Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

OperaGX! | Oyunculara özel tasarlanmış Tarayıcı!

Başlatan Luanvice, 06 Haziran 2020, 04:59:02
Okunma sayısı 1490 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: OperaGX! | Oyunculara özel tasarlanmış Tarayıcı!
« Yanıtla #10 : 06 Haziran 2020, 17:28:37 »
şuan opera gx den yazıyorum çok güzel eklentileri var ve bir harfe basınca kulağına tuş sesi geliyor ve çok hoş, tavsiye ediyom  8) :P
Ek olarak tuş seslerini ayarlar kısmından arttırıp azaltabiliyorsun.Tuş sesi için 2 tane daha farklı ses seçeneği vardı ayarlara bakın değiştirebiliyorsun.

(!) Ek olarak arkadaşlar bir özelliği daha söylemeyi unutmuşum.Mesela OperaGX üzerinden farklı bir para biriminin TL'ye çevrilmiş halini direkt olarak görebiliyorsunuz.Mesela Rina sitesine girin, üstte maaş hesabı yazar dolar olarak.Eğer onu seçerseniz size TL(Türk Lirası) çevrilmiş halini gösterir.Aşağıya bir ss bırakıyorum.

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: OperaGX! | Oyunculara özel tasarlanmış Tarayıcı!
« Yanıtla #11 : 06 Haziran 2020, 18:08:23 »
Uzun süreli olarak kullandım. İlk başlarda iyi gelse de sonralarda baya takılma/donma problemleri yaşanıyor.

eggy

Bir Hata Meydana Geldi!

The database value you're trying to insert does not exist: clubid