Karakter Adınız: (Natasha Kreslina)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın:
İdda oranları güncelleme ile düzenlendi biliyorsunuz.AR-GE açtım red yedi.Tamam onada tamam diyorum ama bari şu oranları güncelleyin gözünüzü seviyim.Eskiden 3.5 oranlı maça oynardım bazen tutardı güzel para gelirdi.Şimdi oranlar değişti 2 maç oynayalım diyoruz 1.5 oranlı maçlara yatırıyorum hiçbiri tutmuyor? Size yemin ederim 3.5 oranlı tutturduğum maçlar 1.5 oranlı maçlardan daha fazla.Abi 1.5 oran diyoruz, Takım gücü 5 olan takım gidip 2 gücü olan takıma karşı kazanamıyor.Çok dengesiz ve saçma, İdda oranları çöp oldu bari şunu ekleyin 1.5 oranlı maçlar tutmuyor. 2.0 bazen tutuyor doğru düzgün algoritması yok.3.5 Oranlar gitti eskisi gibi değil eyvallah ama bari şunu düzenleyinde bizde adam gibi idda oynayalım.Artık şu güncellemedfen sonra oynamaz oldum ki bakıyorum kimse pek oynamıyor pek bir değeri kalmadı.
Kaybedersek çok kaybediyoruz, kazanırsak kar'ımız 20k felan oluyor.Sürekli idda oynayan birine pek bir kar ettirmiyor çünkü kazandığımız para geri iddaya gidiyor ve bazen hiç tutmadan direk batırıyor.Sistem saçmaladı iyice bana göre
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (-)