Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Deathmatching - [Kalıcı Yasak Önerisi]

Başlatan Elif, 07 Haziran 2020, 13:58:50
Okunma sayısı 3360 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Menora

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Kasım 2023, 23:34
Toplam oynama: 22 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Deathmatching - [Kalıcı Yasak Önerisi]
« Yanıtla #70 : 16 Haziran 2020, 01:39:54 »
Bu tür AR-GE'ler 30 kez felan açılmıştır.Yönetim anlamını bilmediğim bir sebepten DM için açılan AR-GE'lerin hepsini reddediyor.Silah kısıtlaması , DM cezasının sisteme bağlanması , Ban yemesi gibi çeşitli sebeplerden red attılar.Abartı diyen arkadaşları pek anlamış değilim fakat ben legal rolde yapsam illegal rolde yapsam sürekli olarak DM yiyorum.DM meselesi okadar büyüdü ki adamlar artık birlik bile kuruyor.Bir ara illegal rol yaparken bir birlik ile düşman olduk ve admaların DC'sine bir mesele yüzünden gittik.Adamlar DC'de bile bağıra bağıra DM'ci birliğiyiz diyorlar.Adamlar yaklaşık 15-16 kişi giriyor birlik açıyor kasılıp DM atıyorlar isterse 2000 dakika yesin kastıkları parayı yan hesaplarına aktarıp DM atmaya devam diyor.Bazıları yazmış görüyorum yok neymiş yönetim abartanlara atıyor yok neymiş abartıyorsunuz vs.Olum 5-6 DM atınca ban yiyorda artık ortada aktif rol mü kaldı? Adamın 5-6 DM'den ceza yemesini mi bekliyicez? Yönetim şu DM muhabbetine neden çözüm getiremiyor anlamıyorum ama artık iş çığrından çıktı.Toplu girip DM atan mı dersin, siyah sultanda yelekli 4 maskeli DM'ciler mi dersin, 5-6 seviyelik deagle ve ak'li bot dm'ciler mi dersin ne ararsan var.

Sonuna kadar destekliyorum.Jail ile çözülücek mesele olsaydı bunun gibi 30 tane AR-GE açılmazdı.
Yönetim reddediyor çünkü DMciler olmasa nereden para gelecek :dd Sunucuda kimse kalmaz, kalıcı ban biraz abartı olmuş

Çevrimdışı EmreReis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ocak 2022, 18:23
Toplam oynama: 28 gün, 7 saat
« Yanıtla #71 : 22 Haziran 2020, 10:46:16 »
Güzel olabilir ama oyuncu sayısı düşer  yinede destekliyorum.

Çevrimdışı GorkemBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 19 Eylül 2021, 13:09
Toplam oynama: 22 gün, 13 saat
« Yanıtla #72 : 22 Haziran 2020, 11:32:31 »
dmci falan değilim, sicilim yok ama hera ve diğer üst yetkililerin verdiği yanıtlara(açılan ticketlere) bakılırsa yeterli ceza veriliyor. 3000 dakika ceza alıyorlar DM'den DM yapan sürekli yapar büyük ihtimal. Ticket > Yeni Ticket Oluştur karakterin adı/ gerekli kanıtlar ve şahsın sicili şeklinde yollarsanız inceleniyor eğer düşüncenizde haklıysanız fg grubunda konuşulup şahıs gerekli cezayı alıyor. Desteklenmediniz, bir kere şaşırıp yanılıp düşman sanan birlik düşmanlığı olup yanlış anlaşılmadan ceza alan kişiler niye sınırsız ceza alsın ki sırf "sen" istiyorsun diye?

