Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

OperaGX! | Oyunculara özel tasarlanmış Tarayıcı!

Başlatan Luanvice, 06 Haziran 2020, 04:59:02
Okunma sayısı 1469 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
OperaGX! | Oyunculara özel tasarlanmış Tarayıcı!
« : 06 Haziran 2020, 04:59:02 »

Opera GX!

Selamlar, arkadaşlar bugün sizin işinize yaracak çok güzel bir tarayıcı tanıtacağım.Bu bir reklam değildir yanlış anlamayın, benimde kullandığım bir tarayıcıyı tanıtmak istiyorum sadece.OperaGX tarayıcısı oyunculara özel olarak tasarlanmış bir tarayıcı türü.OperaGX, içinde bir çok özellik barındırıyor.Kendine Has tuş sesleri, kendine has VPN sistemi, Opera için Ram/CPU ayarı, Sol tarafta kolayca erişebiliceğiniz Instagram , Whatsapp , Tellgram , Twitch , Messenger gibi bir çok özelliğin olduğu, Oyuncuların kullanabiliceği en rahat ve en güzel tarayıcı.Şimdi alt kısımda size detaylarını vereceğim.
Ek olarak bu saydıklarım özellikleri ve tarayıcıyı kullanmak tamamen ücretsiz!

1- VPN Sistemi!
Opera'nın sadece OperaGX üzerinde kullanabiliceğiniz bir VPN sistemi bulunuyor.Gizli sekmede de normal sekme kısmında bile 2 saniyede açıp kapatabiliyorsunuz.Ek olarak sizin için en hızlı VPN konumunu bulup onu seçiyor.Beğenmezseniz farklı lokasyonda ücretsiz bir şekilde seçebiliyorsunuz.

2- Sesler!
Evet, benim en sevdiğim özelliklerden birisidir bu.Yeni bir sekme açtığınızda ayrı , bir tuşa bastığınızda ayrı , operayı kapatıp/açtığınızda ayrı sesler çıkmakta.Mesela yazı yazıyorsunuz Opera üzerinden, opera kendine has klavye tuşu sesi var ve her bastığınızda kulaklığınıza ya da hoparlörünüze çok hoş bir tuş sesi geliyor.Operayı açtığınızda ve kapattığınızdada farklı sesler geliyor.

3- Sosyal Medya ve Twitch!
Oyunculara özel olarak yapılmış bir güzel özellik daha ise sizlere sol tarafta hızlı bir şekilde erişebiliceğiniz kısayollar veriyor.Sol taraftan Twtich , Messenger , Whatsapp , Instagram , Telegram gibi birçok platforma giriş yapabilir ve kullanabilirsiniz.Direkt olarak kısayola bastığınız an farklı sekme açmadan sizi aynı sekme üzerinden gireceğiniz sosyal medyayı gösteriyor ve sekmenizi kapatmadan kullanabiliyorsunuz.

4- GX Kontrol!
En efsane özelliklerden birisidir bu.GX Kontrol panelinden; Opera'nın ne kadar ram kullanabiliceğini, ne kadar işlemci kullanabiliceğini ve ne kadar internet kullanabiliceğini ayarlayabiliyor/sınırlama koyabiliyorsunuz.Buda en güzel özelliklerden biridir.

5- Reklam Engelleyici
Reklam engelleyici, her hangi bir sitede dolaşırken sürekli sağa sola üste aşağıya heryere reklamlar girebiliyor ve bilgisayarınzı yavaşlatabiliyor.OperaGX'in kendi eklentisi olarak sunulan ücretsiz bir reklam engelleyicisi var, bu reklam engelleyicisini aktif ettiğiniz zaman sitelerdeki sağa sola çıkan tüm reklamlar engelleniyor.Sitenizi şekilden şekile sokan reklamlar tamamen ortadan kalkıyor.

