Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Erjon_Agron - CK Talebi

Başlatan RTE, 15 Haziran 2020, 14:25:53
Okunma sayısı 3441 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RTE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Nisan 2024, 14:49
Toplam oynama: 213 gün, 22 saat
Birlik: ***** ***ncy
Joe Tiger Lv.29
Son giriş: 30 Ekim 2023, 12:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 00/00/0000
Erjon_Agron - CK Talebi
« : 15 Haziran 2020, 14:25:53 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Emily Scott
Seviye: 18

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Erjon Agron
Seviyesi: 17

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 15/06/2020
Olay Saati: 14:09
Yaşadığınız olayı anlatınız: Kişi birliğimizin aktif bulunduğu bölgeye gelerek başta birliğimizin yetkililerini saydı ve düşmanımız. Ardından ise "Hepinizin sonu bu olacak." diyip aktif bölgemize yere şarjör attı.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Benim bunu birliğin yetkilisine, kurucusuna bildirdiğim zaman bu adamı arayıp kafasına sıkılır mantıken. Birliğimizin aktif  bölgesinde şarjör atıp hepinizin sonu bu olacak demesi, bizim onun kafasına sıkmamız için yeterli sebep olarak görüyorum.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Hayır
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)

Çevrimdışı RTE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joe Tiger Lv.29
Ynt: Erjon_Agron - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 15 Haziran 2020, 18:48:49 »
Kişiyle önceden de bir geçmişimiz olduğuna dair;

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 05 Haziran 2023, 20:34
Toplam oynama: 130 gün, 12 saat
« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2020, 23:15:32 »
Erjon Agron, isimli şahısın yaptığı bir aktif birlik mekanına gelerek racon kesiyor ve selam gönderiyor yere şarjor bırakıyor. Orada olan Emily Scott mahalleye önderlik eden birine bunu IC olarak bildirmesi durumunda birlik Erjon Agron isimli şahısı bu tavrından dolayı CK etmek isteyecektir. CK talebi onaylanmalı.

Çevrimdışı KillaKursat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Abraham Fury Lv.22
Son giriş: 24 Kasım 2024, 18:44
Toplam oynama: 22 gün, 8 saat
Birlik: **** ******ers
Rick Carney Lv.22
Son giriş: 27 Haziran 2024, 16:19
Toplam oynama: 55 gün, 16 saat
« Yanıtla #3 : 16 Haziran 2020, 01:31:35 »
Öncelikle merhabalar çok CK talebi gördüm ama bu kadar saçma bir CK talebi görmemiştim. Sayenizde şahit oldum teşekkür ediyorum. Ben şahısların mekana geldiğim de EMİLY SCOT isimli şahıs onlardanım demedim tanıyor musun dedim evet tanıyorum dedi sadece. Bende akabinde  İC düşmanlığım bulunan Davis gray ve ekibinin önüne şarjörü bırakarak raconumu kestim. Her racon kesenin kafası mı kesiliyor? Bu şahıslarla uzun süredir düşmanlık mevcut. Şahısların dediğini göre sizler bizim mekanı bastınız adamlarımı kaçırdınız o zaman bizim de sizin kafanıza sıkmamız gerekiyor (CK etmemiz). Ben senin söylediğinden bunu anlıyorum. Bu kadar basit bir olaydan dolayı CK talebi kabul edilemez teşekkürler iyi forumlar..:.

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 16 Haziran 2020, 02:18:48 »
Öncelikle merhabalar çok CK talebi gördüm ama bu kadar saçma bir CK talebi görmemiştim. Sayenizde şahit oldum teşekkür ediyorum. Ben şahısların mekana geldiğim de EMİLY SCOT isimli şahıs onlardanım demedim tanıyor musun dedim evet tanıyorum dedi sadece. Bende akabinde  İC düşmanlığım bulunan Davis gray ve ekibinin önüne şarjörü bırakarak raconumu kestim. Her racon kesenin kafası mı kesiliyor? Bu şahıslarla uzun süredir düşmanlık mevcut. Şahısların dediğini göre sizler bizim mekanı bastınız adamlarımı kaçırdınız o zaman bizim de sizin kafanıza sıkmamız gerekiyor (CK etmemiz). Ben senin söylediğinden bunu anlıyorum. Bu kadar basit bir olaydan dolayı CK talebi kabul edilemez teşekkürler iyi forumlar..:.

