Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Siteye saldırı olduğunda

Başlatan Tqlhq, 09 Haziran 2020, 19:29:06
Okunma sayısı 400 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tqlhq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Temmuz 2021, 20:12
Toplam oynama: 94 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Siteye saldırı olduğunda
« : 09 Haziran 2020, 19:29:06 »
Artık 2 fonksiyonlu doğrulama birlik rolü yapanlar için zorunlu hale geldi. Site basit bir forum sitesi herhangi bir saldırı olduğunda bizim numalarımızın güvenliğini nasıl koruyacaksınız? Yasal güvencesi var mı bunun? Yetkililer bilgilendirirse çok makbule geçer

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
Ynt: Siteye saldırı olduğunda
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2020, 19:39:53 »
A dan z ye neredeyse her yerde zaten numaran var.Rinaya gelince mi koruma hevesin tuttu?

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2020, 19:40:29 »
Alıntı
Rina Roleplay tarafından toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır. Rina Roleplay, ortamdaki bilgileri korumak için her türlü endüstri standardını kullanmaktadır. Ancak buna rağmen güvenlik ile ilgili konularda bir garanti verememektedir.

Alıntı
İnternetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmaksızın dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Bu kullanım ve kullanımdan doğacak zarar Rina Roleplay’in sorumluluğunda değildir.

Kullanıcı sözleşmesinde bu maddelere onay vererek kayıt oluyorsun. İster yaparsın ister yapmazsın yani sana kalmış.

Çevrimdışı Tqlhq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2020, 19:41:02 »
A dan z ye neredeyse her yerde zaten numaran var.Rinaya gelince mi koruma hevesin tuttu?
Kurumsal şirketlerde var numaram onlarda yasal güvencemi sağlıyor, güzelce yetkili arkadaşlara soru sordum.

Çevrimdışı Tqlhq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 09 Haziran 2020, 19:44:40 »
Alıntı
Rina Roleplay tarafından toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır. Rina Roleplay, ortamdaki bilgileri korumak için her türlü endüstri standardını kullanmaktadır. Ancak buna rağmen güvenlik ile ilgili konularda bir garanti verememektedir.

Kullanıcı sözleşmesinde bu maddeye onay vererek kayıt oluyorsun. İster yaparsın ister yapmazsın yani sana kalmış.
Gizlilik politikasından bahsediyor, https://prnt.sc/swp0wv. Ben hesabımı oluşturduğumda böyle bir şart yoktu, bu şartı kabul etmeden oluşturdum hesabımı.

Çevrimdışı 13 Killoki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Aralık 2024, 18:45
Toplam oynama: 27 gün, 5 saat
« Yanıtla #5 : 09 Haziran 2020, 19:45:07 »
herkesin numarasını alıp cinsel içerikleri sitelere Ayça22 diye vericekler

Çevrimdışı Tqlhq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 09 Haziran 2020, 19:46:18 »
herkesin numarasını alıp cinsel içerikleri sitelere Ayça22 diye vericekler
Bende bundan korkuyorum. Türk Ceza Kanunu'nun 136/1 incelerseniz kavrarsınız olayın ciddiyetini.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
« Yanıtla #7 : 09 Haziran 2020, 19:47:28 »
Kurumsal şirketlerde var numaram onlarda yasal güvencemi sağlıyor, güzelce yetkili arkadaşlara soru sordum.
O yüzden mi alakasız firmalar insanların telefonlarına mesaj atabiliyor?
Telefon numarasını yeni alıp daha ilk kullanmaya başlandığında bir bakmışsın alakasız yüzlerce mesaj.Lütfen o firma yetkililerine ulaşabildiğin sürece bu olayların niçin olduğunuda sor.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #8 : 09 Haziran 2020, 19:48:59 »
Alıntı

Kullanıcı sözleşmesinde bu maddeye onay vererek kayıt oluyorsun. İster yaparsın ister yapmazsın yani sana kalmış.
Gizlilik politikasından bahsediyor, https://prnt.sc/swp0wv. Ben hesabımı oluşturduğumda böyle bir şart yoktu, bu şartı kabul etmeden oluşturdum hesabımı.

Sözleşmede yapılan değişikliklerin hepsi bütün kullanıcılar tarafından okunup anlanmış ve kabul edilmiş sayılır. Yani hesabını oluşturduğunda bu şartın olup olmaması önemli değil.

Çevrimdışı Tqlhq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 09 Haziran 2020, 19:49:11 »
O yüzden mi alakasız firmalar insanların telefonlarına mesaj atabiliyor?
Telefon numarasını yeni alıp daha ilk kullanmaya başlandığında bir bakmışsın alakasız yüzlerce mesaj.Lütfen o firma yetkililerine ulaşabildiğin sürece bu olayların niçin olduğunuda sor.
Yasal güvencemi sağlıyor mu sağlıyor. Ben zaten hattımı kullanırken bu mesajların gelmesini kabul ederek imzalıyorum sözleşmeyi. Lütfen, sadece soru sordum tartışmaya çekmeyin konuyu.