Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Cartel de Pereira

Başlatan Hate, 12 Aralık 2017, 19:53:10
Okunma sayısı 28919 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Cartel de Pereira
« Yanıtla #250 : 04 Şubat 2018, 00:35:58 »
Sizlere önerim,
Artık Gun Screenshot atmayın. Bu işleri genellikle az suç işlemiş, fazla dosyası olmayan veya silah tüccarı olmayan biri yapar. Siz silahlarla SS alıp atıyorsunuz her şeyiniz açık-seçik. Adamlarınız başı yok dolaşıyor. Aktif rol ortamlarında çok fazla göze batıyorlar.

Çatılarda filan da atmayın şu Gun Screenshot'ları. Kusura bakmayın ama militan mısınız?

Misal dün Eric kardeşimden silah aldım ve adama "Seni soysam ne yapabileceksin?" dedim. Eric kardeşimde seni "10 parçaya ayırırım." dedi. Siz mafyasınız, çetelerin aktif olmadığı yerlerde üstünlük sizde bunu unutmayın. Sizden böyle cevaplar bekliyorum.

Dün bir SS gördüm. Çete hooduna girmişsiniz büyük ihtimalle Kan Davası var eğer öyle bir şey varsa bunu yapamazsınız. Adamların hem rolsel hemde sistemsel hoodlari var sizi orada öldürürler, hayatta sizi oradan çıkarmazlar siz birde oraya gidip karşılarında duruyorsunuz. Lütfen böyle şeyler yapmayın. Size bunları kötülük olsun diye demiyorum. Hatalarınızı söylüyorum ki düzeltebilesiniz. İyi roller.

- Mobile

Biz mafya değiliz, organize suç örgütü de değiliz. Çetelere üstünlüğümüz evet var çünkü hepsine uyuşturucuyu biz sağlıyoruz. Tekrar söyleyeyim mafya değiliz kartel yapılanmasıyız ve şuanda FBI ile açık açık savaştayız. Sunucu yönetimi ve LSPD yönetimi ile anlaşmalı rollerimiz var. Her rolümüz yönetim tarafından takip ediliyor ve onaylanıyor. Bir şeyi saklama amacımız en son yaptığımız lspd baskınından sonra bitti. Zaten ortada olan bir şeyi saklamaya gerek yok ki ofisimize geldiğinde eli silahlı güvenlik görmen olası, orası bizim kalemiz ve her alt rütbeye yönetim olarak içeri kimse girmeyecek gerekirse ateş edin talimatı verdik. Biz de silah kullanmak istemeyiz ama sunucunu böyle istiyor biz de böyle yapıyoruz. Sağol yorumun için ama biz gereken ney ise onu yapıyoruz. Şunu da belirteyim bütün üyelerimizin sicili var ki bundan gurur duyuyorlar ve duymaları da gerekiyor. Kartel için iş yapıyorlar NOYSA COŞTURA için değil.

Çevrimdışı Triggerfinger

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Koreli
Son giriş: 05 Mart 2025, 20:25
Toplam oynama: 24 gün, 6 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 15 Nisan 2024, 18:52
Toplam oynama: 418 gün, 22 saat
Son giriş: 24 Şubat 2025, 08:55
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Sante Fellin Lv.45
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Nisan 2024, 05:15
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Yang Lingxin Lv.45
Köken: Çinli
Son giriş: 24 Şubat 2025, 21:01
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #251 : 04 Şubat 2018, 00:43:19 »
Sizlere önerim,
Artık Gun Screenshot atmayın. Bu işleri genellikle az suç işlemiş, fazla dosyası olmayan veya silah tüccarı olmayan biri yapar. Siz silahlarla SS alıp atıyorsunuz her şeyiniz açık-seçik. Adamlarınız başı yok dolaşıyor. Aktif rol ortamlarında çok fazla göze batıyorlar.

Çatılarda filan da atmayın şu Gun Screenshot'ları. Kusura bakmayın ama militan mısınız?

Misal dün Eric kardeşimden silah aldım ve adama "Seni soysam ne yapabileceksin?" dedim. Eric kardeşimde seni "10 parçaya ayırırım." dedi. Siz mafyasınız, çetelerin aktif olmadığı yerlerde üstünlük sizde bunu unutmayın. Sizden böyle cevaplar bekliyorum.

