Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

| Victor Salvatrucha - CK Talebi |

Başlatan Luanvice, 09 Haziran 2020, 13:55:26
Okunma sayısı 2626 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı xredeyg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Aralık 2020, 09:27
Toplam oynama: 60 gün, 20 saat
Ynt: | Victor Salvatrucha - CK Talebi |
« Yanıtla #20 : 14 Haziran 2020, 19:47:17 »
realistic olursak realistic olarak yani realisticsek su an basliyorum, adam beni yaraladi bi kere dusurduk kacirdik yoldan gecerken gorup mg yapip sonra evimizde hapsettik hav diye bagirdi beni de surekli dusuruyo zaten realistik bakin biz mommes mafya crime organization suc agi suc yapilanmasi ve dusman avcilari organize orgutu olarak onu oldurmek istiyoruz realistic olalim biraz realisticlik lazim mantikli mantikli konusmaya calismayin sizi de sikayet ettim cunku yorum yazmissiniz hakliyim ben mommes mafya crime organization suc agi suc yapilanmasi ve dusman avcilari orgutu adina konusma yapiyorum realistic bakilmasini rica ediyorum.
Tüm samimiyetimle söylüyorum Allah kimseyi şunu yazacak duruma düşürmesin  :(
senin yazdığının aynısı işte
Yoo, bu onuru kırılan bi hardrpciinin yazısı :d

evet işte aynı şey

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #21 : 18 Haziran 2020, 00:16:47 »
Artık "Montes Suç Ailesi" birliğinde değilim.Kişiyle IC düşmanlığım bitti.Konu hala aktif kalacak çünkü CK talebini "Montes Suç Ailesi" birliği adına açtım.Ben CK etmesem bile Montes Suç ailesi birliği Eğer CK talebi onaylanırsa CK edebilir.

Ya da direkt olarak konu @kazklar3 'e atanabilir.

Çevrimdışı Taka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gerard Waltz Lv.28
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mayıs 2022, 20:47
Toplam oynama: 151 gün, 12 saat
« Yanıtla #22 : 23 Haziran 2020, 16:12:26 »
Burası hala aktif ve hala sonuçlanmamış vay canına

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 23 Haziran 2020, 18:29:39 »
@Turkz

Artık "Montes Suç Ailesi" birliğinde değilim.Kişiyle IC düşmanlığım bitti.Konu hala aktif kalacak çünkü CK talebini "Montes Suç Ailesi" birliği adına açtım.Ben CK etmesem bile Montes Suç ailesi birliği Eğer CK talebi onaylanırsa CK edebilir.

Ya da direkt olarak konu @kazklar3 'e atanabilir.

İlgilenilsin, CK Talebi hala aktif.

Çevrimdışı ÇAVU$

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enzo Montes Lv.36
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Ekim 2024, 01:04
Toplam oynama: 247 gün, 23 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 22 Şubat 2024, 23:58
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Marco Reaper Lv.36
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Ekim 2024, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Şubat 2024, 00:08
Toplam oynama: 8 gün, 23 saat
« Yanıtla #24 : 23 Haziran 2020, 18:37:53 »
CK talebinin benim adıma devredilmesini ve o şekilde incelenmesini talep ediyorum.Talebi ben oluşturtmuştum.O şekilde incelenirse sevinirim.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 25 Haziran 2020, 14:05:56 »
hood onayınız sistemsel onayınız veya fear rp aşırı ihlali yok  ck'yı ortaya çıkartabilecek bir durum yok otomatik reddedilecek ck talebiniz OOC kininiz var anlaşılıyor zaten yazdığınız mesajlardan cevaplardan ic olayı ooc döküp ck talebi oluşturmanız da hoş olmuş, adamı suçlayabilecek bir şey bulamamışsınız bile arkadaşlarıyla baskın yapıyor her gün demişsiniz lool

Çevrimdışı a davor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 22 Aralık 2024, 17:27
Toplam oynama: 15 gün, 22 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Aralık 2024, 20:21
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Köken: Rus
Son giriş: 21 Aralık 2024, 17:46
Toplam oynama: 37 gün, 5 saat
« Yanıtla #26 : 28 Haziran 2020, 00:37:57 »
Çok fazla basmış ve her seferinde düşmüş 2 karakterinde ölmesi gerekiyor ama şahıs tek başına basıyor bu baskın kural ihlali oluyor ya şahıs cezalandıralacak yada ck izni verilecek diye düşünüyorum

Çevrimdışı Theo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Theo Padrino Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 19 Eylül 2021, 18:36
Toplam oynama: 53 gün, 2 saat
« Yanıtla #27 : 29 Haziran 2020, 19:45:04 »
Çok fazla basmış ve her seferinde düşmüş 2 karakterinde ölmesi gerekiyor ama şahıs tek başına basıyor bu baskın kural ihlali oluyor ya şahıs cezalandıralacak yada ck izni verilecek diye düşünüyorum
Kişilerde hiçbir sistem onayı bulunmuyor. Kuralları detaylı bir şekilde incelersen görürsün. isterse tek basar isterse 10 kişi , kurallarda onaysız birlikleri basma ile ilgili bir kural bulunmuyor. Sadece 12 saatte bir basabilir onunda ihlali yapılmamış. Düşmesi birşey teşkil etmez. Öyle birşey olsaydı kişileri birden fazla kez basıp öldürdüklerinde kişilerinde ölmesi gerekir h-a?

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 29 Haziran 2020, 20:55:35 »
Kişilerde hiçbir sistem onayı bulunmuyor. Kuralları detaylı bir şekilde incelersen görürsün. isterse tek basar isterse 10 kişi , kurallarda onaysız birlikleri basma ile ilgili bir kural bulunmuyor. Sadece 12 saatte bir basabilir onunda ihlali yapılmamış. Düşmesi birşey teşkil etmez. Öyle birşey olsaydı kişileri birden fazla kez basıp öldürdüklerinde kişilerinde ölmesi gerekir h-a?
Aynen dimi kardeşim.5 Gün boyunca biz karşılık vermeden mekana gelip baskın atıyorsunuz hadi onu geçtim aynı gün içerisinde 5 kez basıyorsunuz onuda geçtim MG yaparak basıyorsunuz.Hadi onuda geçiyorum bak her bastığınızda Victor'u aldık eve? Şunu anlamıyor musunuz bilmiyorum ya da bilmemezlikten geliyorsunuz.Biz yaralı konumuna düştüğümüzde yaralandık hadi karakterimi ben yönettiğim için ben mermiler zırha geldi diye rol yapıyorum.Victor ne yapacak? Sonuç olarak victor düştü ve biz onu eve aldık.Sorun düşmesi değil, hergün baskın atıp onu eve almamız.CK Talebi her türlü onaylanacak.

Ayrıca burası CK talebi kardeşim.Avukatlık bir durum olsa Kurallarda yazardı.Arkadaşın kendisi savunma yapamıyor mu?

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 30 Haziran 2020, 17:07:41 »
CK Talebi açılalı yaklaşık 3 hafta oldu ve hala neden incelenmediğini bir türlü anlamış değilim.Herneyse, Montes Suç ailesi birliği dağıldığı ve kapandığı için CK talebi işlevsiz kalıyor.

Arşive alınabilir, kişi zaten ban yemiş..