Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Siteye saldırı olduğunda

Başlatan Tqlhq, 09 Haziran 2020, 19:29:06
Okunma sayısı 393 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Siteye saldırı olduğunda
« Yanıtla #10 : 09 Haziran 2020, 19:50:03 »
Madem rinaya ve yönetiine bir saygınız yok oynamayın lütfen.Kimse sizi telefon numaranızı verin diye zorlamıyor,dediğiniz sitelerde sanırım işlemleri zamanında abartmışsınız ki şimdi de aynı durumlara düşmekten korkuyorsunuz.Telefon numarası bu.Gidip madem bu kadar sıkıntılısınız..yeni bir hat almak ne sürer?

Çevrimdışı Tqlhq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2021, 20:12
Toplam oynama: 94 gün, 20 saat
« Yanıtla #11 : 09 Haziran 2020, 19:52:13 »
Madem rinaya ve yönetiine bir saygınız yok oynamayın lütfen.Kimse sizi telefon numaranızı verin diye zorlamıyor,dediğiniz sitelerde sanırım işlemleri zamanında abartmışsınız ki şimdi de aynı durumlara düşmekten korkuyorsunuz.Telefon numarası bu.Gidip madem bu kadar sıkıntılısınız..yeni bir hat almak ne sürer?
Sıkıntılı falan değilim olayın ciddiyetini kavramış bir bireyim sadece. Her yere telefon numarası veren kişilerin hali malum. Alt tarafı oyun bu ve bende telefon numaramı vereceksem yasal güvenliğimi bilmek istiyorum. Lütfen son defa cevaplıyorum iletinizi.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #12 : 09 Haziran 2020, 19:59:09 »
Aynı şey kartlar içinde geçerli.Kartlar telefonlardan daha önemli durum.Ben sanmıyorum rinaya saldırı olacağını,böyle küçük işlerle uğraşmaz kimse böyle şeyler yapacak kişiler daha büyük işlerle uğraşır.

Çevrimdışı Tqlhq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2021, 20:12
Toplam oynama: 94 gün, 20 saat
« Yanıtla #13 : 09 Haziran 2020, 20:03:37 »
Aynı şey kartlar içinde geçerli.Kartlar telefonlardan daha önemli durum.Ben sanmıyorum rinaya saldırı olacağını böyle küçük işlerle uğraşmaz kimse böyle şeyler yapacak kişiler daha büyük işlerle uğraşır.
Arkadaşlar attı "yenilenen" politikaları, rinanın dediği tek şey: sorumluluk sizindir. Sorumluluğun bizde olduğu basit bir oyunun basit bir forum sitesinde ne olduğu belirsiz, virüs programlarının trojan olarak algıladığı bir client ile bu son telefon doğrulama uygulaması bilemiyorum altan... Konu kilit.