Dün bir SS gördüm. Çete hooduna girmişsiniz büyük ihtimalle Kan Davası var eğer öyle bir şey varsa bunu yapamazsınız. Adamların hem rolsel hemde sistemsel hoodlari var sizi orada öldürürler, hayatta sizi oradan çıkarmazlar siz birde oraya gidip karşılarında duruyorsunuz. Lütfen böyle şeyler yapmayın. Size bunları kötülük olsun diye demiyorum. Hatalarınızı söylüyorum ki düzeltebilesiniz. İyi roller.

- Mobile

Biz mafya değiliz, organize suç örgütü de değiliz. Çetelere üstünlüğümüz evet var çünkü hepsine uyuşturucuyu biz sağlıyoruz. Tekrar söyleyeyim mafya değiliz kartel yapılanmasıyız ve şuanda FBI ile açık açık savaştayız. Sunucu yönetimi ve LSPD yönetimi ile anlaşmalı rollerimiz var. Her rolümüz yönetim tarafından takip ediliyor ve onaylanıyor. Bir şeyi saklama amacımız en son yaptığımız lspd baskınından sonra bitti. Zaten ortada olan bir şeyi saklamaya gerek yok ki ofisimize geldiğinde eli silahlı güvenlik görmen olası, orası bizim kalemiz ve her alt rütbeye yönetim olarak içeri kimse girmeyecek gerekirse ateş edin talimatı verdik. Biz de silah kullanmak istemeyiz ama sunucunu böyle istiyor biz de böyle yapıyoruz. Sağol yorumun için ama biz gereken ney ise onu yapıyoruz. Şunu da belirteyim bütün üyelerimizin sicili var ki bundan gurur duyuyorlar ve duymaları da gerekiyor. Kartel için iş yapıyorlar NOYSA COŞTURA için değil.

Sunucu istemesiyle bir şey olmaz sen aklımdakileri yapman lazım. Böyle devam ederseniz ve anlaşmalı rol yaparsanız masanız hiç çökmeyecek o zaman değil mi? Şu anlaşmalı rollerinde bitirin olay nasıl gidiyorsa öyle gitsin. Her şeyi siz belirlemeyin. Senin ellerinde dosyan varsa gizli durman lazım açık olarak ben dosyam var diye gezmen veya tüm üyelerimde var diyorsan her yerde dosyam var diye gezdirirsen ve sana bir şey yapmazlarsa bu işte bir terslik vardır. Sonuçta sizde bir suç örgütüsünüz elinizden uyuşturucu ve silah çıkıyor hatta bunları kullanmak zorunda kalıyorsunuz yani suç örgütüsünüz.

Yani baskın olmuş ve dosyanız var ise masanızın ayakta durması da biraz saçma değil mi?

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #252 : 04 Şubat 2018, 00:51:29 »
Dostum bize her atılan baskında çatıştık ve kaçmayı başardık. Underworld rollerini araştır ya da biraz kartel rollerini araştır. Bizim yönetim ile yaptığımız roller açıklayamam ama emin ol böyle geziyorsak sebebimiz var ve ben bir yerde benim 4 yıldızım var oğğ demiyorum. Kimse de demiyor.

Çevrimdışı coinflip

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 14 Ocak 2021, 19:53
Toplam oynama: 54 gün, 21 saat
Birlik: ****ton
« Yanıtla #253 : 04 Şubat 2018, 00:59:00 »
Sizlere önerim,

- Mobile

Sunucu istemesiyle bir şey olmaz sen aklımdakileri yapman lazım. Böyle devam ederseniz ve anlaşmalı rol yaparsanız masanız hiç çökmeyecek o zaman değil mi? Şu anlaşmalı rollerinde bitirin olay nasıl gidiyorsa öyle gitsin. Her şeyi siz belirlemeyin. Senin ellerinde dosyan varsa gizli durman lazım açık olarak ben dosyam var diye gezmen veya tüm üyelerimde var diyorsan her yerde dosyam var diye gezdirirsen ve sana bir şey yapmazlarsa bu işte bir terslik vardır. Sonuçta sizde bir suç örgütüsünüz elinizden uyuşturucu ve silah çıkıyor hatta bunları kullanmak zorunda kalıyorsunuz yani suç örgütüsünüz.

