Haklı, haksız dışında tartışmaya yer verilmesi saçma yapılanlar hakkında bilgim yok. Yetkisi varken her türlü sırnaşıp, sevgi kelimeleri söyleyen kişilerin burada bunları yazması çok fazla saçma. Madem bahsettiğin gibi sunucunun işleyişini değiştiren bir durum mevcutsa kişiyi ihraç edebilirdiniz veya uzaklaştırabilirdiniz. Elinde bulunan yetkilerini alarak sunucu için bir şeyler yapardınız belki neden yapmadınız? Pardon, bir oyuncu ile hesabını paylaşarak yüzlerce kişiyi hapise attıran bir adminin tekrar kadroya alınmasını burada konuşmayalım.
Kimin Ganjaman ile yetkisi varken nasıl konuştuğu, yetkisi gittikten sonra nasıl konuştuğu beni hiç ilgilendirmiyor orası benim işim değil. Sunucunun işleyişini değiştirmekten kastım olumlu veya olumsuz olarak ikiye ayrılıyor. Ganjaman'ın olumsuz olarak değiştirdiğini fark etsek gerekeni zaten yapardık, orası apayrı bir mevzu. Ben de şu anda sunucunun işleyişini rahatça değiştirebilirim, bir politika çıkarabilirim veya bir politikayı kaldırabilirim bu doğrudan işleyişi değiştirir. İşleyiş değiştirme kısmından kastım buydu, yani LA kıdeminin yetki kapsamıydı. Sunucuya geri dönen adminler selam biz geri dönüyoruz diyip dönemiyorlar, bazı şartlar koyuyoruz ve bazı şeyler bekliyoruz kendilerinden. Karşılarlarsa dönebiliyorlar, karşılamazlarsa dönemiyorlar. Tamamen bizim kararımız yani, bu konuda herhangi birine bir şey danışacak veya bir fikir alacak değiliz.