Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

R I Y A D - Surtr Bar

Başlatan Teth, 08 Haziran 2020, 00:35:51
Okunma sayısı 684 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Teth

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 16 Mart 2024, 00:08
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Jarmal Wade Lv.15
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Kasım 2021, 22:47
Toplam oynama: 49 gün, 12 saat
R I Y A D - Surtr Bar
« : 08 Haziran 2020, 00:35:51 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :(4 ila 8 saat fakat, birlik arkadaşlarımla bunu tüm güne denkleyebiliriz. )

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri koordinatları(/pos): (-853.21, 1540.40, 22.62, 139.93)

2.02:İşyeri lokasyonu
Spoiler:
(
):[/font]
2.03:İşyeri adı: (Surtr Bar)

2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar interioru)

2.05:İşyeri interioru: (●MC Bar II)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Merhabalar, karakterim 50 yaşında. 21 yaşında Pagan's MC'ye katılmış, o günden bugüne kulübü için yaşamış birisi. New Jersey'de ki Pagan's şubesinde çavuşluğa kadar yükselip, ulusal başkanın kararı üzerine şubeden alınıp göçebeliğe verilmiş birisi. 3-4 yılını yollarda geçiren namı değer Scream, tekrar ulusal başkan (Conan'ın) kararı üzerine San Andreas'a geliyor. Birkaç kişiyle görüşme yaptıktan sonra varlığını kabul ettiren amcamız, daha sonrasında şubesini açmak için Red County'de tutunmaya çalışıyor.  Red County'de olağandan fazla olan mc kulüpleri yüzünden amcamızın gözü tırsıyor çünkü yeni açacağı kolu sağlıklı ve hızlı bir şekilde büyütmek istediği için arayışlarını Las Venturas'da gerçekleştiriyor ve eski dostu olan Jimmy (@Elo) ile görüşme gerçekleştiriyor. Görüşmeler alehinde sonuçlanıyor ve kolu Venturas'a açmaya karar veriyor. Kasabaları başıboş ve yerli halkı yaşlı olan Las Barrancas'ı gözüne kestiriyor. Eskiden bar olan fakat daha sonrasında harabeye dönüşen bir yapı için tadilat çalışması ayarlıyor. Ücreti büyük bir maliyet değil, hayalet kasaba için fazla bile sayılabilir çünkü kasaba halkı evinden çıkacak dermanı yok, yaşlılar, işleri hızlandırmak isteyen amcamız  eski dostu olan Jimmy ( @Elo )'nin kapısın çalıyor ve işleri hızlandırmak istediğini bildiriyor, Jimmy'nin bu konuda elleri uzun ve amcamıza yardım ediyor. Amcamız belediye çalışanlarına rüşvet yedirerek çalışmaları hızlandırıyor.
)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime)  (Sunucuda Pagans MC'e emek katmış, 27 yıl kulüp işleriyle uğraşmış bir karakteri canlandırıyorum. Ulusal başkan bana güvenip San Andreas'da kol açmam için beni yetkilendiriyor ve güvendiğim kişileri yanıma alıp şehire geliyorum. Şehirde kol kurabileceğimiz "güvenli" bir yer arıyoruz fakat şehirde her yer suç bölgesi veya mafya bölgesi olarak geçtiğinden karakterim kolun daha hızlı kurulmasını ve sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi için bu yerleri kol bölgesi olarak seçmiyor. Red County bölgesine geçiş yapıyor fakat burada da olağandan çok mc olduğu için savaşa girmek istemediğinden çekimser bir rol izleniyor. Eski dostum ( @Elo ) ile görüşme ayarlıyorum ve şehir dışına, tabiri caizse hayalet kasabalara kol kurmak istiyorum. Başta belirttiğim "güvenli" bölge arayışını şehir dışında gerçekleştiriyorum. Agresif bir rol izlemememin sebebi, kolun sağlıklı ve hızlı bir şekilde büyüyebilmesi eğer bir mc ile savaşa girersem hem büyümemi olumsuz yönde etkiler hemde bir çok kaynak zararına uğrayabilirim bu yüzden "güvenli" bir bölge arayışına giriyorum. Daha sonrasında hayalet kasaba olarak bilinen, yerli halkı genellikle yaşlı olan bir kasabaya geçiş yapıyoruz. Burada eskiden bar olan fakat daha sonrasında harabeye dönmüş bir yapıyı (açacağımız barı) gözüme kestiriyorum. Belediye çalışanlarına rüşvet vererek tadilat çalışmalarını hızlandırmalarını sağlıyorum. ((Bar açıldığı taktirde olacaklar:)) Yerli halk söylediğim gibi yaşlı bir kesim ve kasabayla ilgilenecek dermanları yok bu yüzden %1'er işlerimiz daha kolay olacak, uyuşturucuları, silahları ve daha birçok il-legalleri metaryalleri daha kolay ve daha risksiz bir ortamda satma, ticaret yapma imkanımız olacak. Bar açıldığında rollerimizde artış olacak çünkü koluda açmış olacağız, diğer mc birliklerinden daha çok mc kültürünü yansıtabileceğimizi inanıyorum.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) :  Merhabalar biliyorsunuz ki sunucunun büyük bölümü Las Santos'ta rollerini gerçekleştiriyor. Mc kulüpleri ise şehire yakın olan kasabalarda açılıyor, ben bir farklılık getirerek kulübümü, barımı şehir dışı hayalet kasaba da açacağım. Benim bu hareketimle az da olsa sunucunun rol bölümünü şehir dışına çekeceğime inanıyorum. Genellikle kamp için Las Venturas tercih edilir, kamp yapmaya gelen çiftlere, gruplara kendi kültürümüzü göstereceğiz. Herkes şehire yakın kasabalarda bar, kol açar ama ben şehir dışına açarak realistik bir yol izlediğime inanıyorum.  Süre gelen partiler, yeni uyuşturucu ticareti, barda dönen roller, motor sürüşleri gibi daha sayamadığım rol planlarını gerçekleştireceğim. 1,2 yıl önce sadece Santos'ta rol dönüyordu ve kasabalarda bile nadiren rol döndüğünü görürdük fakat günümüzde kasabalarda da aktiflik sağlandı, ekibimle birlikte sunucunun desteğiyle Las Venturas'ı yeni bir rol mekanına döndüreceğime güvenebilirsiniz.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime)  : Diğer cevaplarımda belirttiğim üzere, Las Venturas kasabalarına aktif rol ortamı sağlayacağız. 3.02 sorusunun cevabında söylediğim gibi eskiden harabe olan bir barı tadilattan geçirerek Pagans MC barını kurmayı hedefliyoruz. Yerli halk bunak, evlerinde ölmeyi bekliyorlar eminim ki kasabaya geldiğimizden bile haberleri yoktur fakat yolda kalmışlar ve kamp yapacak kişiler için açacağımız bar onlar için çölde bir çeşme niteliğinde olacak. Şerifler tarafından legal olarak bilinen ve suç oranı düşük olan Las Barrancas artık Pagans Mc kontrolünde olacak. ((Rollerimizi gerçekleştirirken büyük bir kıtlık içerisindeyiz çünkü daha kol kurulmadı, kolun kurulması için barın açılmasını bekliyoruz. Bar açıldığında kol kurulacak ve rollerimizde büyük bir artış gözlemlenicek.))