Yani baskın olmuş ve dosyanız var ise masanızın ayakta durması da biraz saçma değil mi?

Masamızın çökmesine veya oluşumumuzun geriye gitmesine neden bu denli taktınız bilmiyorum ama her oluşum gibi sıfırdan başladık ve IC olarak kazanımlarımızla şuan ki durumumuza geldik. Kendi emekleriyle yükselmiş her insan gibi emeklerimizi yok etmeye çalışmak yerine dahada yükselmeyi hedefliyoruz. Dosya konusuna gelirsek şuan zaten oluşumuna defalarca departman tarafından baskın düzenlendi. Şehirde artık İllegal olduğumuzu bilmeyen herhangi bir yapılanma yok. Şuanda da departman ile kartel arasında bir savaş durumu var ki lider kadrodan arananlar bu nedenle saklanıyorlar. Saklanmamız gereken yerlerde saklanıyoruz ortaya çıkmamız gereken yerlerde çıkıyoruz bunu tamamen rolün gidişatı belirliyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ocak 2019, 17:48
Toplam oynama: 17 gün, 13 saat
« Yanıtla #254 : 04 Şubat 2018, 02:52:45 »
Kardeş yalnız o resimde adamın elinde silah yok

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #255 : 04 Şubat 2018, 03:58:46 »
Pepez Faciası

*Kartel için çalışan ve departmandan bilgi taşıyan köstebek Jose "Kurt" Scada, saat 02:40 sıralarında Alejandro Pepez'i arar ve yakında gerçekleşecek operasyon ile ilgili bilgiler verir. Kurt bu konuşmada Pepez ailesi yakalanmadan baskının durmayacağını söyledi. Bunun üzerinde Alejandro Pepez özel helikopterini hazırlattı ve oğlu Delgadino'u yanına çağırarak ufak bir konuşma yaptı. Konuşmada Delgadino'nun Pepez ailesini temsilen teslim olacağını ve kendisinin Kolombiya sınırlarına kaçacağını bildirdi. Delgadino köstebek Jose ile anlaştı ve bir yerde buluşup kendilerini adelete teslim ettiler. Alejandro özel helikopteri ve Jet'i ile Kolombiya'a döndü. Delgadino müebbet yedi ve Jose'nin rozetine el konulup Delgadino ile hapse gönderildi.*

Çevrimdışı coinflip

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #256 : 04 Şubat 2018, 04:01:56 »
Yapılan bütün yorumları okudum, sen güçsüz bir ülkede değilsin 2018 Amerikasında rol yapıyorsun. Kartelin çetelere karşı bir üstünlüğü var, evet bu doğru buna bir şey diyemeyeceğim. Ama sen açık açık FBI ile savaşa giremezsin, girersen sonuçlarına katlanırsın. Kale gibi map yapıp oraya saklanmayla olaylar bitmiyor maalesef. Senin o mekanının sahibi bile devlet. Kartel liderinin tutuklanması bile şu anda en fazla 3 saat sürer. Sen açık açık FBI ile savaşa girdin, sonucuna maalesef katlanmalısın o halde. Pablo'nun döneminde rol yapmıyorsunuz, o dönemde rol yaptığınızı düşünseniz bile Amerika'da yapıyorsunuz böyle bir şeyi. Kusura bakmayın, Kartel birliği açtığınız için her türlü alanda biz Karteliz savunmasını yapıyorsunuz. O halde herkes kartel birliği açıp silahla gezsin. Son iki gün içerisinde toplam "9" kere polise ateş açtınız. Herhalde bunun karşılığında polis departmanıyla yaptığınız şu sözde DM'yi engellemek amacı ile OOC yapıp IC'ye uyarladığınız anlaşmayı öne atmazsınız. Zaten bunun cevabını LSPD tarafından fazlasıyla alacağınızı düşünüyorum. Sürekli polis departmanına ya da başka birliklere sıkıp, uyuşturucu satmaktan başka yaptığınız bir şeyi göremedim. Forumda sözde aktiflik sağlamak için flaming içerikli ekran görüntüleri paylaşıyorsunuz. Yazdıklarımı eleştiri olarak algılayın. Üye sayınız arttıkça yönetilemiyor ve bunun sonucunda birlik adınız kirleniyor.

