Bu tür AR-GE'ler 30 kez felan açılmıştır.Yönetim anlamını bilmediğim bir sebepten DM için açılan AR-GE'lerin hepsini reddediyor.Silah kısıtlaması , DM cezasının sisteme bağlanması , Ban yemesi gibi çeşitli sebeplerden red attılar.Abartı diyen arkadaşları pek anlamış değilim fakat ben legal rolde yapsam illegal rolde yapsam sürekli olarak DM yiyorum.DM meselesi okadar büyüdü ki adamlar artık birlik bile kuruyor.Bir ara illegal rol yaparken bir birlik ile düşman olduk ve admaların DC'sine bir mesele yüzünden gittik.Adamlar DC'de bile bağıra bağıra DM'ci birliğiyiz diyorlar.Adamlar yaklaşık 15-16 kişi giriyor birlik açıyor kasılıp DM atıyorlar isterse 2000 dakika yesin kastıkları parayı yan hesaplarına aktarıp DM atmaya devam diyor.Bazıları yazmış görüyorum yok neymiş yönetim abartanlara atıyor yok neymiş abartıyorsunuz vs.Olum 5-6 DM atınca ban yiyorda artık ortada aktif rol mü kaldı? Adamın 5-6 DM'den ceza yemesini mi bekliyicez? Yönetim şu DM muhabbetine neden çözüm getiremiyor anlamıyorum ama artık iş çığrından çıktı.Toplu girip DM atan mı dersin, siyah sultanda yelekli 4 maskeli DM'ciler mi dersin, 5-6 seviyelik deagle ve ak'li bot dm'ciler mi dersin ne ararsan var.
Sonuna kadar destekliyorum.Jail ile çözülücek mesele olsaydı bunun gibi 30 tane AR-GE açılmazdı.