Çatışma rolüne girdikten sonra her pozisyonu ekran görüntüsü olarak almazsan haklı olsan bile şikayet yiyorsun zaten, buna dikkat edip ekran görüntüsü alabilir, rolden sonra inceleyip şikayet açabilirsin.
Desteklemiyorum, şikayet açabilirsin. UCP paneli diye bir şey var. SS yada video alabilirsin.
Burda amacım insanların şikayet panelini olabildiğince az kullanıp sorunsuz bir oyun oynayabilmelerinin ufak bir parçasını size sunmak, ayrıca şikayetlere bakan yetkili arkadaşların omuzundan biraz olsun yük almak, gerek yokta niye yok? UCP panelini bende biliyorum ve üstte verdiğim örnekler ile özellikle SS ile kanıtlamanın çok zor olduğunu özellikle vurguladım, video çekenler var donanım yüzünden çekemeyenler var bu kişilerinde yararına olur. Empati yapmak gerekiyor bu tarz gözü kapalı eleştiriler için.
Al videonu sık artık güme gitse bile aktif çatışma ortamıydı felan dersin. Gerek yok bence
Benimle beraber 10-15 kişinin yine 10-15 kişilik grupla savaştığını düşün, video alacağım da herkes farklı pozisyonda farklı kişilerle çatışıyor, belki arkadaşın vurduğu adam hastahaneden geri dönüp tüm çatışmanın kaderini değiştirecek fakat videomda sırf gözükmediği için kabul olmayacak, sade loglar zaten kabul olmuyor