Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Chanel Club - Başvuru

Başlatan herahazretleri, 04 Haziran 2020, 10:28:39
Okunma sayısı 237 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:16
Toplam oynama: 85 gün, 9 saat
Chanel Club - Başvuru
« : 04 Haziran 2020, 10:28:39 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Haftada full açığım, 16 saat aktifim, İş yerine 4 - 5 saat ayırabilirim iş yerine.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri koordinatları(/pos): (1567.96, -1898.01, 13.56, 179.52)

2.02:İşyeri lokasyonu:

2.03:İşyeri adı: (Chanel Club)

2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar)

2.05:İşyeri interioru: (Beryozka)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime) (Violetta Goldhammer Chanel 1885'te Fransa'nın Saumur
şehrinde dünyaya geldim. 7 kişilik fakir bir ailenin çocuğuydum ve annemi 6 yaşındayken kaybettim.
1998'te Paris'te ilk şapkamı tasarladım. Tasarladığım şapkaları 1999 yılında bir apartmanın zemin katında satmaya başladım.

Fransız kıyafetleri dikilen bir mağazada çalışıp, geceleri de şarkı söylüyordum.
1998’de, şapka tasarlamaya başladım, bir apartmanın zemin katında açtığım dükkanda
tasarladığım şapka ve giysileri satmaya başladım ve tasarımlarım çok beğenildi. Bir süre sonra tanıştığım iş adamı Arthur Capel sayesinde Paris’te dükkan açtım. Moda dünyasına giriş yaptım ve Chanel markası büyümeye başladı.
2001’de, 10 tane dükkana sahip oldum. Artık lüks ve kişiye özel tasarımlar satmaya başladım denebilir. Servetim giderek büyürken, Vio Chanel parfüm ve kozmetik işine girdim ve Ernest Beaux’ya
sipariş ettiğim “Chanel No 5” dünyanın en ünlü parfümü haline geldi. Kadınları korseden kurtarıp, pantolon giymelerine yardımcı oldum denebilir. 2006 yılında çıkardığım “Küçük siyah elbise” koleksiyonuyla siyah rengini ve kadınların her ruh haline uyacak “küçük siyah elbise”yi moda dünyasına kazandırdım. Kadınların şık görünürken aynı zamanda rahat olmasını istiyorum, vücuda tam oturan ve aynı zamanda kadının asil görünmesini sağlayan küçük siyah elbise ile moda dünyasına damgamı zaten vurmuştum. Eski yıllarda, üst düzey Nazilerle ilişkim olduğu idda edildi ve tutuklandım. Kısa sürede serbest bırakıldım. Bütün dükkanlarını kapatan Chanel, sadece Haute Couture
giysiler dikerek bu dönemi geçirdim. 2010’yılında İsviçre’ye taşınıp 9 yıl orada yaşadıktan sonra, 2019’da Paris’e, moda hayatına geri döndüm. Burada yeni bir dükkan açtım ve eski müşterilerimin de desteğiyle, ünüme tekrar kavuştum. Yetenekli, yenilikçi ve girişimci bir ruhl ruha sahibim. Bu özelliklerim sayesinde Chanel
markasını ve moda anlayışına bir çok yenilik kattım. Aynı zamanda Time Dergisi tarafından “21. Yüzyılın En Etkileyici 100 Kişi” arasında yer alan tek moda tasarımcısıyım.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime)  (IC: Violetta Goldhammer, Chanel markasının yaratıcısıdır.. Uzun yıllar sonra Chanel ünlü kişilere tasarım yaparken servetinin arttığı için, uzun yıllar boyunca çalışarak zengin oldu.., Yetimhane'de kalan çocukları sahiplenip annelik yapmaktadır, Ailesiyle beraber bir bar açıp, işletmeye karar vermişlerdir, Ailesiyle beraber işleticeği bir bar'dan toplanan paralar ile çalışanlara maaşlarını ödeyip, ailesi olmayan çocuklar ve yetimhane'de kalan çocuklara bağışlayacağız, şehir de barımız için bir çok etkinlik düzenleyip yetimsiz çocuklar vakfına bağışlamak istiyoruz.., Ailemizle buna hedef koyduk ve başarıcağız, Barımız'ın amacı yetimsiz kalan çocuklara ve yetimhane'de büyüyen ve kalıcı hastalığı olan, durumu olmayanlara yardım etmek için açılıyor, biz ve ailemiz büyük ünlü insanlar olduğumuzdan dolayı yardıma muhtaç olan insanlar'a, yardım etmek için seferber olucağız.., Şehirdeki bir çok insana iş fırsatı sunucağız, bir çok insan para kazanabilicek,.. Şehirde güzel bir ortam sağlayacağız rahat ve huzurlu bir mekanımız olucak,

