Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

IC meseleyi OOC katıp kin besleyenler.....

Başlatan Luanvice, 09 Haziran 2020, 14:44:44
Okunma sayısı 3743 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Ocak 2021, 09:44
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: IC meseleyi OOC katıp kin besleyenler.....
« Yanıtla #40 : 17 Haziran 2020, 22:54:13 »
bunu diyen adamın şikayete yazdığı şeye bak böhöhöhööhyt "OOC kin'den bahseden Victorcum; Kendi açtığın şikayetler red yiyince arkadaşlarına mı açtırmaya başladın? Evet sana karşı OOC kin besliyorum.IC olarak onuru kırıldı diye rolü reddedip, daha sonrasında ben dahilinde tüm birlik üyelerine ayrı ayrı şikayet açtığın andan itibaren o olay OOC yansıdı ve ordan sonra iki tarafın OOC kini başladı.Sen istediğin kadar inkar etsende OOC kin beslediğin belli ve evet bende OOC kin besliyorum.Yaptığın en ufak kural ihlalinde video kaydı ve SS'leri hazır tutacağım.OOC Kin besliyorum, IC'de besliyorum ne yapacaksın?.Artık kimin işine gelirse, hadi eyvallah." https://cdn.discordapp.com/attachments/574614899079118858/722901468054552576/unknown.png
asıl sen ne dion

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Aralık 2020, 09:27
Toplam oynama: 60 gün, 20 saat
« Yanıtla #41 : 17 Haziran 2020, 22:54:39 »
Aşırı sinir oluyorum bu duruma.Bugün yine IC meseleyi OOC katanlarla uğraştım diyebilirim.Rol yapıp foruma attık, birliğin eski çakma üyeleride bunu görüp sırf "xx'leri indirdik" yazmışız diye IC düşmanlık aldılar, bizim birliğe sıkıp tanıtıma icraat diye attılar.Yemin ediyorum kanser oluyorum yönetimin yerinde olucam şöylelerini direkt banlarım hiç abartsız aga.İnsanın rol zevkini soğutuyorlar yaptıkları tek şey DM onuda OOC yansıtıp icraat diye paylaşıyorlar.Vallahi bıktım çoluk çocukla uğraşıyoruz en ufak ihlalde şikayet yiyoruz....

Yemin ediyorum şu IC meseleyi OOC katanlar ve DM'ciler olmasa 10/10 sunucu net.Rol bilmeyen adam bile gelip doğru düzgün oyununu oynuyor rol öğreniyor ama bazıları var ki ne rol bildiği var ya da bilerek kural ihlali yaparak DM atıyor, IC meseleyi OOC katıp ailevi değerlere küfürler ediyorlar.Sunucuda şu kanser kitle olmasa varya 10 numara olur yemin ediyorum.

https://cdn.discordapp.com/attachments/574614899079118858/722901468054552576/unknown.png

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #42 : 17 Haziran 2020, 23:02:25 »
Aşırı sinir oluyorum bu duruma.Bugün yine IC meseleyi OOC katanlarla uğraştım diyebilirim.Rol yapıp foruma attık, birliğin eski çakma üyeleride bunu görüp sırf "xx'leri indirdik" yazmışız diye IC düşmanlık aldılar, bizim birliğe sıkıp tanıtıma icraat diye attılar.Yemin ediyorum kanser oluyorum yönetimin yerinde olucam şöylelerini direkt banlarım hiç abartsız aga.İnsanın rol zevkini soğutuyorlar yaptıkları tek şey DM onuda OOC yansıtıp icraat diye paylaşıyorlar.Vallahi bıktım çoluk çocukla uğraşıyoruz en ufak ihlalde şikayet yiyoruz....

Yemin ediyorum şu IC meseleyi OOC katanlar ve DM'ciler olmasa 10/10 sunucu net.Rol bilmeyen adam bile gelip doğru düzgün oyununu oynuyor rol öğreniyor ama bazıları var ki ne rol bildiği var ya da bilerek kural ihlali yaparak DM atıyor, IC meseleyi OOC katıp ailevi değerlere küfürler ediyorlar.Sunucuda şu kanser kitle olmasa varya 10 numara olur yemin ediyorum.

https://cdn.discordapp.com/attachments/574614899079118858/722901468054552576/unknown.png
kanka ne dion
sen ne dion

Çevrimdışı Dogann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Ekim 2021, 10:35
Toplam oynama: 81 gün, 5 saat
« Yanıtla #43 : 17 Haziran 2020, 23:08:24 »
Anlayamıyorum böyle insanları :/

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #44 : 17 Haziran 2020, 23:47:17 »
Anlaşıldı, gene çoluk çocuğa ticket açmakla uğraşıcaz şimdi.Ek olarak boş yorum atan, konuyu baltalayan kişilerin iletileri silinirse sevinirim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #45 : 17 Haziran 2020, 23:58:01 »

kanka ne dion
sen ne dion
ibo ne dion olm
onu bunu bırakta sen bi cips falan al olay çıkıo

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #46 : 18 Haziran 2020, 00:02:40 »
Yok, vazgeçtim.Bu çocuğa laf yetiştirmekle uğraşarak kendimi yakıyorum.Ayrı ticket oluşturuldu victor'cum.

Çevrimdışı Ahmetq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kyree Grant Lv.18
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ocak 2022, 22:00
Toplam oynama: 64 gün, 11 saat
« Yanıtla #47 : 18 Haziran 2020, 00:28:55 »
aa bu şey değil mi ya? Mafyacılık oynayıp yetkisinin getirdiği ooc ayrıcalık ile diğer birlikleri yanına aldıktan sonra kendisinin olmadığı ufak bi rolü speclerken ic karakterine edilen küfürden sonra tutumdan kişiye ban atan?
bu kendine yediremeyen şey değilmi ya neyse ismi gizli sen biliyorsun .d

Çevrimdışı Platon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 03 Ekim 2022, 22:06
Toplam oynama: 212 gün, 15 saat
« Yanıtla #48 : 18 Haziran 2020, 09:43:53 »
Yaklaşık 5 yıllık samp deneyiminde gözlemlediğime göre bu durumu yalan kişiler roleplay mantığını kavrayamayan ve yaşları küçük kardeşlerimizin yaptığını gördüm.

Çevrimdışı MOrpler12

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Austin Crane Lv.13
Son giriş: 18 Nisan 2024, 23:05
Toplam oynama: 26 gün, 2 saat
« Yanıtla #49 : 21 Haziran 2020, 23:20:29 »
Arkadaşlar! Arkadaşlar. Bu olaylar her zaman devam edecek. O yüzden boşuna ağlıyoruz. Bu durumdan bende rahatsızım fakat elden bir şey gelmiyor, gelmedi ve gelmeyecek.