Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LaFlame - İşyeri Başvurusu

Başlatan LaFlame, 07 Haziran 2020, 22:53:54
Okunma sayısı 594 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LaFlame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ocak 2025, 22:43
Toplam oynama: 164 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 07 Haziran 2024, 17:30
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
LaFlame - İşyeri Başvurusu
« : 07 Haziran 2020, 22:53:54 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Gün içerisinde 4 ile 8 saat arasında aktifim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri koordinatları(/pos): 816.27, -1386.12, 13.59, 2.14

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İşyeri adı: Vinyl Countdown

2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar

2.05:İşyeri interioru: Beryozka

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime) Christopher Cole, 2 Mart 1996 tarihinde Cleveland'de akşam saatlerinde dünyaya geldim. Doğumumdan sonra ailem daha iyi eğitim almam için New York'a taşınmaya karar verdi.
Çocukluğumun büyük bir kısmı New York'un Staten Island bölgesinde geçti. Bu sırada Macduffie Lisesinde eğitim almaya başladım. Okulumu yüksek bir derece ile bitirdikten sonra Colombia Üniversitesinin İnsan Hakları bölümüne gitmeye hak kazandım. Üniversitemden diplomamı aldıktan sonra iş hayatında hızlı bir ivme yaşadım ve Mathila Production şirketinin CEO'luğuna kadar yükseldim. Bu noktadan sonra bir süre hayatımı sorgulamaya karar verip gerçekten ne istediğimi düşündüm. Yeterince param olduğuna ve artık insanlar için bir şeyler yapabilecek durumda olduğuma karar verdim. Sadece bağış yaparak yardım etmenin yetersiz olduğunu ve hayatımı bu yola adayacaksam gerçekten hayatımı riske atmam gerekecek bir şey yapmam gerektiğini düşünüyordum. Bu yüzden Amerikan halkına en iyi şekilde hizmet edebileceğim kuruma başvuru yapmaya karar verdim. Los Santos Polis Departmanının sloganı olan " Koru ve Hizmet Et " sloganını yaşamak için bir sebep olarak görüyordum ve eğer kabul edilirsem meslek hayatım boyunca halkıma elimden gelen en iyi şekilde hizmet edecektim. Departman bünyesine katıldıktan sonra kısa bir süre boyunca görevde bulundum ve sonrasında departman içerisine yeterince uyum sağlayamadım ve tamamlamam gereken rapor sayısını vaktinde yetiştiremedim ve bu Los Santos Polis Departmanı içerisinde bulunduğum görevin sonunu getirdi. Bu noktadan sonra yapacak pek fazla bir şeyim yoktu ve gençliğimin ortalarında boş bir hayat sürmeye başlamıştım. Bu sırada sahilde ve mahallelerde aracımı sürüp insanlarla gelecek hayalleri üzerine konuşmaya başladım. Şehirdeki insanların müziğe olan ilgisi dikkatimi çekti ve elimdeki parayı bu yönde harcamaya ve hayallerini gerçekleştirmeye karar verdim. Kendim için güzel bir hayat hikayesi oluşturmuştum, sıra diğer insanların hayatlarında iz bırakmaktı.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime) 
IC: Vinyl Countdown metroya yakınlığı, işlek bir cadde üzerinde bulunması ve kumarhane gibi sürekli olarak insanların uğradığı bir iş yerine yakın bir bölgeye açmayı istediğim plak şirketimin karaoke bar temalı iş yeri olacak. İnsanlar iş çıkışlarında yorgun bir şekilde evlerine dönerken açacağım iş yerine uğrayabilecek ve canlı müzik eşliğinde soğuk bir şeyler içebilecekler. Hafta sonu geldiğinde aileleri ve arkadaşlarıyla beraber vakit geçirebilecek, genç yeteneklerin insanları büyülediği sahne performanslarını seyredebilecekler. Bu sayede şehir içerisinde omuzlarına yük olan dertlerini bir kaç saat için unutacak ve ruhlarını müzik ile besleyecekler. Ayrıca genç yetenekler için de ücretsiz sahne imkanı sunulacak ve hayallerine giden yolda bir adım atmalarına yardımcı olunacaktır. Kendini gösterebilen gençler ise plak şirketimiz tarafından ücretsiz bir şekilde plak çıkaracak ve Star Street kaldırımlarına isimlerini yazdırabilecekler.
OOC: Alt ksıımda da belirteceğim gibi açmayı düşündüğüm işyerinin ilk olarak amacı sunucuda bulunmayan ve insanların ilgisini çekebilecek bir konsepti sunucu içerisinde uygulamaya çalışmak. Yeni bir konsept insanları heyecanlandıracak ve legal rol yapan insanlara yeni bir rol kapısı açacak. Açtığım bu kapı sayesinde legal rol yapan oyuncular sadece devlet kurumları ve ajanslar içerisinde değil ayrıca ilerleyen dönemlerde açmayı düşündüğüm plak şirketi içerisinde de kendilerine yer bulabilecekler. Kendini gösterebilen ve rol konusunda başarılı olan kişilere rolsel olarak plak çıkaracak ve bunun rolü ile birlikte güzel bir hikaye oluşturacağım. Bunun hikayenin başlangıcını kendime bir stüdyo hazırlayarak yaptım. Devamını ve kalıcılığını kesinleştirmem için kendi adıma ait bir iş yerine sahip olmam ve oyunculara sahne imkanı sunmam gerekiyor. Eğer işler istediğim gibi giderse sunucunun unutamayacağı yeni bir konsepti gerçekleştirmiş olacağım.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) :  Sunucudaki ilk karaoke bar konsepti olacağı için insanların ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Yakında kurmayı düşündüğüm plak şirketi konsepti için de bir iş yerine ihtiyacım var. Genç yeteneklere sahne imkanı sunacak ve onlara iyi bir rol ortamı oluşturacağım. Daha önce sunucu içerisinde benzer bir konsepti kullanarak kendini göstermeye çalışan bir iş yeri açmak isteyen kimse olmadı. Yeni bir şeyler insanları heyecanlandıracaktır. Ayrıca konseptim için bir iş yerine ihtiyaç duyuyorum ve Vinyl Countdown konumu açısından çok güzel. Zaten gerçek hayatta da bir plak şirketinin ismi olan Vinyl Countdown'un dış tasarımındaki plak istediğim mesajı açık bir şekilde veriyor ve oyuncular geldiklerinde ne bulacaklarını sadece binaya bakarak anlayabiliyorlar. Bu binanın pasif kalmasını istemiyor ve bana verilmesi durumunda elimden geldiğince aktif tutacağımı söylüyorum.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime)  : Kurmayı istediğin iş yeri sayesinde şehirdeki gençler için kendini gösterme fırsatı sunacak ve yetenekli gençlere sahneye çıkma imkanı sunacağım. Genç yetenekler sayemde müzik sektörüne bir adım atmış olacak ve parlak bir gelecek hayallerini gerçekleştirmeye yaklaşmış olacaklar. Şehir içerisindeki ilk karaoke bar olmak ile birlikte aynı zamanda gençlere gereken maddi ve manevi desteği sağlayarak sağlam bir temel atmalarını sağlayacak ve geleceği parlak görünen gençleri kuracağım şirket çatısı altında gerçek birer sanatçılara çevireceğim. Konser alanının dışında sunacağım bar hizmetleri ile de insanların keyifli vakit geçirebileceği bir durak hazırlamış olacağım. Vinyl Countdown kısa sürede şehirde sağlam bir yer edinecek ve insanların yorgunluklarını atmak, yeteneklerini göstermek ve kafasını dağıtmak için uğradığı ikinci evleri olacak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "LaFlame"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı LaFlame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: LaFlame - İşyeri Başvurusu
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2020, 23:29:43 »
İşyerinin eski sahibinden alınmasını talep ediyorum. Pasiflikten dolayı kapatılmış ancak oyunda bar üzerinde görünüyor. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=103627.15

