Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lennon Fifweard - Kumarhane

Başlatan heavywisp, 12 Haziran 2020, 17:21:37
Okunma sayısı 1858 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ruffina Fitzgerald - Kumarhane
« Yanıtla #20 : 14 Haziran 2020, 18:59:55 »
Kumarın taşınmayacağı söylenmişti.
Hmm, anlatamıyorum galiba,. detaylı bir arge açtığım için düşünülebilir değil mi? siz mi anlamıyorsunuz, ben mi anlatamıyorum? fps problemlerinin çözülmesi için bu gelmeli,.

Farkındayım ama bende çok isterim fakat bunla ilgili kaç tane Arge açıldı ben bile sayamadım ve her  türlü reddedildi buda onlardan biri olucak.
Olmama şansı olduğunu anlatmaya çalışmak çok üzücü.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 15 Haziran 2020, 16:25:12 »

Çevrimdışı BurakBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2023, 22:30
Toplam oynama: 136 gün, 10 saat
« Yanıtla #22 : 15 Haziran 2020, 16:30:57 »
Hera açıklamıştı, market caddesi oyunun neredeyse en kalabalık yeri. Sunucu ekonomisini belirleyen yer de kumarhane diyebiliriz. O yüzden taşınmayacağı söylendi.

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Aralık 2020, 09:27
Toplam oynama: 60 gün, 20 saat
« Yanıtla #23 : 15 Haziran 2020, 16:33:23 »
güzel fikir, interior içi de gayet güzel ama kumarı OOC bir ortam gibi kullanıyorlar. Rol kurallarına uymadan hareket ediyorlar, 10.000$'ım olsa eğlencesine kumara girecek olsam Bullet'le oraya gelene kadar yakıtım yarıya falan düşer. Orası daha güzel roller için kullanılabilir, kullanılmalı. Bence OOC ortam gibi kullanılan bir yer olması saçma olur, hiçe saymış oluruz öyle güzel bir bölgeyi. Ama başka fikirlerin varsa orası için AR-GE açarsan desteğim sonsuz. Güzel fikir ama orası kumar için harcanmamalı.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 15 Haziran 2020, 16:51:33 »
güzel fikir, interior içi de gayet güzel ama kumarı OOC bir ortam gibi kullanıyorlar. Rol kurallarına uymadan hareket ediyorlar, 10.000$'ım olsa eğlencesine kumara girecek olsam Bullet'le oraya gelene kadar yakıtım yarıya falan düşer. Orası daha güzel roller için kullanılabilir, kullanılmalı. Bence OOC ortam gibi kullanılan bir yer olması saçma olur, hiçe saymış oluruz öyle güzel bir bölgeyi. Ama başka fikirlerin varsa orası için AR-GE açarsan desteğim sonsuz. Güzel fikir ama orası kumar için harcanmamalı.
Kumar market caddesi haricinde bir yerde olması bence, zaten rol yapan yok, ve olmayacaktır.

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Aralık 2020, 09:27
Toplam oynama: 60 gün, 20 saat
« Yanıtla #25 : 15 Haziran 2020, 16:53:57 »
Kumar market caddesi haricinde bir yerde olması bence, zaten rol yapan yok, ve olmayacaktır.
Kanka aynı fikirdeyiz zaten bence de güzel olur ama, bir bar veya il-legal/legal bir kişinin kumarhanesi olarak sadece masa zarı olarak kullanılabilir spam atanlar olmazsa da güzel olur. Şu anki kumara gir girdiğin anda chatin seri şöyle seri böyle diyenler, ic kısaltmalar mgler mixler yapanlarla dolu. Bence bu kadar güzel bir interior rol yapmayı bilmeyen kişilerle harcanmamalı. Kumar'dansa bir rol merkezine çevirilmesi mükemmel olur.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 15 Haziran 2020, 16:54:49 »
Kanka aynı fikirdeyiz zaten bence de güzel olur ama, bir bar veya il-legal/legal bir kişinin kumarhanesi olarak sadece masa zarı olarak kullanılabilir spam atanlar olmazsa da güzel olur. Şu anki kumara gir girdiğin anda chatin seri şöyle seri böyle diyenler, ic kısaltmalar mgler mixler yapanlarla dolu. Bence bu kadar güzel bir interior rol yapmayı bilmeyen kişilerle harcanmamalı. Kumar'dansa bir rol merkezine çevirilmesi mükemmel olur.
rol merkezine çevrilmesi imkansız gibi, yapılabilirse güzel olur.

Çevrimdışı Raynor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ekim 2021, 14:02
Toplam oynama: 152 gün, 13 saat
« Yanıtla #27 : 16 Haziran 2020, 05:04:39 »
destekliyorum kardes harbiyim

Çevrimdışı Zosgne

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 08 Nisan 2021, 23:43
Toplam oynama: 105 gün, 6 saat
« Yanıtla #28 : 16 Haziran 2020, 05:15:52 »
Ben her zaman oyuncuların bütün şehirlere dağıtılması yönündeyim. Sunucuda ekonomisi iyi olmayan yok denebilir. Güzel düşünce ama kabul edilmeyecektir. Yönetim bunu okuyorsa bin kişilik sunucuda tek şehir olmaz, dağıtılması gerekiyor. Desteklendin.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #29 : 16 Haziran 2020, 14:36:11 »
Ben her zaman oyuncuların bütün şehirlere dağıtılması yönündeyim. Sunucuda ekonomisi iyi olmayan yok denebilir. Güzel düşünce ama kabul edilmeyecektir. Yönetim bunu okuyorsa bin kişilik sunucuda tek şehir olmaz, dağıtılması gerekiyor. Desteklendin.