Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Natsumi Irei Ashiya - Telefonla konuşma animasyonu - eklensin artık.

Başlatan Taka, 16 Haziran 2020, 01:26:54
Okunma sayısı 7206 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Taka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gerard Waltz Lv.28
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mayıs 2022, 20:47
Toplam oynama: 151 gün, 12 saat
Ynt: Natsumi Irei Ashiya - Telefonla konuşma animasyonu
« Yanıtla #10 : 16 Haziran 2020, 02:11:09 »
Gereksiz her sunucuda var diye buraya eklenmek zorunda mı?
Yani her sunucuda olduğu için buraya eklenmemeli demek istiyorsun

Çevrimdışı Førza

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 27 Nisan 2021, 14:09
Toplam oynama: 68 gün, 5 saat
Birlik: ******* ***ups
« Yanıtla #11 : 16 Haziran 2020, 02:13:31 »
Hayır her sunucuda var diye herşey burayada eklenmek zorunda değil bundan bahsediyorum.Herşey buraya eklense emin ol o Gold VIP ide alamazdın.Örneğin çeşitli sunucularda VIP denen kısa yoldan zengin olmak için gerekli maaş gelmiyor veya skin kullanamıyorsun.

Çevrimdışı Taka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gerard Waltz Lv.28
« Yanıtla #12 : 16 Haziran 2020, 02:16:27 »
Hayır her sunucuda var diye herşey burayada eklenmek zorunda değil bundan bahsediyorum.Herşey buraya eklense emin ol o Gold VIP ide alamazdın.Örneğin çeşitli sunucularda VIP denen kısa yoldan zengin olmak için gerekli maaş gelmiyor veya skin kullanamıyorsun.
Madem alamazdım bende almazdım. Özel model kullanıyorum VIP skin değil. Ki VIP'nin illa bir avantajı olmalı.

Çevrimdışı Menora

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Kasım 2023, 23:34
Toplam oynama: 22 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #13 : 16 Haziran 2020, 02:17:02 »

Her sunucuda olup Rina'da olmaması bu sunucunun bir eksikliğidir zaten, gereksiz fan-boyluk yapıyorsun. (: İnsanlar fikirlerini ortaya katsın ve Rina daha da gelişsin diye bu AR-GE sistemi var, ama sen böyle iletiler atarak insanların oyun zevkini kaçırdığın gibi bunu da istemiyormuş gibi bir izlenim veriyorsun, yazarken 2 kez düşün derim fanboi :d

Çevrimdışı akabeste

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Haziran 2022, 00:50
Toplam oynama: 33 gün, 8 saat
« Yanıtla #14 : 16 Haziran 2020, 02:21:10 »

Her sunucuda olup Rina'da olmaması bu sunucunun bir eksikliğidir zaten, gereksiz fan-boyluk yapıyorsun. (: İnsanlar fikirlerini ortaya katsın ve Rina daha da gelişsin diye bu AR-GE sistemi var, ama sen böyle iletiler atarak insanların oyun zevkini kaçırdığın gibi bunu da istemiyormuş gibi bir izlenim veriyorsun, yazarken 2 kez düşün derim fanboi :d

Boş konuşmanın lüzumu yok kişi fikrini dile getirmekte her türlü özgür. Destekliyorsa destekler desteklemiyorsa desteklemez buna neden takıldın seni otaku?

Earnest'e katılıyorum ve desteklemiyorum. Her iki tarafın da gönlü olması için TOG veya animasyon komutu olarak eklenebilir.

Çevrimdışı Taka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gerard Waltz Lv.28
« Yanıtla #15 : 16 Haziran 2020, 02:23:33 »

Boş konuşmanın lüzumu yok kişi fikrini dile getirmekte her türlü özgür. Destekliyorsa destekler desteklemiyorsa desteklemez buna neden takıldın seni otaku?

Earnest'e katılıyorum ve desteklemiyorum. Her iki tarafın da gönlü olması için TOG veya animasyon komutu olarak eklenebilir.

Ben de bunu belirtmeye çalışıyorum farkındaysan TOG veya animasyon olarak eklenmeli. Ayrıca anime izleyip izlememesi seni ondan üstün veya onu senden üstün yapmaz bunu da aklında bulundur.

Çevrimdışı Menora

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Kasım 2023, 23:34
Toplam oynama: 22 gün, 2 saat
« Yanıtla #16 : 16 Haziran 2020, 02:29:17 »

Desteklemiyor diye kimseyi yargıladığım yok, desteklemediğini belirtirken verdiği sebep fazlasıyla absürttü, ben de yanıtımı buna verdim. ^^  Keşke sen de biraz düşünerek yazsaydın hani bunu görebilmek çok da zor değil ama işte Rina'nın toxic kitlesi her zamanki gibi muhalefet olmak için boş iletiler atıyor :d "Boş konuşmanın lüzmu yok" deyip bana profil fotoğrafım üzerinden çıkarımda bulunup laf attığını düşünmen epey komik dsşfçpslğşdçfpğ burada sadece ar-ge tartışıyoruz diye düşünmüştüm ama böyle şeylere takılacaksan burada işinin olduğunu pek düşünmüyorum

Çevrimdışı Førza

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 27 Nisan 2021, 14:09
Toplam oynama: 68 gün, 5 saat
Birlik: ******* ***ups
« Yanıtla #17 : 16 Haziran 2020, 03:02:44 »

Desteklemiyor diye kimseyi yargıladığım yok, desteklemediğini belirtirken verdiği sebep fazlasıyla absürttü, ben de yanıtımı buna verdim. ^^  Keşke sen de biraz düşünerek yazsaydın hani bunu görebilmek çok da zor değil ama işte Rina'nın toxic kitlesi her zamanki gibi muhalefet olmak için boş iletiler atıyor :d "Boş konuşmanın lüzmu yok" deyip bana profil fotoğrafım üzerinden çıkarımda bulunup laf attığını düşünmen epey komik dsşfçpslğşdçfpğ burada sadece ar-ge tartışıyoruz diye düşünmüştüm ama böyle şeylere takılacaksan burada işinin olduğunu pek düşünmüyorum
Burda kimsenin işinin olup olmadığına karar verecek bir yetkin olduğunu düşünmüyorum daha fazla yazma hadi bak işine.

Çevrimdışı Taka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gerard Waltz Lv.28
« Yanıtla #18 : 16 Haziran 2020, 03:22:11 »

Burda kimsenin işinin olup olmadığına karar verecek bir yetkin olduğunu düşünmüyorum daha fazla yazma hadi bak işine.
Burası AR-GE konusu tartışma alanı. Millete orasından burasından sallama yeri değil. İstediğini ister, istediğini de yapar bu kimseyi ilgilendirmez. Tekrarlıyorum, burası AR-GE konusu tartışma alanı. Siz bu konunun amacının dışına çıktınız. Eğer ki izlediğimiz şeylerden rahatsızlık duyuyorsan veya konuşmak istediğin farklı bir şey varsa Forum PM'den bana ulaşabilirsin lütfen daha fazla iletileri kirletme.

Çevrimdışı lNSOUClANCES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Şubat 2024, 00:50
Toplam oynama: 65 gün, 16 saat
« Yanıtla #19 : 16 Haziran 2020, 03:29:32 »
Buglu denilip geçiştirilememli bence. Sunucuda birbirinden güzel çoğu roleplay sunucusunda olmayan sistemler var, telefon animasyonunun bugunun düzeltilip oyuna eklenmesi güzel olurdu. Destekliyorum.