Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jweet - Bar Basvurusu

Başlatan #CaptainJweet, 19 Haziran 2020, 17:41:30
Okunma sayısı 271 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #CaptainJweet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:10
Toplam oynama: 213 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 23 Nisan 2024, 15:15
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:20
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Jweet - Bar Basvurusu
« : 19 Haziran 2020, 17:41:30 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Her gün aktif oluyorum,İşyerine Günde 10,15 Saat Ayırabilirim.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (2016.14, 1104.34, 10.82, 26.71)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: (Hemingway Bar)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar)

2.05:İş yeri interioru: (Bublic Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Adım James 1990 Yılında Amerikada Dogdum.7 Yasıma Geldigimde Okula Basladım.18 Yasımda Liseyi Bıraktım.Ondan Dolayı Calısmaya Basladım.Paralarımı Biriktirdim ve 20 Yasımda İste Calısmayı Bıraktım.Yıllarca Oturdum evde,Barlarda Takıldım ve 10 Yıl Sonrada Annemi Ve Babamı Kayıp Ettim.Bende Mecburem Dayımlarda Kalmaya Basladım.Dayımında O Sıralar Bar İşletiyodu.Yanında Calısmama İzin verdi.Ve İsler Kötü Durumda Oldugundan Dolayı Kapatmaya Karar Verdi.Sonunda Dayımda 4 Yıl Sonra Öldü.Bütün Mal Varlıklarını Bana Vermisti.Bende Dayı Meslegini Sürdürmeye Karar Verdim ve Bar Açmayı Düsündüm.Ama Eksiklerim Vardı.Kalan Parayıda Meslekler Yaparak Kazandım Ve Bir Bar Acmaya Karar verdim.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (IC:İsyerinde Planım Eglence Olucak Las vanturasdaki Dostlara Güzel Bir Eglence Saglayacagım.Tırcılık Mesleklerindeki Dostların Cok Yorularak Calıstıklarını Düsünerekde Burayı Acmaya Karar verdim.Ayrıca İşi Olmayıp Gezen Vatandaslarada Calısma İmkanı Sunmayı Dusunerek acmaya karar verdim.Geceleri Parti Yaparak Eglenmelerini Saglıyacagım.OOC:Las vanturasda Acmayı dusundugum barın etrafı cok sessiz ve yol kenarı bundan dolayı orayı acıp şenlendirmeyi düşündüm.işyeri acmamım asıl sebebide eglenmek illegal(uyusturucu)islerle ugrasmak istemiyorum.Sadece eglenmek ve güzel roller cevirmek istiyorum.Kisilere güzel bir hizmet sunacagım.İsyerine Vip giris saglamayıda düsünüyorum.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (Tırcılık Güzergahında meslek yapan tırcılar genellikle 10 üzeri oldugu icin deneyimli rol saglayacaklarını dusunuyorum.İsyerimizde Gerekli Bütün Roller Sunulacaktır.Tam Olarak Tanışma,Eglence,Takılmaca Gibi Roller Sergilenmesini umuyorum.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (İsyerimizin Bulundugu Bolge Tekin bölge Oldugunu Dusundugum icin Onları Eglencenin Dibine Sokmayı Dusunuyorum.Ayrıca İsyerimizde Guzel Etkinliklerde Yapacagım.Her zaman soguk biralarımızı hazır tutup onları bekleyecegiz.Bu yüzden Daha Hareketli Ve Eglenceli Bir Katkı Saglayacagımı Söyliyebilirim.Ayrıca İsyerimizde İllegal İsleri Uzak Tutacagım İcin Mutlu Bir hal Alacaktır.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Jweet"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı #CaptainJweet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Hemingway Bar - Başvurusu
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2020, 21:04:59 »

Çevrimdışı #CaptainJweet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2020, 21:05:14 »

Çevrimdışı Axins

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Kasım 2021, 12:33
Toplam oynama: 64 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 20 Haziran 2020, 21:07:46 »
Buralar değerlenir :DD

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Ynt: Jweet - Bar Basvurusu
« Yanıtla #4 : 23 Haziran 2020, 21:35:17 »
Gereksinimleri karşılamadığı için reddedildi.