Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : Haftada her gün oyunadayım Gün içerisinde ise 2 saatimi Bara ayırmak istiyorumİşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri koordinatları(/pos): 2233.37, -1128.33, 25.79, 333.182.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.03:İşyeri adı: Rogozov's Bar2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar2.05:İşyeri interioru: Dejavu BarUzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime) Myth Rogozov 1889 yılında Rusyanın Moskova şehriden dünyaya gelmiştir. Erken yaşta (2 yaşında) Babasını kayebtmiştir. tenha sokaklarda büyüyen Myth'i 16 yaşına kadar anneannesi bakmıştır. 16 yaşında kuzenleri Damir ve Roman Rogozov ile tanışır 20'li yaşlarına kadar Rusyada yaşayan Rogozovlar Santos'a gelmeye karar verirler. Myth Santos'da 3 yıl boyunca barda çalışır ve en sonunda Bar açmaya karar verir. Myth hep Bar girişlerinin 250 dolar olduğunu görmüştür ama Myth makul bir fiyat belirlermek istemiştir 200 dolar'a Bar giriş fiyatını ayarlamıştır. Ve tüm çalışna kadrosunu toplamıştır.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime) İlk olarak Bar'a gelen kişiler Güvenlik tarafından aranılacaktır. Ardından üst aramasından sonra bir garson karşılayacktır. yerleştirmeden sonra siparişleri alacaktır ve Barmene ileticektir burda barmen ve garson'ların rollerine özellikle özen göstereceğiz. Mekanda sıkıntı çıkaranlara uyarı verilcektir ve uyarıyı dikkate almayıp devam edenler mekandan çıkarılıcaklardır. Sonrasında özel bir V.I.P odamız olacaktır buranın ek ücretini daha düşünmedim. Buraya geçmeyi tercih edenler özel bir garson ilgilnecek. VIP odasının özellikleri ise: İçecekleri makul bir fiyattan alıcaklar. Şarkı değiştirme hakları (istek şarkı) olucak. Sakin bir yerde durmak isteyenler buraya geçicektir. Mekanımızda özel dansçılar olucaktır bunlara bahşiş bırakılabilicek veya çıkmadan önce güvenliklere rolsel olarak para bırakabilirler.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) : Las Colinas'ın en aktif olduğu bölgede taksi durağının yanlarında hiç bar olmadığını farkettim ve oraya bir bar açmak istedim. Oyunculara keyifli birbirileriyle role girebilecek bir ortam hazırlamak istedim burda keyifli roller Rogozovlarla tanışma imkanı sağlamak istiyorum.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime) : Bar işyerim şehre insanların birbirleri ile aralarında arkadaşlık kurabilecek Kavga ortamın olmıyacak bir işyeri açmak istiyorum. İnsanlar burda istedikleri özel yurt dışında gelmiş içecekleri içebilecekler. Tamame güler yüzlü misarfirperver bir şekilde karşılanacak ve Bar'ımıza girince tekrar girmesini isteyecek bir İşyeri açmak istiyoruz.Ben, "Wes Was Taken"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.