Yapılan bütün yorumları okudum, sen güçsüz bir ülkede değilsin 2018 Amerikasında rol yapıyorsun. Kartelin çetelere karşı bir üstünlüğü var, evet bu doğru buna bir şey diyemeyeceğim. Ama sen açık açık FBI ile savaşa giremezsin, girersen sonuçlarına katlanırsın. Kale gibi map yapıp oraya saklanmayla olaylar bitmiyor maalesef. Senin o mekanının sahibi bile devlet. Kartel liderinin tutuklanması bile şu anda en fazla 3 saat sürer. Sen açık açık FBI ile savaşa girdin, sonucuna maalesef katlanmalısın o halde. Pablo'nun döneminde rol yapmıyorsunuz, o dönemde rol yaptığınızı düşünseniz bile Amerika'da yapıyorsunuz böyle bir şeyi. Kusura bakmayın, Kartel birliği açtığınız için her türlü alanda biz Karteliz savunmasını yapıyorsunuz. O halde herkes kartel birliği açıp silahla gezsin. Son iki gün içerisinde toplam "9" kere polise ateş açtınız. Herhalde bunun karşılığında polis departmanıyla yaptığınız şu sözde DM'yi engellemek amacı ile OOC yapıp IC'ye uyarladığınız anlaşmayı öne atmazsınız. Zaten bunun cevabını LSPD tarafından fazlasıyla alacağınızı düşünüyorum. Sürekli polis departmanına ya da başka birliklere sıkıp, uyuşturucu satmaktan başka yaptığınız bir şeyi göremedim. Forumda sözde aktiflik sağlamak için flaming içerikli ekran görüntüleri paylaşıyorsunuz. Yazdıklarımı eleştiri olarak algılayın. Üye sayınız arttıkça yönetilemiyor ve bunun sonucunda birlik adınız kirleniyor.
Birde her yerde şu fotoğrafı paylaşmayın lütfen, siz polis departmanı önünde AK47 ve Deagle ile duruyorsunuz. Bu adam ise silahsız bir şekilde.
Birlik yönetiminize lafım yok, oyuncular kontrol edilemiyor. Bunun asıl sebebi ise MANSIMOV'un fazla aktiflik sağlayamaması.
Bak arkadaşım birinci olarak departman önünde silahla fotoğraf paylaşan arkadaş birliğimizden ayrıldı ki yaptığını doğru bulmuyorum gerekenin de IC olarak yapılması gerektiğini düşünüyorum. İkinci olarak Pablo Escobar sadece bir örnektir genel olarak Cartel yapılanmalarını araştırabilirisiniz günümüzde ki en büyük örneği El Chapo'dur birazcık araştırma ile nasıl bir yapılanmayı yönettiğini görebilirsiniz. Amerika'da dediğin gibi aktiflik gösteren bir karteli canlandırıyoruz ama bu demek değil ki Kartel konseptinden çıkıp Cosa Nostra veyahut Bratva gibi rollerimizi gerçekleştireceğiz. Her ne kadar Amerika'da yaşıyor olsakta sonuç olarak bir Karteliz ve ona göre hareket ediyoruz. Emin ol yaptığımız her olayın sonucunda da IC olarak geri dönüşünü alıyoruz. Örneğin departmana mı saldırılmış bugün Alejandro Pepez Kolombiya'ya kaçtı ve oğlu müebbet hapise girdi daha dolayısıyla Capos seçimleri sonucunda ben El Jeffe konumuna getirildim. Her yaptığımız olayın IC dönüşü olacağının bir farkındayız ki yapmanızıda söylüyoruz. Departman tarafından El Jeffeme aranma çıkartıyorsunuz bölgelerime baskınlar düzenliyorsunuz bende her kartel yapılanması gibi devleti yıpratmak ve zedelemek adına eylemlerde bulunuyorum. Polisi vurdurduysam aa canım sıkıldı gidip polis vurun diye vurdurtmuyorum yaptığım her eylemin bir geçmişi bir alt yapısı mevcut senaryo dışında hiç bir şekilde ilerlemiyoruz. Flaming içeren ekran görüntüleri demişsin ancak arkadaşlar burada rollerinden kareler paylaşıyorlar her oluşum gibi forumda ki aktifliği sağlamak adına rollerinde ki görüntüleri paylaşıyorlar bundan daha doğal bir şey olamaz. Bilmeden konuşmak en büyük hatalardan biridir yok FBI şöyle yapar yok CIA böyle yapar bizde diyoruz ki tamam yapsınlar. Biz bir kartel olarak en iyi şekilde konseptimizi canlandırmaya çalışıyoruz karşı tarafta kendi konseptini en iyi şekilde canlandırsın ve konuşmasın bu durumu yapsın.
İlk olarak sen zaten departman önünde silah çektiğin zaman direkt olarak süreklirp kuralına uygun olarak direkt polis memurları tarafından vurulursun zaten. Ayrıca gerçek hayatta kimin polis departmanı önünde kafasına göre silah çekip resim çektiği görülmüş? Bu adamları oluşumdan çıkartman bir şey ifade etmiyor, çünkü zamanında adamlar oluşuma alınmış. Zamanında adamları oluşuma alırken dikkat etmeliydiniz, ayrıca burada eleştiri yapıyorum sorunlarınız aynı dediğim gibi kabul etmeniz daha mantıklı olur. Kartel olmanız sürekli polise ve ya insanlara ateş etmeniz anlamına gelmez, Pepez'în geri dönmesi ise rolde bir önemi yok. Siz FBI'i karşınıza alıp savaş açtıysanız, tamamı ile bitirilene kadar LSPD sizin peşinizi bırakmaz. FBI ile savaşa girme olayınızı hiç anlamadım zaten. Senaryo diyorsun da, CommerceHQ'da gidip polislere ateş açmak nedir? Ayrıca Bullet gibi bir araca zırh ekletme mantığı nedir? Şu anda rolde Kartel olsanız bile hiçbir şekilde gelip polise sıkmanızın mantığı yok, aksine polisle anlaşma yapmalısınız. Şunu anlamalısınız; isterseniz kartel olun, isterseniz baron. Her baron/kartel çöker, ancak LSPD her zaman devam edecektir. Polisler asla bitmez, ama kartel ya da baron biter. Bunu unutmamalısınız. Başkalarını vurup onun SS'ini paylaşmaya ne zamandır rol yapmak denildi anlamadım o olayı. Sadece uyuşturucu sattığınıza, adam vurduğunuza dair ssler görüyorum. Neden hiç kartel rollerini bazı olaylar dışında bir kenara bırakıp, sivil rolünüze devam etmiyorsunuz? Sürekli olarak Kartel gibi hareket ediyorsunuz, kendi hayatınıza dair roller yapmıyorsunuz sıkıntı burada. Kartel demek sürekli polise sıkan, başkasına sataşan demek değildir. Ben oluşum bu halde olmasını MANSIMOV'un genel pasifliğine bağlıyorum, keşke böyle olmasaydı MANSIMOV devam etseydi diyorum. Yazdıklarım gerçek olanlar, sende farkındasın. Savunma yapmak yerine tavsiyelerimi dinleyip oluşumu ciddi bir düzene sokmalısınız. Adamlarınız sürekli silahla geçiyor, siz kartel konseptini bilseniz bile üyeleriniz bilmiyor. Sürekli silah ile gezmek hangi mantığa sığar? Kartel üyeleri mesaili polisler değil, sivil rollere önem verip bunlarıda forumdan paylaşsalar çok güzel olur. Ben ufak tavsiyelerde ve eleştiride bulunuyorum, nasıl anlayacağınız size kalmış. Saygılar.