Birde her yerde şu fotoğrafı paylaşmayın lütfen, siz polis departmanı önünde AK47 ve Deagle ile duruyorsunuz. Bu adam ise silahsız bir şekilde.

Spoiler:

Birlik yönetiminize lafım yok, oyuncular kontrol edilemiyor. Bunun asıl sebebi ise MANSIMOV'un fazla aktiflik sağlayamaması.

Bak arkadaşım birinci olarak departman önünde silahla fotoğraf paylaşan arkadaş birliğimizden ayrıldı ki yaptığını doğru bulmuyorum gerekenin de IC olarak yapılması gerektiğini düşünüyorum. İkinci olarak Pablo Escobar sadece bir örnektir genel olarak Cartel yapılanmalarını araştırabilirisiniz günümüzde ki en büyük örneği El Chapo'dur birazcık araştırma ile nasıl bir yapılanmayı  yönettiğini görebilirsiniz. Amerika'da dediğin gibi aktiflik gösteren bir karteli canlandırıyoruz ama bu demek değil ki Kartel konseptinden çıkıp Cosa Nostra veyahut Bratva gibi rollerimizi gerçekleştireceğiz. Her ne kadar Amerika'da yaşıyor olsakta sonuç olarak bir Karteliz ve ona göre hareket ediyoruz. Emin ol yaptığımız her olayın sonucunda da IC olarak geri dönüşünü alıyoruz. Örneğin departmana mı saldırılmış bugün Alejandro Pepez Kolombiya'ya kaçtı ve oğlu müebbet hapise girdi daha dolayısıyla Capos seçimleri sonucunda ben El Jeffe konumuna getirildim. Her yaptığımız olayın IC dönüşü olacağının bir farkındayız ki yapmanızıda söylüyoruz. Departman tarafından El Jeffeme aranma çıkartıyorsunuz bölgelerime baskınlar düzenliyorsunuz bende her kartel yapılanması gibi devleti yıpratmak ve zedelemek adına eylemlerde bulunuyorum. Polisi vurdurduysam aa canım sıkıldı gidip polis vurun diye vurdurtmuyorum yaptığım her eylemin bir geçmişi bir alt yapısı mevcut senaryo dışında hiç bir şekilde ilerlemiyoruz. Flaming içeren ekran görüntüleri demişsin ancak arkadaşlar burada rollerinden kareler paylaşıyorlar her oluşum gibi forumda ki aktifliği sağlamak adına rollerinde ki görüntüleri paylaşıyorlar bundan daha doğal bir şey olamaz. Bilmeden konuşmak en büyük hatalardan biridir yok FBI şöyle yapar yok CIA böyle yapar bizde diyoruz ki tamam yapsınlar. Biz bir kartel olarak en iyi şekilde konseptimizi canlandırmaya çalışıyoruz karşı tarafta kendi konseptini en iyi şekilde canlandırsın ve konuşmasın bu durumu yapsın.

Çevrimdışı cranscor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Mart 2019, 11:18
Toplam oynama: 14 gün, 13 saat
« Yanıtla #257 : 04 Şubat 2018, 04:36:51 »

