Sen önce kendi birliğine, hatta direk kendine bak.
Taksi çağırıyorum taksici kardeşlerim ekmek yesin ulan vereceğim maksimum 2k diye. Adam spawndan LSPD HQ götürecek santa maria gişesinden dolanıyor. Taksi durağına geliyorum taksiye binip gitmek için bir yere, taksi değil sanki bana Crenshaw adam /s NE İÇİN GELDİN /S 3 SANİYEN VAR diyor. Hoş, bu denli bir birliğin onaylı olması ve 80 küsür üye bulunması ne kadar trajikomik bir olay. Söz konusu kişilere de aynı cazı yaptığın için, legal olduğun halde illegal gibi takıldığın için sana düşman olup sıkıyorlardır. Sen bi' kendine çeki düzen ver ondan sonra sunucuya tavsiye ver.
Düşmanız, mekanına geliyorum TAX rolü vs. için. Adamlarını düşürüyoruz siz 10 kişisiniz biz 5 örneğin. Bir 5 kişiyi düşürüyoruz geri kalan 5 kişiyi düşürürken yaralı olan 5 kişi yaralı süresi biter bitmez kalkıp tekrar saldırıyor. Zombi istilası gibi brawl çıkıyor. Oyun Görevlisiyken sırf arkadaşlarım brawldayken onları specler senin adamlarının ihlallerine işlem uygulardım. Beğenmediğin kitle senin kitlenden binlerce kat düzgün. İşine bak sen.