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #73 : 22 Haziran 2020, 11:34:42 »
dmci falan değilim, sicilim yok ama hera ve diğer üst yetkililerin verdiği yanıtlara(açılan ticketlere) bakılırsa yeterli ceza veriliyor. 3000 dakika ceza alıyorlar DM'den DM yapan sürekli yapar büyük ihtimal. Ticket > Yeni Ticket Oluştur karakterin adı/ gerekli kanıtlar ve şahsın sicili şeklinde yollarsanız inceleniyor eğer düşüncenizde haklıysanız fg grubunda konuşulup şahıs gerekli cezayı alıyor. Desteklenmediniz, bir kere şaşırıp yanılıp düşman sanan birlik düşmanlığı olup yanlış anlaşılmadan ceza alan kişiler niye sınırsız ceza alsın ki sırf "sen" istiyorsun diye?

Sırf ben istemiyorum argeye bakın 5 sayfa olmuş isteyen birçok kişi var. Emin olun bilmeden yapanları tatlı dille uyarırız. Ayrıca sunucuda kimse bilmeden DM yapmıyor. Silahı nasıl bulacağını öğrenen DM tanımının da ne olduğunu öğrenir.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #74 : 22 Haziran 2020, 11:51:26 »
ya çok açtık bu ar geleri

şu sunucunun huzurunu bozan
sadece dm değil sürekli ve sürekli olarak ihlal yapan oyuncuların kalıcı olarak yasaklanması gerekiyor
bir daha açılmaması lazım, probation denen şeyinde ortadan geri getirilmemek üzere kalkması gerekiyor

ihlaller ağır (dm, /q vb.) olarak ayrılmaksızın sicili almış başını giden oyuncuların yasakları açılmamak üzere yasaklanması gerekiyor

Çevrimdışı Shamalin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ocak 2024, 22:27
Toplam oynama: 73 gün, 15 saat
Son giriş: 12 Ocak 2024, 22:28
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #75 : 22 Haziran 2020, 16:07:33 »
İyice abarttınız, gelirse sunucu yüzde elli user kaybı yaşar zaten. Desteklemiyorum kardeşim, yakında kural ihlalinin cezası kalıcı ban olsun falan da dersiniz aman aman.

Çevrimdışı TURBOGG!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hu Wu Lv.25
Son giriş: 05 Ekim 2024, 22:12
Toplam oynama: 127 gün, 20 saat
Stefon Ellis Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:21
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Randy Xi Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #76 : 22 Haziran 2020, 16:20:33 »
eee, başka isteğiniz varmıdır? bu sistemler boşuna kodlanmadı ucp > şikayetler > yeni şikayet oluştur > normal şikayet > dm > hop jail

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #77 : 22 Haziran 2020, 16:42:35 »
Destekliyorum fakat boşuna açmışsınız.Adam ban yer dil döker,özür diler açtırır.Yada ban açtırma yöntemleriyle girebilir sunucuya.

Çevrimdışı bloodnancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Mart 2021, 17:49
Toplam oynama: 67 gün, 2 saat
Birlik: ***ion
« Yanıtla #78 : 22 Haziran 2020, 16:56:48 »
Kankacım, dediğin çok saçma mesela ben ilk DM kural ihlalimi bilerek yapmadım, o zamanlar skı olarak geçiyordu şimdi dm oldu durmadan değişen politikalar arasında sen böyle birşey getirtririrsen hadi diyelim geldi adamın biri olabilir yani sıktı düşürdü direk kalıcı ban yesin pdler kendilerini kovalar fd ler birbirlerini kurtarır ashg birbirini tedavi eder o halde.

Çevrimdışı Togii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 22:38
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 22:31
Toplam oynama: 270 gün, 7 saat
Irsen Nebula Lv.26
Son giriş: 16 Eylül 2024, 18:13
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #79 : 22 Haziran 2020, 17:02:02 »
Bir ara herif arabama ateş açmıştı bende inip sıktım hastaneye gönderdim ancak şikayet açtı ve ben kanıt almamıştım mermileri bana gelmediği için hasar loglarıda çıkmadı DM üzerine hapse attılar eğer bu bahsettiği şey gelirse ortalık çok karışır ki zaten gelmez.