Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kyree Kellerman | Probation Kısıtlamaları

Başlatan Falconn, 12 Haziran 2020, 23:28:21
Okunma sayısı 4108 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Kyree Kellerman | Probation Kısıtlamaları
« Yanıtla #70 : 18 Haziran 2020, 15:04:26 »
Bir tek arabaya binememe olayına destek veriyorum

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #71 : 18 Haziran 2020, 15:58:37 »
Dostum getirilmesi mantıklı bir şey kural ihlali yapmanı engelliyor şimdi pd sıktınız diyelim amaçsız yere ve admin çıktı o pd veya normal bir adam sen dm şöförlülüğünden veya dm göz yummaktan yiyeceksin. Her şeyin önceden tedbiri alınmışki yapılmış.
Meslek aracı ile DM yapılabilir mi peki? Hadi en azından meslek araçlarını açsalar iyi.

Araçlar ile sadece DM mi atılıyor? :D En basitinden örnek verecek olursak sunuucu politikalarında 29. madde de bulunan bütün ihlalleri meslek araçları ile yapabilirsin.
Bende sana sadece gülüyorum. Aman sen yapmazsın zaten sen örnek bir oyuncusun Helpersin çünkü sen hiçbir şekilde yapmazsın 29. maddeden hiçbir ceza yemeyen bir oyuncuya laf söylemende hiçbir problem yok zaten senin buna yetkin var ooo muhteşem iyi süpperrrrr helperrrrr keşke game admin falan olsan yok pardon management olsan offf kral adam ya şimdi bunu dedi ya 29. madde falan dedi ya off harbi iyi bir helper değerlenir bu adam. Hiçbir şekilde sunucuda DM atan adamlar CR de yapmaz CR CP yapan adamlara kısıtlama gelmez ama OOC Ticaret yapan adama gelir ve TraX managementimiz bunda bişey bulmaz cidden çok insiyatifli ve iyi kısıtlama getiriyor vay beee sonuçta yani sicilinde 5 tane 29. maddeden ihlali olan adam o kısıtlamayı alamaz yani adaletsizlik olur yani şimdi olmuyo ki böyle tabii 'TraX managementimiz bunu desteklemedi biz hemen ölelim kafamıza sıkalım kamyonetle Idlewood'da yüksek hızla adamlara çarpan ve bu yüzden jail yemiş insanlar sonuçta küçük bir ihlal yapmıştır TraX managementimize göre yani onların kısıtlama yememesi ve sadece OOC parayla IC parayı cebine koyup yoluna devam eden benim gibi kişilerin araç kısıtlaması yemesi çok doğru bir şey TraX managementimiz her şeyi doğru bilir be

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #72 : 18 Haziran 2020, 16:19:01 »
Dostum getirilmesi mantıklı bir şey kural ihlali yapmanı engelliyor şimdi pd sıktınız diyelim amaçsız yere ve admin çıktı o pd veya normal bir adam sen dm şöförlülüğünden veya dm göz yummaktan yiyeceksin. Her şeyin önceden tedbiri alınmışki yapılmış.
Meslek aracı ile DM yapılabilir mi peki? Hadi en azından meslek araçlarını açsalar iyi.

Araçlar ile sadece DM mi atılıyor? :D En basitinden örnek verecek olursak sunuucu politikalarında 29. madde de bulunan bütün ihlalleri meslek araçları ile yapabilirsin.
Bende sana sadece gülüyorum. Aman sen yapmazsın zaten sen örnek bir oyuncusun Helpersin çünkü sen hiçbir şekilde yapmazsın 29. maddeden hiçbir ceza yemeyen bir oyuncuya laf söylemende hiçbir problem yok zaten senin buna yetkin var ooo muhteşem iyi süpperrrrr helperrrrr keşke game admin falan olsan yok pardon management olsan offf kral adam ya şimdi bunu dedi ya 29. madde falan dedi ya off harbi iyi bir helper değerlenir bu adam. Hiçbir şekilde sunucuda DM atan adamlar CR de yapmaz CR CP yapan adamlara kısıtlama gelmez ama OOC Ticaret yapan adama gelir ve TraX managementimiz bunda bişey bulmaz cidden çok insiyatifli ve iyi kısıtlama getiriyor vay beee sonuçta yani sicilinde 5 tane 29. maddeden ihlali olan adam o kısıtlamayı alamaz yani adaletsizlik olur yani şimdi olmuyo ki böyle tabii 'TraX managementimiz bunu desteklemedi biz hemen ölelim kafamıza sıkalım kamyonetle Idlewood'da yüksek hızla adamlara çarpan ve bu yüzden jail yemiş insanlar sonuçta küçük bir ihlal yapmıştır TraX managementimize göre yani onların kısıtlama yememesi ve sadece OOC parayla IC parayı cebine koyup yoluna devam eden benim gibi kişilerin araç kısıtlaması yemesi çok doğru bir şey TraX managementimiz her şeyi doğru bilir be

Anlaşılan şu ki seninle ne ciddi bir şekilde ne de samimi bir şekilde sağlıklı iletişim kuramayacağım. Ban yiyen bir kişi ile OOC hapise giren bir kişiyi nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun? Olayı sürekli olarak gerçekleştiriyorsa zaten ban yiyor o bahsettiğin adamlar. Neyse son yanıtım bu pes ediyorum artık.