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2020, 23:56:47 »
Interior değişimi yapın, exteriora uygun değil.

@LaFlame

Çevrimdışı LaFlame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2020, 13:13:36 »
Bublic Bar interiorunu kullanabilir miyim peki?

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2020, 17:18:14 »
Hayır.

Çevrimdışı LaFlame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2020, 17:46:08 »
Hangi interiorları kullanabileceğimi söyler misiniz?

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 15 Haziran 2020, 23:02:11 »
Dış mekana bakarak küçük bir interior seçin.

Çevrimdışı LaFlame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 15 Haziran 2020, 23:13:13 »
Ten Green Bottles barındaki gibi sınırı biraz aşma şansımız var mı? O barın da dışına göre interioru biraz büyük. Açıklamada da bahsettiğim gibi yeni bir konsept deneyeceğim ve uygulayacağım konsepte uygun interior bulmakta zorlanıyorum. Eğer bunu yapabilme şansımız yoksa ofis olarak açabilir miyiz merak ediyorum. Eğer yapamıyorsak sizi de daha fazla bekletmek istemiyorum. Gün içerisinde dönüş sağlarsanız ona göre küçük ve uygun bir interior bulmaya çalışırım.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 15 Haziran 2020, 23:32:26 »
Bir tık büyük olsa problem olmaz, ancak çok büyük seçmemelisiniz.

Çevrimdışı LaFlame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 16 Haziran 2020, 02:49:10 »
Yan tarafında bulunan bina ile bir olduğunu sayarsak Bublic Bar orası için uygun gibi geliyor. Binalar hemen hemen aynı hizada sadece plak kısmı denk gelmiyor. O şekilde açabilir miyiz? Açamazsak biraz daha interiorları inceleyecek ve en kısa sürede bir interior yazacağım.