Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kyree Kellerman | Probation Kısıtlamaları

Başlatan Falconn, 12 Haziran 2020, 23:28:21
Okunma sayısı 4172 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG
Ynt: Kyree Kellerman | Probation Kısıtlamaları
« Yanıtla #40 : 14 Haziran 2020, 12:39:53 »
baylar çok abartıyonuz
adam hile kullanmamış eski fg
sadece ticaretten ban yedi ve probda
araç kullansa size ne zararı olacak
kullanmasa size ne yararı olacak
abartmayın
hala destekliyorum

Araç kullanım kısıtlaması kalkarsa sadece bu arkadaş için değil hepsi için kalkacak. Evet kendisi eski forum görevlisi ve hile kullanımı yüzünden ban yemedi ama bu onun veya bir başkasının kullanmayacağının garantisi değil.
hile kullanan adamın banı açıldı diyelim
tekrar hile kullansa yine yasaklanıyor/daha ağır bir süre atıyorlar
nasıl ama?

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #41 : 14 Haziran 2020, 12:47:43 »
baylar çok abartıyonuz
abartmayın
hala destekliyorum

Araç kullanım kısıtlaması kalkarsa sadece bu arkadaş için değil hepsi için kalkacak. Evet kendisi eski forum görevlisi ve hile kullanımı yüzünden ban yemedi ama bu onun veya bir başkasının kullanmayacağının garantisi değil.
Bende diyorum ki ihlale göre değişsin kişiye göre de değişebilir bana fark etmez fakat dediğimi anlamayan şu LSFD mi o birlikteki arkadaş geri vites yapıp bir şey söylenince laftan anlamadan hareket ediyor. Senin mi arkadaşın bilmiyorum da araç kullanımının kalkması herhalde sizi çok etkileyecek gibi gözüküyor. Hayır, nereden bulalım da biz size CR atalım? Neden, niçin? Sanki sunucuda herkes araca speed hack açıp da CR atıyor gibi davranıyorsunuz. Nerede görülmüş araca speed hack takıp da CR atmak? Nereden çıkardınız bu kitle ne ara üredi anlamıyorum? Sizin cidden SPEED HACK'li insanlarla karşılaştığınızı da düşünmüyorum.

baylar çok abartıyonuz
abartmayın
hala destekliyorum

hile kullanan adamın banı açıldı diyelim
tekrar hile kullansa yine yasaklanıyor/daha ağır bir süre atıyorlar
nasıl ama?

Sizce bu metni görüp de bir insan neden tekrardan kural ihlali yapar? Hatasından pişman olan ve düzeleceğine söz veren bir insan Probation'a girmesi yüksek ihtimallidir. Şimdi aşırı derecede DM atan hile açan huzur bozan bir oyuncuyu herkesle neden aynı tutuyorsunuz? Her ban yiyen DM'ci, Sobeit kullancıısı falan mı oluyor? Bu konuda huzur bozmakla itham eden kişiler cidden ayıp ediyor. Unutmayın, biz vatan haini falan değiliz. Banımı açtırdıktan sonra hile açıp falan hileyle gezecek kadar (kelimeyi söylemek istemiyorum fakat anladınız siz) değilim. Allah aşkına benim 20 Mayıs'ta banlanmadan önceki sicilime bir bakın öyle bana huzur bozucu ifadesini kullanın.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #42 : 14 Haziran 2020, 13:38:52 »
Dostum konunun seninle bir alakası yok şahsi düşünme lütfen. Herkes senin gibi pişman olarak başvurmuyor bu probationa. Probation görevlerini ban yiyen oyuncular için hazırlayıp discord sunucularında satan adamlar gördü bu gözler. Probation sürecinde ki bir kişinin ihlal gerçekleştirme ihtimalini kökten engellemek varken neden ban sebebine göre kısıtlamaları düzenleyip risk alsınlar? Dediğim gibi bırak 20 gün meslek yapma araç sürme aktif rol ortamlarına katılarak zevk almaya bak. Araç ile ihlal yapman için illa ki hile açmana gerek yok. Rol ortamına araç ile dalman bile temizinden 4-5 kişiyi çileden çıkartır. Kaldı ki araç ile yapılabilecek tonlarca ihlal var tek tek yazmayayım şimdi buraya. Umarım ne demeye çalıştığımı anlamışsındır.

