Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Tek karakter, Jacob Avernus.
1.02:Oyun içi seviyeniz?:9
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: Birlik üyesi değilim, birlik kurmayı planlıyorum.
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:7 gün aktif olmaya çalışıyorum, günlük 7-8 saatim var.
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü): 2.02:İşyeri adı:Şuanlık isim düşünülmedi, sadece MC ile alakalı olacağını bilmeniz yeterli olacaktır.
2.03:İşyeri tipi:Klüp.
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(isim atılıp rollere başlanılacak) Jimmy Holler 82 doğumlu birisi, çocuk yaşlardan beri motorlara karşı biri ilgi duyuyor. Santos'a gelip yaşı ilerlemeye başlayınca eski library'i satın almayı planlıyor. Ücreti kazandığı paralar ile karşılayacak, gece-gündüz demeden bir şeyler kovalayarak.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC olarak dıştan sadece bira satıp öküz tipli adamları ile geçinen bir bar olarak görüneceği kesin. IC rolleri zamanla yaşayıp göreceğiz şuanlık MC diyebilirim. OOC olarak motor klubü fazla bir detayı yok, sadece işleyiş önemli. Onu da rollerim de yansıtmaya çalışacağım.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(buraya)
Yeni bir rol çıkacağından eminim, şehir de sanırsam bir tane motor klubü var bu da rolleri onlar için kısıtlıyor diye düşünebilirim. MC klüplerinin artması sunucunun yararına.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(buraya)
IC olarak dıştan katkısı olmayan bir işyeri olarak görüneceğini düşünüyorum fakat işler başladığı zaman rollerin daha da güzel olacağından eminim.
Ben, Ben uzi; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.