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "R I Y A D"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı fameous

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Haziran 2020, 22:48
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: Surtr Bar
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2020, 00:48:26 »
Pagan's Motorcycle Club <3

Çevrimdışı Teth

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jarmal Wade Lv.15
« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2020, 09:33:36 »
Buraya yazacak çok birşey bulamadım sıradışı bir hikaye veya konseptle gelmiyoruz, kelimeleri dolaylı yoldan uzatarak istenilen kelime sayısına getirebilirdik ama lafı dolandırmak istemeyerek size özet geçtim. Birlik tanıtımımızı buraya bırakayım, bir göz gezdirin sslerimize falan bakın neler yapabileceğimizi ne kadar kaliteli işler çıkarabileceğimi anlarsınız.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=107525.msg1199499#msg1199499

Çevrimdışı Teth

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jarmal Wade Lv.15
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2020, 20:15:04 »
Şunu yazmayı unuttum ki en önemlisi bu, birliğimde 7 8 kişi rahatlıkla var (aktif) LV bölgesinde sistem onaylı Satans MC bulunuyor. LV'de yakın bir kasabaya bar açacağım için hem LV'da aktiflik, hem iki MC ortak roller çıkaracağız. Daha önce dediğim gibi birlik tanıtımıma girin ve bakın oldukça kaliteli işler çıkaracağım.

Çevrimdışı Tqlhq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2021, 20:12
Toplam oynama: 94 gün, 20 saat
Ynt: R I Y A D - Surtr Bar
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2020, 19:32:19 »
EFSANE ROLLER DÖNECEK! MC KÜLTÜRÜ TAM ANLAMIYLA YANSITILACAK

Çevrimdışı Prestij

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Carl Joyner Lv.14
Köken: Rus
Son giriş: 07 Temmuz 2020, 22:52
Toplam oynama: 12 gün, 20 saat
« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2020, 19:40:29 »
E F S A N E   R O L L E R   Y A K I N D A

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #6 : 14 Haziran 2020, 00:53:07 »
Gereksinimleri karşılamadığı için reddedildi.