mimarlık sistemi hangi mimarın işine yarayacak açıklarmısınız? bu sadece mimar olmayanların işine yarayacak bişey. sınırsız mobilya alan ve mimarlık yapan kişilerin artık bi önemi kalmayacak.
Mimarlık şey mi iki üç obje koy, tamam.
Mimarlık şudur kardeşim, gerçekten yeteneğin varsa bunu kullanırsın iki obje koyup mimarım diye geçinmeyin oyunda. Bu sistem gerçekten çok hoş bir tasarım yapıp mimarların bunu çevre evlere satabilmesi için kullanılabilir. Onun dışında sınırsız mobilya alan kişi mobilyaları limitin üstünde gönlünce düzenleyebilmek için alıyor mobilyaları kopyaladıktan sonra mobilyalara 1 tane bile ilave mobilya eklemek isteseniz bile sınırsız mobilya paketi almanız gerekecek. AR&GE açın insanlar isterse bu özelliği sınırsız mobilya paketi olanlara özel hâle getirelim, bizim için hava hoş.
güzel ev dizdiğimi düşünüyorum, iki üç obje fazladan koyup fiyatı arttırmıyorum az mobilyayla güzel iş çıkarttığım bile oluyor yaparken mobilya sayısına bile bakmıyorum genelde güzel olup olmadığına bakıyorum ama 100 mobilya hakkı olan adam benim saatlerce uğraşıp dizdiğim 600 700 mobilyalı evi aldığında tek tuşla kopyalacaksa bu sınırsız mobilya hakkı olanlara büyük haksızlık oluyor ve mimarlığın önünü kesiyor. ek olarak hiçte gerçekçi bi sistem değil.