Çevrimdışı kayraciik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Aralık 2023, 18:33
Toplam oynama: 91 gün, 12 saat
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 23:37
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #74 : 18 Haziran 2020, 20:15:58 »
Ben desteklemiyorum. Ayrıca ooc ticaret yapmasaydın diyen insanlar konuyu yanlış anlamış durumdalar.
Yanlış anlamadım, ooc ticaret yapmasaydın lafını ban yemeseydin anlamında dedim.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #75 : 18 Haziran 2020, 22:40:30 »
Ben desteklemiyorum. Ayrıca ooc ticaret yapmasaydın diyen insanlar konuyu yanlış anlamış durumdalar.
Yanlış anlamadım, ooc ticaret yapmasaydın lafını ban yemeseydin anlamında dedim.
yine aynı şey

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #76 : 18 Haziran 2020, 22:44:07 »

Anlaşılan şu ki seninle ne ciddi bir şekilde ne de samimi bir şekilde sağlıklı iletişim kuramayacağım. Ban yiyen bir kişi ile OOC hapise giren bir kişiyi nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun? Olayı sürekli olarak gerçekleştiriyorsa zaten ban yiyor o bahsettiğin adamlar. Neyse son yanıtım bu pes ediyorum artık.
Denilenden bir şey anlamayan, sürekli dalga geçmeye ya da empati kurmayıp :D emojilerini kullanan insana bırak böyle yazmayı küfür bile edebilirsin. Gayet açık ve düzgün konuştum. Ayrıca ban yiyen bir insan da sürekli CR yapan ya da sizin huzurunuzu bozan bir kişi olmuyor. Probation'a giren insanların hepsini huzur bozan insanlar mı zannediyorsunuz? Böyle düşünüyorsan yetki dışında bir yere gelemezsin haberin olsun. Probation'un anlamını da yanlış anladığını düşünüyorum.

Çevrimdışı TURBOGG!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hu Wu Lv.25
Son giriş: 05 Ekim 2024, 22:12
Toplam oynama: 127 gün, 20 saat
Stefon Ellis Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:21
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Randy Xi Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #77 : 19 Haziran 2020, 23:16:58 »
Evet, beyler. Olayı dışardan görünce bende ön yargı ile gereksiz demiştim ama içinden yaşayınca hiç de öyle gelmiyor. Cebinizde $30 var, ATM ve MAAŞ hesabınızda para bile yok. Para kazanmak için meslek yapmak şart ama meslek araçlarına izin verilmiyor, AFK bıraksak çok uzun zaman oluyor. Bu durum citten can sıkıcı en azından tırcılık araçları, taşımacılık, çimentoculuk araçlarının kullanımına izin verilmeli. Bir gününüzü bizim gibi değerlendirin ondan sonra buraya geri dönün. Her şey kısıtlı paintball yok, meslek yok, araç sürmek yok, silah alım satım yok, para alma & verme yok, yani kısacası can sıkıcı durum bu meslek araçlarının kullanılmaması. Argeyi destekliyorum. " Sicilde dolandırcılık & ooc ticaret gibi şeyleri noro probation atmak için her hangi bir kural ihlalinden atıyor. "

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #78 : 20 Haziran 2020, 04:29:49 »
Evet, beyler. Olayı dışardan görünce bende ön yargı ile gereksiz demiştim ama içinden yaşayınca hiç de öyle gelmiyor. Cebinizde $30 var, ATM ve MAAŞ hesabınızda para bile yok. Para kazanmak için meslek yapmak şart ama meslek araçlarına izin verilmiyor, AFK bıraksak çok uzun zaman oluyor. Bu durum citten can sıkıcı en azından tırcılık araçları, taşımacılık, çimentoculuk araçlarının kullanımına izin verilmeli. Bir gününüzü bizim gibi değerlendirin ondan sonra buraya geri dönün. Her şey kısıtlı paintball yok, meslek yok, araç sürmek yok, silah alım satım yok, para alma & verme yok, yani kısacası can sıkıcı durum bu meslek araçlarının kullanılmaması. Argeyi destekliyorum. " Sicilde dolandırcılık & ooc ticaret gibi şeyleri noro probation atmak için her hangi bir kural ihlalinden atıyor. "
Hayır, ben rastgele kural ihlallerinden atmıyorum. Sana yanlış ihlalden atmışım.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #79 : 20 Haziran 2020, 05:54:06 »
Açıkçası yasağın öneminin anlaşılması için gerekli olduğunu düşünüyorum. Size diyebileceğim en iyi şey, rol yapmayı sevmeniz, keyif almanız için bir alan doğduğunu fark etmenizdir. Alın size fırsat, tamamen diyaloga role girin. Her şeyin sistem olmadığını oyunun temel amacının rol olduğunu görmek imkanı kazanılıyor. Sadece rolün anlam ifade ettiği bir sistem getirildiği için bu yasağın sürmesi gerektiğini düşünüyorum. İyi rol yaparsanız sizi düzenli olarak alacak, götürecek ya da belli bir yerde rol yapmanızı sağlayacak ortamı da edinebilirsiniz. Sorun çözebileceğiniz cinsten, argeye gerek yok. Herkesin altında infernus, bullet. Birkaç insandan araç konusunda destek alamıyorsanız zaten bu cezayı hak etmişsiniz demektir. İyi bir ilişki kurabilirseniz olur. İnsanlar kötü değiller. Richmanda villa alıp hiç kullanmamak nasıl anlamsızsa bu kadar araç sahibinin olduğu bir sunucuda birileriyle yakın diyalog kuramamak o kadar anlamsız. İyi bir rolcüyseniz bunu başarabileceğinize inanıyorum.