Sana açılan bir CK talebine saçma demen oldukça normal fakat bi' örnek vermek gerekirse; Bu ck talebini bir başkasına arkadaşın açsa kabul edilmesi için elinden geleni yaparsın bu bir gerçek.

Baskınlara değinmişsin fakat adı üstünde birlikler arasında olan baskınlar karşılıklıdır yanii her türlü savaş içerisinde olan iki birlik birbirlerine baskın atabilirler kurallara uyarak. Birliğinizi basan başka bir düşman birlikten birini etkisiz hale getirdiğinde etkisiz hale getirilen şahsın fear-rp yapmak zorundadır kurallar gereği yapmazsa gerekli kanıtları ''SS'' olarak bulundurup CK talebi açabilirsin. Bu arada kendi CK talebinden konuyu nereye bağlamışsın buda çırpınmanın başka bir yolu mu?

CKEdilmeli.

Çevrimdışı KOSeX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Şubat 2023, 13:32
Toplam oynama: 39 gün, 12 saat
« Yanıtla #5 : 16 Haziran 2020, 09:31:52 »
CK +

Çevrimdışı RTE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joe Tiger Lv.29
« Yanıtla #6 : 16 Haziran 2020, 10:05:47 »
Emily Scott sana ben onlardanım diye konuşmak zorunda değil ki? Fakat sen gelip aktif bölgemizde hepinizin sonunu getircem diyip şarjör atıyosun yere. Ve ben de bunu Davis, Leonardo dediğin kişilere aktardığım zaman seni öldürmek isteyeceklerdir.

Çevrimdışı KillaKursat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Abraham Fury Lv.22
Rick Carney Lv.22
« Yanıtla #7 : 16 Haziran 2020, 17:00:55 »

Sana açılan bir CK talebine saçma demen oldukça normal fakat bi' örnek vermek gerekirse; Bu ck talebini bir başkasına arkadaşın açsa kabul edilmesi için elinden geleni yaparsın bu bir gerçek.

Baskınlara değinmişsin fakat adı üstünde birlikler arasında olan baskınlar karşılıklıdır yanii her türlü savaş içerisinde olan iki birlik birbirlerine baskın atabilirler kurallara uyarak. Birliğinizi basan başka bir düşman birlikten birini etkisiz hale getirdiğinde etkisiz hale getirilen şahsın fear-rp yapmak zorundadır kurallar gereği yapmazsa gerekli kanıtları ''SS'' olarak bulundurup CK talebi açabilirsin. Bu arada kendi CK talebinden konuyu nereye bağlamışsın buda çırpınmanın başka bir yolu mu?

CKEdilmeli.

Ben çırpınmam kardeş. Kaderimiz ne ise onu yaşarız. Hasımlarımızı öyle korkutmuşuz ki beni öldürüp ck etmek istiyorlar :D . Şu kadarını söyliyim reddedilecek. Sonuçlanınca görüşürüz. Çünkü kabul olması için fear rp yapmamam gerekmekte veya hood bölgeniz olması lazım orda düşmem lazım ki oda yok. Kafam rahat sıkıntı yok. Bu da son sözüm.

Çevrimdışı Hog Butcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 16 Haziran 2020, 17:29:01 »
Kabul olmaması için bir sebep göremiyorum.

Bildiğiniz üzere birliğimizin kurulu olduğu bölgenin hemen karşısında Nashville adlı hood onaylı birlik bulunmaktadır. Bu birlik ile aramızda Tax sistemi dönmektedir. Bu bence yeterli bir sebep.. bu durum IC olarak Nashvilleyi de etkileyen bir durumdur.

Çevrimdışı KillaKursat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Abraham Fury Lv.22
Rick Carney Lv.22
« Yanıtla #9 : 16 Haziran 2020, 18:50:54 »
Mekanınız hood dışında. Bu arada başkasından medet umarak iş yapmaya kalkmayın. Hood sizin değil başkasının onlara değil racon size kesildi. Bana böyle bir racon kesilse bende ck açardım acınızı anlıyorum. Amma velakin dediğim gibi hala daha saçma bir yorumlarla karşılaşıyorum. Neymiş başka Hood varmış hayal dünyasından uyanmanı tavsiye ediyorum.....