Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

IC meseleyi OOC katıp kin besleyenler.....

Başlatan Luanvice, 09 Haziran 2020, 14:44:44
Okunma sayısı 3780 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı arminus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Eylül 2023, 22:34
Toplam oynama: 79 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: IC meseleyi OOC katıp kin besleyenler.....
« Yanıtla #70 : 30 Haziran 2020, 14:35:04 »
OOC kin tutacak kadar ne olabilir ki  ;D
Onur kırıcı rol yaptım diye (Köpek muamelesi) Açmadığı şikeyet, baltalamadığı konu, sövmediği yer, dm atmadığı yer kalmadı.OOC Siciline görsen adam 50 günde 40'dan fazla sicili var ve şuanda ban yedi, ticket açıyoruz ilgilenmiyorlar şimdi söyleyin aga ben napiyim hergün 10 yaşındaki sütün konumu baltaladığı iletileri görüyorum...
yav bırak karşıyaka tribünü gibi tribünde giderli dışarda r'ye takar bırak ya xD

Çevrimdışı alchemist.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 15:44
Toplam oynama: 69 gün, 12 saat
« Yanıtla #71 : 30 Haziran 2020, 15:24:47 »
herkes "10 yaşında süt çocuğu, süt, küçük" gibi ifadeler kullanmışta oyun oynuyoruz şurada siz 20 30 yaşlarında mısınız?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2020, 01:04
Toplam oynama: 254 gün, 7 saat
« Yanıtla #72 : 30 Haziran 2020, 15:43:43 »
Eski Esos'tan Koray, arkadaşımız aşırı iyi yapar bunu onun ilgi alanıdır, üstüne tanımam. ((:

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #73 : 30 Haziran 2020, 18:07:08 »
OOC kin tutacak kadar ne olabilir ki  ;D
Onur kırıcı rol yaptım diye (Köpek muamelesi) Açmadığı şikeyet, baltalamadığı konu, sövmediği yer, dm atmadığı yer kalmadı.OOC Siciline görsen adam 50 günde 40'dan fazla sicili var ve şuanda ban yedi, ticket açıyoruz ilgilenmiyorlar şimdi söyleyin aga ben napiyim hergün 10 yaşındaki sütün konumu baltaladığı iletileri görüyorum...
yav bırak karşıyaka tribünü gibi tribünde giderli dışarda r'ye takar bırak ya xD
WQEPJQWEJQWEPWQEJPW

herkes "10 yaşında süt çocuğu, süt, küçük" gibi ifadeler kullanmışta oyun oynuyoruz şurada siz 20 30 yaşlarında mısınız?
"Oyun Oynuyoruz şurda" evet oyun oynuyoruz, bir oyun için din ve ailevi değerlere küfür eden çocuklara "10 yaşındaki süt" dememiz mi gündem oldu? Hey Allahım ya, saptırtma konuyu :D

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #74 : 30 Haziran 2020, 18:16:25 »
Herneyse, herkesin görüşünü bildirdi kısaca.Konu içerisinde bile IC mesele için tartışanlar var.Böyle devam ederse konuda Kaos çıkacak, konu sapacak.Herkes kısa görüşünü bildirdi, ne olursa olsun IC meseleyi OOC yansıtmak yanlıştır.Ne olursa olsun.

Konu arşive taşınabilir.