Çevrimdışı coinflip

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #258 : 04 Şubat 2018, 04:39:44 »
Dünyaca ünlü Kolombiyalı iş adamı Emilio Raul Salazar Pepez, yatırım amacıyla Los Santos'ta!
Sabah saatlerinde özel jetiyle Los Santos havalimanına gelen Salazar'ı üst düzey bürokratlar karşıladı. Havalimanından kalacağı otele kadar yoğun güvenlik önlemleri altında; LSPD eskortluğunda gitti. Otel önüne çıkan bazı yollar trafiğe kapatıldı. Bir dönem adı organize suç faaliyetleri ile anılan Salazar, öğle saatlerinde yaptığı basın toplantısında sorulara cevap verdi. Samimi tavırlarıyla dikkat çeken Salazar, Los Santos'a büyük bir yatırım için geldiğini ve Los Santos'u en az Pereira kadar sevdiğini belirtti. Başta East Los Santos bölgesi olmak üzere Los Santos'da  birçok iş yerinin ve kumarhanenin sahibi olan Salazar'ı servetinin yaklaşık 4 milyar Euro olduğu tahmin ediliyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ocak 2019, 17:48
Toplam oynama: 17 gün, 13 saat
« Yanıtla #259 : 04 Şubat 2018, 04:46:31 »
Yapılan bütün yorumları okudum, sen güçsüz bir ülkede değilsin 2018 Amerikasında rol yapıyorsun. Kartelin çetelere karşı bir üstünlüğü var, evet bu doğru buna bir şey diyemeyeceğim. Ama sen açık açık FBI ile savaşa giremezsin, girersen sonuçlarına katlanırsın. Kale gibi map yapıp oraya saklanmayla olaylar bitmiyor maalesef. Senin o mekanının sahibi bile devlet. Kartel liderinin tutuklanması bile şu anda en fazla 3 saat sürer. Sen açık açık FBI ile savaşa girdin, sonucuna maalesef katlanmalısın o halde. Pablo'nun döneminde rol yapmıyorsunuz, o dönemde rol yaptığınızı düşünseniz bile Amerika'da yapıyorsunuz böyle bir şeyi. Kusura bakmayın, Kartel birliği açtığınız için her türlü alanda biz Karteliz savunmasını yapıyorsunuz. O halde herkes kartel birliği açıp silahla gezsin. Son iki gün içerisinde toplam "9" kere polise ateş açtınız. Herhalde bunun karşılığında polis departmanıyla yaptığınız şu sözde DM'yi engellemek amacı ile OOC yapıp IC'ye uyarladığınız anlaşmayı öne atmazsınız. Zaten bunun cevabını LSPD tarafından fazlasıyla alacağınızı düşünüyorum. Sürekli polis departmanına ya da başka birliklere sıkıp, uyuşturucu satmaktan başka yaptığınız bir şeyi göremedim. Forumda sözde aktiflik sağlamak için flaming içerikli ekran görüntüleri paylaşıyorsunuz. Yazdıklarımı eleştiri olarak algılayın. Üye sayınız arttıkça yönetilemiyor ve bunun sonucunda birlik adınız kirleniyor.

Birde her yerde şu fotoğrafı paylaşmayın lütfen, siz polis departmanı önünde AK47 ve Deagle ile duruyorsunuz. Bu adam ise silahsız bir şekilde.

Spoiler:

Birlik yönetiminize lafım yok, oyuncular kontrol edilemiyor. Bunun asıl sebebi ise MANSIMOV'un fazla aktiflik sağlayamaması.

Bak arkadaşım birinci olarak departman önünde silahla fotoğraf paylaşan arkadaş birliğimizden ayrıldı ki yaptığını doğru bulmuyorum gerekenin de IC olarak yapılması gerektiğini düşünüyorum. İkinci olarak Pablo Escobar sadece bir örnektir genel olarak Cartel yapılanmalarını araştırabilirisiniz günümüzde ki en büyük örneği El Chapo'dur birazcık araştırma ile nasıl bir yapılanmayı  yönettiğini görebilirsiniz. Amerika'da dediğin gibi aktiflik gösteren bir karteli canlandırıyoruz ama bu demek değil ki Kartel konseptinden çıkıp Cosa Nostra veyahut Bratva gibi rollerimizi gerçekleştireceğiz. Her ne kadar Amerika'da yaşıyor olsakta sonuç olarak bir Karteliz ve ona göre hareket ediyoruz. Emin ol yaptığımız her olayın sonucunda da IC olarak geri dönüşünü alıyoruz. Örneğin departmana mı saldırılmış bugün Alejandro Pepez Kolombiya'ya kaçtı ve oğlu müebbet hapise girdi daha dolayısıyla Capos seçimleri sonucunda ben El Jeffe konumuna getirildim. Her yaptığımız olayın IC dönüşü olacağının bir farkındayız ki yapmanızıda söylüyoruz. Departman tarafından El Jeffeme aranma çıkartıyorsunuz bölgelerime baskınlar düzenliyorsunuz bende her kartel yapılanması gibi devleti yıpratmak ve zedelemek adına eylemlerde bulunuyorum. Polisi vurdurduysam aa canım sıkıldı gidip polis vurun diye vurdurtmuyorum yaptığım her eylemin bir geçmişi bir alt yapısı mevcut senaryo dışında hiç bir şekilde ilerlemiyoruz. Flaming içeren ekran görüntüleri demişsin ancak arkadaşlar burada rollerinden kareler paylaşıyorlar her oluşum gibi forumda ki aktifliği sağlamak adına rollerinde ki görüntüleri paylaşıyorlar bundan daha doğal bir şey olamaz. Bilmeden konuşmak en büyük hatalardan biridir yok FBI şöyle yapar yok CIA böyle yapar bizde diyoruz ki tamam yapsınlar. Biz bir kartel olarak en iyi şekilde konseptimizi canlandırmaya çalışıyoruz karşı tarafta kendi konseptini en iyi şekilde canlandırsın ve konuşmasın bu durumu yapsın.

