Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lennon Fifweard - AFK/ARAÇ SPAWN

Başlatan heavywisp, 12 Haziran 2020, 14:38:14
Okunma sayısı 1640 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ruffina Fitzgerald - AFK/ARAÇ SPAWN
« Yanıtla #20 : 15 Haziran 2020, 16:50:35 »
gerek yok, sunucuda ekstra bir kirliliğe sebep olmuyor afklar yol ortasında falan afk kalıyorlarsa "/destek id bilmemkaç aroa/yoa" sunucu dolduğunda ise zaten en uzun süre afk kalanlardan başlayarak afk olan herkesi kickliyor. Araç spawnlanma olayı uzun roller için sıkıntı çıkartabilir, benim gibi kilitlemeyi bile unutabilen insanlar için sinir bozucu olur 30 dakika falan sonra silinmesi. Fena fikir değil, ama desteklemiyorum kusura bakma kankacım.
O zaman aracı kilitlemeyi unutmayacaksın ya da uzun bir role girceksen aracını oraya parklıyacaksın, fps problemleri yüzünden bu argeyi açıyorum, bir sebebi daha ise görüntü kirliliği tabikide, desteklemeyebilirsin, herkesin kendi fikri dostum.

Çevrimdışı Taka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gerard Waltz Lv.28
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mayıs 2022, 20:47
Toplam oynama: 151 gün, 12 saat
Ynt: Ruffina Fitzgerald - AFK/ARAÇ SPAWN
« Yanıtla #21 : 16 Haziran 2020, 01:37:30 »
Şuan ki düzeni bozmaya gerek yok.
Sürekli meslek yapmak durumunda kalacağız para kasmak için kesinlikle desteklemiyorum. Hayatımda meslek yapmadım yapmam da. FPS konusunda bir nebze haklısın değerlendirilebilir aynı problemi bende yaşıyorum.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: William Houngton - AFK/ARAÇ SPAWN
« Yanıtla #22 : 19 Haziran 2020, 21:12:33 »
up

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 20 Haziran 2020, 18:37:06 »

Çevrimdışı Shamalin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ocak 2024, 22:27
Toplam oynama: 73 gün, 15 saat
Son giriş: 12 Ocak 2024, 22:28
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #24 : 20 Haziran 2020, 22:24:41 »
AFK bırakmıyalım mı oyunda, kesinlikle desteklemiyorum. Şu an gayet iyi, değiştirmeye gerek yok.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 20 Haziran 2020, 22:30:35 »
AFK bırakmıyalım mı oyunda, kesinlikle desteklemiyorum. Şu an gayet iyi, değiştirmeye gerek yok.
Roleplay oyunu, ne bekliyorsun? Bu oyunda 500 kişi aktifse, 300'ü afk. Demek ki bir problem var, değil mi? Ve bu problemin giderilmesi gerek. Her yerde AFK olan kişiler görmekten sıkıldım. Açıkcası bu kişilerin kicklenmesi lazım. Çok mu AFK kalmak istiyorsun? Gir interior'a afk kal. Şuan iyi felan değil, 500 kişi aktif bir sunucuda 300 kişi AFK ise neresi iyi?

Çevrimdışı Astra0

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 20 Haziran 2020, 23:33:34 »
Böyle iyi gibi.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #27 : 20 Haziran 2020, 23:39:59 »
İnterior dışında AFK kalanlar 10 dakika içerisinde dönmezse kicklenmeli.Ek olarak oyunda olmayan kişilerin araçları, kişi oyundan çıktıktan 10 dakika içerisinde geri girmezse otomatik olarak gizlenmeli.Kick olayı OOC/IC Jaillerde pasif olmalı.Bu sayede yol ortasında veya dışarda AFK kalma devri bitecek, boş araçlar gizlenecek.Çok büyük bir etki etmez ama sunucu'nun yükü azda olsa azalacak.

Binevi Destekliyorum.

Çevrimdışı Shamalin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ocak 2024, 22:27
Toplam oynama: 73 gün, 15 saat
Son giriş: 12 Ocak 2024, 22:28
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #28 : 21 Haziran 2020, 11:28:27 »
Roleplay oyunu, ne bekliyorsun? Bu oyunda 500 kişi aktifse, 300'ü afk. Demek ki bir problem var, değil mi? Ve bu problemin giderilmesi gerek. Her yerde AFK olan kişiler görmekten sıkıldım. Açıkcası bu kişilerin kicklenmesi lazım. Çok mu AFK kalmak istiyorsun? Gir interior'a afk kal. Şuan iyi felan değil, 500 kişi aktif bir sunucuda 300 kişi AFK ise neresi iyi?
Sunucunun aktifliğini bozacaktır, desteklemiyorum. /destek'ten YOA veya AROA diye rapor atmak bu kadar zor değil.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 21 Haziran 2020, 15:50:59 »
Sunucunun aktifliğini bozacaktır, desteklemiyorum. /destek'ten YOA veya AROA diye rapor atmak bu kadar zor değil.
Sunucunun aktifliğini bozsa ne olur? en azından sunucu rahatlayacak. Sunucuda afk olan kişiler görmek istemiyorum, rol ortamları görmek istiyorum. Sunucu şuan zaten aktif değil. Afk olmayan rol yapan az sayıda kişi var. Sunucunun 1000 kişi olmasına bakmayın yani, o sadece bir sayı. her şey /destek ile çözülmüyor. Ben 300-400 oyuncuyu /destek ile yoa ve aroa diye attıracak değilim, onla uğraşamamda. Öyle yapsam adamlar zaten yeniden oyuna giricek, AFK sisteminin getirilmesi gerekiyor, Araç spawn süresininde azaltılması.