Çevrimdışı S W I N T E R

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ekim 2022, 15:54
Toplam oynama: 96 gün, 19 saat
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ekim 2022, 00:47
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #43 : 14 Haziran 2020, 13:55:39 »
Bakıyorumda herkes probationa girmek için, hile açmak - ticaret yapmak gibi şeyler ile övünüyor. Probationa girmek için bunları yapmana gerek yok. Probationa girmek zaten çok kolay yani hemen en kötüsünü düşünmeyin adam hile açmamış da olabilir şahsen probation ihlalinden 90 gün banlıyım şuan, ve yaptığım tek şey bir ihlal. Ne hile ne ticaret, siz düşseniz aynı duruma ağlaya ağlaya açtırırsınız en azından biz cezamızı çekiyoruz.

Çevrimdışı Acemi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Carter Luis Lv.18
Son giriş: 01 Mart 2021, 17:08
Toplam oynama: 78 gün, 20 saat
« Yanıtla #44 : 14 Haziran 2020, 13:57:37 »
Bence bu haline şükretmelisin banın kaldırılmış gereksiz desteklemiyorum. daha kötüsüde olabilirdi.

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #45 : 14 Haziran 2020, 14:50:24 »
Bence bu haline şükretmelisin banın kaldırılmış gereksiz desteklemiyorum. daha kötüsüde olabilirdi.
Konuda bir tane yorum bile okumadan şak diye "ŞÜKRETMELİSİN" demen inan bana kötü gözüküyor
adam sadece araç sürmek istiyor
bu da mı size batıyor
abartmayın
adam sadece araç sürebilelim diyoe

Çevrimdışı Hata80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kisaki Sento Lv.26
Köken: Japon
Son giriş: 02 Haziran 2023, 23:04
Toplam oynama: 131 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** *lub
Son giriş: 26 Ekim 2022, 22:43
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Marin Rei Lv.26
Köken: Japon
Son giriş: 18 Eylül 2022, 22:44
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #46 : 14 Haziran 2020, 15:06:02 »
pek umrumda değil ama araç kullanma kısmını gereksiz bulduğum için destekliyorum

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #47 : 14 Haziran 2020, 16:07:13 »
Sisteme gerek yok rolü yapılabilir, Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #48 : 14 Haziran 2020, 21:13:45 »
Dostum konunun seninle bir alakası yok şahsi düşünme lütfen. Herkes senin gibi pişman olarak başvurmuyor bu probationa. Probation görevlerini ban yiyen oyuncular için hazırlayıp discord sunucularında satan adamlar gördü bu gözler. Probation sürecinde ki bir kişinin ihlal gerçekleştirme ihtimalini kökten engellemek varken neden ban sebebine göre kısıtlamaları düzenleyip risk alsınlar? Dediğim gibi bırak 20 gün meslek yapma araç sürme aktif rol ortamlarına katılarak zevk almaya bak. Araç ile ihlal yapman için illa ki hile açmana gerek yok. Rol ortamına araç ile dalman bile temizinden 4-5 kişiyi çileden çıkartır. Kaldı ki araç ile yapılabilecek tonlarca ihlal var tek tek yazmayayım şimdi buraya. Umarım ne demeye çalıştığımı anlamışsındır.
Kişiye göre kısıtlamalar değişsin o zaman ben bunu anlatıyorum. Benim araç kullanmamın size ne zararı var?

işte bunu diyenler herhangi bir zararın var mı diyemeyecek kadar geri vites yapan insanlardır. Şimdi sana soruyorum, araç sürersem seni sunucudan banlayacaklar mı?

Sisteme gerek yok rolü yapılabilir, Desteklemiyorum.
Sisteme gerek yok araç sürersem kolayca paranı çalıp bilgisayarına virüs sokabilirim. Sana üstteki soruyu sormama gerek yok geri vites yapacağından eminim.

Çevrimdışı kayraciik

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Aralık 2023, 18:33