İlk olarak sen zaten departman önünde silah çektiğin zaman direkt olarak süreklirp kuralına uygun olarak direkt polis memurları tarafından vurulursun zaten. Ayrıca gerçek hayatta kimin polis departmanı önünde kafasına göre silah çekip resim çektiği görülmüş? Bu adamları oluşumdan çıkartman bir şey ifade etmiyor, çünkü zamanında adamlar oluşuma alınmış. Zamanında adamları oluşuma alırken dikkat etmeliydiniz, ayrıca burada eleştiri yapıyorum sorunlarınız aynı dediğim gibi kabul etmeniz daha mantıklı olur. Kartel olmanız sürekli polise ve ya insanlara ateş etmeniz anlamına gelmez, Pepez'în geri dönmesi ise rolde bir önemi yok. Siz FBI'i karşınıza alıp savaş açtıysanız, tamamı ile bitirilene kadar LSPD sizin peşinizi bırakmaz. FBI ile savaşa girme olayınızı hiç anlamadım zaten. Senaryo diyorsun da, CommerceHQ'da gidip polislere ateş açmak nedir? Ayrıca Bullet gibi bir araca zırh ekletme mantığı nedir? Şu anda rolde Kartel olsanız bile hiçbir şekilde gelip polise sıkmanızın mantığı yok, aksine polisle anlaşma yapmalısınız. Şunu anlamalısınız; isterseniz kartel olun, isterseniz baron. Her baron/kartel çöker, ancak LSPD her zaman devam edecektir. Polisler asla bitmez, ama kartel ya da baron biter. Bunu unutmamalısınız. Başkalarını vurup onun SS'ini paylaşmaya ne zamandır rol yapmak denildi anlamadım o olayı. Sadece uyuşturucu sattığınıza, adam vurduğunuza dair ssler görüyorum. Neden hiç kartel rollerini bazı olaylar dışında bir kenara bırakıp, sivil rolünüze devam etmiyorsunuz? Sürekli olarak Kartel gibi hareket ediyorsunuz, kendi hayatınıza dair roller yapmıyorsunuz sıkıntı burada. Kartel demek sürekli polise sıkan, başkasına sataşan demek değildir. Ben oluşum bu halde olmasını MANSIMOV'un genel pasifliğine bağlıyorum, keşke böyle olmasaydı MANSIMOV devam etseydi diyorum. Yazdıklarım gerçek olanlar, sende farkındasın. Savunma yapmak yerine tavsiyelerimi dinleyip oluşumu ciddi bir düzene sokmalısınız. Adamlarınız sürekli silahla geçiyor, siz kartel konseptini bilseniz bile üyeleriniz bilmiyor. Sürekli silah ile gezmek hangi mantığa sığar? Kartel üyeleri mesaili polisler değil, sivil rollere önem verip bunlarıda forumdan paylaşsalar çok güzel olur. Ben ufak tavsiyelerde ve eleştiride bulunuyorum, nasıl anlayacağınız size kalmış. Saygılar.