Naber Cevdet ya da E-RP tanrısı. SD yönetimini seninle E-RP yapanları yücelterek mi yoksa seninle LoL oynayanları yükselterek mi yapıyordun? Nasıldı ya hatırlatsana bana? Bizim emeğimizi hiçe sayıp LoL arkadaşlarını bizden üstte gördüğünü hatırladım bak. Monarşiyle yönettiğin birlikten kendini attın sözde, buradan kovuldun. Gittin başka sunucuda helperlık yaptın oradan da kovuldun. İstenmediğin yerde yalanarak yine bir yerlere gelmeye çalıştın. Olmadı mı? Olmaz bence de olmaz. Senin IC'de karşına çıkan insanlara yetkini kullanıp kelepçe mi takmadın yoksa direk kicklemedin mi? Yanımızda para ticareti bile yapmadın mı? Sana ne desek az. Karakterine söylenecek şeyleri de söylemeyeyim. Garaj mevzusunu da açalım, bana kininden vermediğin garaj için kıvırtarak 15 tane garaj taşıdın. Ben isteyene kadar herkesin garajını istediği yere taşıyordun. Ben istedim ne oldu kural kuraldır oldu. Kural için her gün 3 tane garaj taşıttım sana. Kendi kendini yakan tek varlık olabilirsin. Sana söyleyeceğim tek bir şey o da Allah'ından bul. Seninle E-RP yapmadığı için insanların oyun zevkini yok edip yetkine güvendin günlerce. Seni yalayan herkesi yetkinle kolladın. Bak farkımız kalmadı, beni sevmeyen 5 kişi çıkmaz ama bak herkes senden nefret ediyor. Herkes senin sesinden soluğundan kurtulduğu için mutlu. Sen sen ol, kendine iyi bakma çünkü belki Twitch'den bit işi yaptığın da ortaya çıkar belki aman diyeyim. Neyse ki seninle LoL oynamadım neyse ki seninle E-RP yapmadım. O hataya düşseydim senin gibi rol yapmayı bilmeyen biriyle ve LoL gibi basit bir oyunu bile oynayamayacak kadar yeteneksiz olduğunu görmek zorunda kalırdım. Özel kadın modelimiz yoktu zaten bizimle E-RP de yapmazsın sen galiba. Gidip low rp skinleri alıp en güzel kız skinleriyle E-RP yapma çabanda başarılar.