Sizlere önerim,
Artık Gun Screenshot atmayın. Bu işleri genellikle az suç işlemiş, fazla dosyası olmayan veya silah tüccarı olmayan biri yapar. Siz silahlarla SS alıp atıyorsunuz her şeyiniz açık-seçik. Adamlarınız başı yok dolaşıyor. Aktif rol ortamlarında çok fazla göze batıyorlar.
Çatılarda filan da atmayın şu Gun Screenshot'ları. Kusura bakmayın ama militan mısınız?
Misal dün Eric kardeşimden silah aldım ve adama "Seni soysam ne yapabileceksin?" dedim. Eric kardeşimde seni "10 parçaya ayırırım." dedi. Siz mafyasınız, çetelerin aktif olmadığı yerlerde üstünlük sizde bunu unutmayın. Sizden böyle cevaplar bekliyorum.
Dün bir SS gördüm. Çete hooduna girmişsiniz büyük ihtimalle Kan Davası var eğer öyle bir şey varsa bunu yapamazsınız. Adamların hem rolsel hemde sistemsel hoodlari var sizi orada öldürürler, hayatta sizi oradan çıkarmazlar siz birde oraya gidip karşılarında duruyorsunuz. Lütfen böyle şeyler yapmayın. Size bunları kötülük olsun diye demiyorum. Hatalarınızı söylüyorum ki düzeltebilesiniz. İyi roller.
- Mobile