Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hilelere önlem getirilmeli[AR GE]

Başlatan KızılŞaman, 15 Haziran 2020, 01:54:36
Okunma sayısı 1075 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2024, 23:40
Toplam oynama: 227 gün, 18 saat
Birlik: * * * * * * ' S
Hilelere önlem getirilmeli[AR GE]
« : 15 Haziran 2020, 01:54:36 »
Karakter Adınız: (Baron Mosorov)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Yeter! Neden yeter söyliyim ben bu birliği her açtıgımda karşıma bie sobeit ordusu veya başka bir hile ordusu görmek istemiyorum. Hayattımda hiç hile kullanmadım inanın bana kullanmakta istemiyorum ya aimbot serbest olsun yada artık hiçkimse kullanamasın PD Bile şu oyunda aim açıyor adam 1 saniyede hepimizi düşürüyor her zaman videolu oynayamayızki illegal in tadı kalmadı etraf dmcilerle dolu bakın 3 gün radeoda mekan tuttuk ilk polis geldi sataştı daha sonra sunucudaki dmciler teker teker ziyaret eder oldu. Adam sobeit kullanıyor beni film çıkartarak yada reklam atarak tehdit ediyor yönetim ekibi bakın gerçekten geçerli bir sonuca ulaşılmalı artık, hile açanlar kessinlikle client banlanmalı
Adam X sunucusunda hard rolcü rinada bisikletli dmciye dönüşüyor ben bu ortamda ister istemez kural ihlalleri yapabiliyorum. İnsanın beyni bulanıyor belli bir zamandan sonra ya çözüm getirilsin yada çözüm getirilsin. Yoruma hack koruması yspmak o kadar kolay değil vs yazmayın 1000 kişilik bir sunucuda bence artık önlemler alınmalı.
Ayrıca sunucuya sadece trol için giren kitlelerde tespit edilmeli ve bu konuya özen gösterilmeli 2019 dan beri mosorov birliğindeyim ve hep aynı sorunlar ile karşılaştım ve son zamanlarda artıyor önlem alınmalı.)

AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)

Çevrimdışı Quarnix

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Ağustos 2023, 17:42
Toplam oynama: 157 gün, 17 saat
Ynt: Yeter YETER! [AR GE]
« Yanıtla #1 : 15 Haziran 2020, 02:00:04 »
Yapmazlar kanka yönetim sadece ban atar ve banı 2 gün sonra kaldırır,bende zamanında çok çırpındım boşuna nefes yorma.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2020, 02:02:36 »
Yapmazlar kanka yönetim sadece ban atar ve banı 2 gün sonra kaldırır,bende zamanında çok çırpındım boşuna nefes yorma.
bizim rol zevkimiz kalmıyor en azından önceden özel harita yaptırım ardına sığınabiliyorduk artık oda yok

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2021, 23:12
Toplam oynama: 24 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2020, 02:03:40 »
Çok haklısın sunucunun tek eksiği hileciler ve dmciler oyudan soğutuyorlar beni daha az önce biriyle kavga ettim.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 15 Haziran 2020, 02:05:06 »
İc bir düşmanımız var çatışıcaz örnek veriyorum sağdan bir sultan soldan bir sultan geliyor olayla alakaları olmamalarına rağmen başlıyorlar sıkmaya sonuç giden zaman ve emek.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 15 Haziran 2020, 02:08:15 »
Çok haklısın sunucunun tek eksiği hileciler ve dmciler oyudan soğutuyorlar beni daha az önce biriyle kavga ettim.
Bardağı taşıran son damlayı 30 dakika önce bir bsskında yaşadım düşmanım gün içerisinde tehditkar şekilde mekanımda dolaştı bizde onlara uğradık adamları düşürdük ve birde ne göreyim 2 saniye sonra yerdeyim araçtaki herkes yerde adam bir taradı hepimiz düştük. Sonra bizimkiler gitti ne olmuş olsun sunucudaki tüm dmciler oradaydı. 4 kişiyi düşürdük ve bu dördü ne yapmış olsun /q olan bizim 6 silahımız.

Çevrimdışı WhanTuz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Aralık 2022, 23:19
Toplam oynama: 144 gün, 13 saat
« Yanıtla #6 : 15 Haziran 2020, 02:11:45 »
Getirilen boş beleş değişiklikler yerine biraz hileye önem verin. Biz çok sıkıldık bu hileler yüzünde  100 lerce kaliteli oyuncuları kaybettiniz bu olayı bitirin.

Çevrimdışı Bozkus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 02 Mart 2024, 00:48
Toplam oynama: 227 gün, 5 saat
Son giriş: 18 Ağustos 2022, 00:06
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: **X
« Yanıtla #7 : 15 Haziran 2020, 02:13:11 »
Adam düştüğü an afk atıyor o sırada sobeit kankisi geliyor 2 saniye icerisinde bizi düşürüyor,afk atan adamada 60 saniye olmadığı için şikayet acamiyoruz acarsakta red yiyor.

Çevrimdışı Kaise

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2024, 22:08
Toplam oynama: 195 gün, 4 saat
Son giriş: 15 Mart 2024, 22:53
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Köken: Arap
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 17:04
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #8 : 15 Haziran 2020, 02:21:41 »
Spoiler:
Bu zamana kadar hile açıcak kadar aciz olmadım bundan sonrada o kadar aciz olmak istemem burada hile diye sayabileceğim bir sürü birlik var adamı sen görmeden yere düşürüyorlar böyle hilesi olanlar var bunu bazı adminlerde biliyor olaylarınada şahit oluyorlar 30gün ban atıyorlar hile açmak 30gün ban olmamalı ve ya 90 gün olmamalı bu devirde dolandırıcılık bile client ken bizim bu hile arkadaşlarımıza 30-90 gün arası atılmamalı o günlük olayı geçiştirmek için yapılan birşeydir 30-90 gün ban böyle acizlere Client-Ban atılmalı daha da birşey demiyorum

Sonuna kadar destek desteklemeyen zaten hiledir

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 15 Haziran 2020, 02:27:33 »
Bir örn:şikayet görevlisinin hala bakmadıgo ve 5 gün geçen bir hile şikayetim var bu konuda ilgili adminler düzeltilmeli