OOC: IC'de adımın duyulduğu ve tanınan bir kişi olduğumdan dolayı OOC olarakta tanınan birisiyim, çevrem olduğu için bir iş yeri açıp çevremi toplayıp güzel bir rol ortamı oluşturmak istiyorum, işyeri bilgim var, daha önceden işletiyordum nedenlerden dolayı kapattırdım, güzel roller bekliyorum.. OOC: işyerinde çok güzel bir ortam oluşturucağız danscılar ve garsonlar gibi iyi bir çalışanlar alıp güzel bir rol ortamı oluşturucağız aile rolleri yapmakta olduğumuzdan dolayı, bir aile bar'ı olucaktır.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) :  (OOC: Sunucuya rol olarak çok büyük katkıları olucaktır, yapıcağımız iş yeri içerisinde çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz.., işyerinde çok güzel bir ortam oluşturucağız danscılar ve garsonlar gibi iyi bir çalışanlar alıp güzel bir rol ortamı oluşturucağız aile rolleri yapmakta olduğumuzdan dolayı, bir aile bar'ı olucaktır, ayrıca karakterim zengin birisi olduğundan dolayı  ve küçük yaşta ailesini kaybettiğinden dolayı, yetimhane'de kalan çocukların ne kadar kötü bir duygu, olduğu için onlara el uzatıp yardım etmek istiyor ve kazandığı paraları devlete bağışlayacak. Güzel bir rol ortamı oluşturmaya çalışıcağım, herkesin keyiflikle gelip rol yapıcağı bir ortam oluşturucam rahat ve sakin huzurlu bir ortam yapmaya çalışıcağım, IC olarak ailem ile işleticeğimden dolayı ailem'de iş yerinde bulunucak ve huzursuz bir durumda gerekilenler yapılıcak.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime)  : (İnsanlar geceleri dışarlarda gezip sıkılıyorlar, bar'ımız haftanın 5 - 6 günü aktif olucağından dolayı sürekli bizim bar'da eğlenip içkilerini yudumlayabilirler! güzel bir bar oluşturucağımıza ailemizin bir barı olduğundan dolayı güzel  ortam sağlayacağız. Barımızdaki ayrıcalıklar ise, Özel oda ve VIP salonu mevcuttur. Onun dışında aşağıda büyük bir ortam olucak ve konforlu bir yer olucaktır, Şehir'de insanların sıkılmayacağı ve huzur dolu bir yer olucağından eminim ve güzel işlere imza atıcağız, İnsanlar iş fırsatı yakalayabilicekler, toplanan paraları yetimhane'ye bağışlayacağız çalışanlarımız düzenli bir şekilde maaş alıcaklar, şehirdeki insanların iyi ve güzel ortamda kaliteli yerlerde oturucak, Özel günler ve Özel ünlü DJ'ler ile çalışıyoruz..)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "herahazretleri"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Chanel Club - Başvuru
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2020, 20:11:29 »
3.02
3.03
3.04

İstenilen kelime sayısını karşılamıyor, düzeltin.

@herahazretleri

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:16
Toplam oynama: 85 gün, 9 saat
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2020, 21:55:31 »
Düzeltildi.

@xoduzy

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2020, 23:55:01 »
3.02 istenilen kelime sayısını karşılamıyor, reddedildi.