6- Birkaç şey
Opera'da bazı yazıların, eklenti simgelerinin rengini mavi , sarı , yeşil tarzı renklerde kullanabiliyorsunuz.Ek olarak Opera'da bulunan tüm şeylerin yazı tipini ve büyüklüğünü ayarlayabiliyorsunuz.Opera için arka plan duvar kağıdı ayarlayabiliyorsunuz, indirilen dosyaların direkt olarak hangi klasöre gidebiliceğini seçebiliyrsunuz , klavye kısayolları ayarlayabiliyorsunuz , kendine has sadece tarayıcıyı kapsayan ekran görüntüsü alıp kolayca düzenleyip/kaydedebiliyorsunuz derken bir çok şeyi yapabiliyorsunuz.

İndirme Linki!
Arkadaşlar bu tarayıcı tamamen ücretsiz olup, içindeki uygulamalar/eklentiler dahilinde tamamen ücretsizdir.Ben bu tarayıcıyı severek aylardır kullanıyorum ve hiçbir hatasını görmedim.Gerçekten çok güzel bir uygulama.Resimler ile ekleme yapamadım yakın zamanda eklerim.Kendiniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz, Google üzerinden ise araştırma yaparak tarayıcıya bir nebze bakınabilirsiniz.Aşağıya indirme linki, virüstotal ve küçük bir resim bırakıyorum.Hepinize bu efsane tarayıcıyı öneriyorum.

(Alt kısma virüs total eklemiyorum, ekleme gereği duymadım.Link üzerinden direkt olarak OperaGX'in orjinal sitesine aktarılıcaksınız.O kısımdan direkt olarak indirebilirsiniz.)

OperaGX

Çevrimdışı kakaolu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 00:32
Toplam oynama: 187 gün, 9 saat
Ynt: OperaGX! | Oyunculara özel tasarlanmış Tarayıcı!
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2020, 10:12:38 »

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2020, 11:29:04 »
Uzun süreli olarak kullandım. İlk başlarda iyi gelse de sonralarda baya takılma/donma problemleri yaşanıyor.

Çevrimdışı wailenia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sara Ummidia Lv.20
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Haziran 2021, 17:23
Toplam oynama: 33 gün, 16 saat
« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2020, 13:05:16 »
normal opera candır

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 06 Haziran 2020, 13:23:17 »
normal opera candır
+9999, biz chrome ile değil normal Opera ile büyüdük.Opera kullanan has adamdır.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #5 : 06 Haziran 2020, 13:34:09 »
Daha önceden duymuştum ama indirmeye üşenmiştim, okuyunca indirme kararı aldım şimdi indirip deneyeceğim teşekkür ederim.

Çevrimdışı 13 Killoki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Aralık 2024, 18:45
Toplam oynama: 27 gün, 5 saat
« Yanıtla #6 : 06 Haziran 2020, 13:55:38 »
1-2 ay civarı kullandım, hoş ama biraz pc'yi yoruyor, onun yerine şuan Opera'nın sade halini kullanıyorum

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #7 : 06 Haziran 2020, 13:58:00 »
Daha önceden duymuştum ama indirmeye üşenmiştim, okuyunca indirme kararı aldım şimdi indirip deneyeceğim teşekkür ederim.
İndirdim çok hoşuma gitti dediğin gibi özellikle klavye sesleri çok hoşuma gitti, özelliklerine ve görünüşlere göz gezdirdim biraz çok beğendim artık bunu tarayıcıyı kullanacağım tekrardan teşekkür ederim.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 06 Haziran 2020, 15:56:52 »
İndirdim çok hoşuma gitti dediğin gibi özellikle klavye sesleri çok hoşuma gitti, özelliklerine ve görünüşlere göz gezdirdim biraz çok beğendim artık bunu tarayıcıyı kullanacağım tekrardan teşekkür ederim.
Rica ederim kankam.

1-2 ay civarı kullandım, hoş ama biraz pc'yi yoruyor, onun yerine şuan Opera'nın sade halini kullanıyorum
Yok aslında la okadar çok yormuyor bence, onun Ram/İşlemci kullanmasını sınırlayabiliyorsun zaten oda rahat ettiriyor.

Çevrimdışı bigcock59

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2024, 22:58
Toplam oynama: 43 gün, 11 saat
« Yanıtla #9 : 06 Haziran 2020, 16:16:26 »
şuan opera gx den yazıyorum çok güzel eklentileri var ve bir harfe basınca kulağına tuş sesi geliyor ve çok hoş, tavsiye ediyom  8) :P