Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

East Side of Crips [54th Street]

Başlatan Expandar, 05 Haziran 2018, 11:40:43
Okunma sayısı 20806 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 03 Haziran 2023, 17:34
Toplam oynama: 139 gün, 8 saat
Birlik: ********VIC
Ynt: East Side of Crips [54th Street]
« Yanıtla #40 : 05 Haziran 2018, 23:11:30 »

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #41 : 05 Haziran 2018, 23:26:49 »
Bir sokak çetesi olarak mahallenizde rol çevirmeniz gerekirken silah ticareti vesayre rolleriniz saçma geliyor bana.

Çevrimdışı Expandar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Mayıs 2021, 13:21
Toplam oynama: 62 gün, 13 saat
« Yanıtla #42 : 05 Haziran 2018, 23:30:46 »
Bir sokak çetesi olarak mahallenizde rol çevirmeniz gerekirken silah ticareti vesayre rolleriniz saçma geliyor bana.
Dostum zaten mahallemizdeyiz hep, orada konuşmaya gidildi diye hep bu işlerin içinde olmuş olmuyoruz.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #43 : 05 Haziran 2018, 23:32:33 »
Zaten amacımız hood rolü kardeşim, hep mahallede takılıyoruz fakat birlikler arası ittifak için konuşmaya gittik orada öyle bir konu geçti. Amacımız silah ticareti değil yani.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
« Yanıtla #44 : 06 Haziran 2018, 00:14:42 »
C kültürünü biraz daha öğrenmenizi tavsiye ederim kardeşlik mahkemesi gibi roller C'ye ters kaçar, sert ve üstünlüğü olan bir çetedir. Ayriyeten Bloods ile düşmanlığı sona ereli bayağı bir zaman oldu ona göre rollerinizi şekillendirin. Başarılar.
Bloods'a karşı ateşkesi bulunuyor fakat hala kavgalar sözlü ve brawl olarak devam ediyor diye biliyorum, kardeşlik mahkemesini kaldıracağım.

Bazı setler bir birine karşı kin beslese de asla düşmanlık yapmıyorlar. Altta ki görüntüye bakarsanız aralarında ki ilişkiyi daha iyi anlayacaksınız.

Admin beyciğim belki biz düşman olmak istiyoruz öyle değil mi? Burada gerçek hayat rolü yapıyoruz ama gerçeğin tıpatıp aynısını ele alacağız diye bir şey yok.

O halde crips kültürü ile rol yapmayacaksınız sonuç olarak setsiniz siz tek bir birlik değilsiniz.

Çevrimdışı Alperen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 24 Aralık 2021, 21:30
Toplam oynama: 21 gün, 20 saat
« Yanıtla #45 : 06 Haziran 2018, 00:19:18 »
C kültürünü biraz daha öğrenmenizi tavsiye ederim kardeşlik mahkemesi gibi roller C'ye ters kaçar, sert ve üstünlüğü olan bir çetedir. Ayriyeten Bloods ile düşmanlığı sona ereli bayağı bir zaman oldu ona göre rollerinizi şekillendirin. Başarılar.
Bloods'a karşı ateşkesi bulunuyor fakat hala kavgalar sözlü ve brawl olarak devam ediyor diye biliyorum, kardeşlik mahkemesini kaldıracağım.

Bazı setler bir birine karşı kin beslese de asla düşmanlık yapmıyorlar. Altta ki görüntüye bakarsanız aralarında ki ilişkiyi daha iyi anlayacaksınız.

Admin beyciğim belki biz düşman olmak istiyoruz öyle değil mi? Burada gerçek hayat rolü yapıyoruz ama gerçeğin tıpatıp aynısını ele alacağız diye bir şey yok.
Araya girmek istemem ama şunu belirtmek isterim. Crips'e ait bir rol yapıyorsanız siz direk ana hat değilsiniz. Crips'e bağlı bir kümesiniz sadece. Onların kültürünü ve hayatını benimsersiniz. Biz öyle yapmak istiyoruz diye bir şey olacağını pek sanmıyorum. İyi roller.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
« Yanıtla #46 : 06 Haziran 2018, 00:21:59 »
Demek istediğimi anlamış birini görmek sevindirici. Yıllarımı bu rollere adadığım için yardımcı olmaya çalışıyorum kültürü düzgün yansıtmanız dileği ile.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #47 : 06 Haziran 2018, 00:30:28 »
Demek istediğimi anlamış birini görmek sevindirici. Yıllarımı bu rollere adadığım için yardımcı olmaya çalışıyorum kültürü düzgün yansıtmanız dileği ile.
Bizim yaptığımız zaten Crips'in setliği, Gerçek Crips'i canlandırmıyoruz sadece onun dediğin gibi bir kümesini canlandırıyoruz. Doğu yakasında bulunan kümesini.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
« Yanıtla #48 : 06 Haziran 2018, 00:55:40 »
Ya abi açık açık yazdım, yeni açılan birliği baltalamaya mı çalışıyorsun nedir anlayamadım. Çok büyük bir bilgi kirliliği var.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #49 : 06 Haziran 2018, 01:10:08 »
Ya abi açık açık yazdım, yeni açılan birliği baltalamaya mı çalışıyorsun nedir anlayamadım. Çok büyük bir bilgi kirliliği var.
Çoğu açılan birlik böyle durumlarla karşılaşıyor, bu sunucuda ilk birlik açışımız değil. 3. Birlik açışımız oluyor ve 3.dede böyle şeylerle karşılaştım. Bilgi vermesi gerekirken insanı rolden soğutan kitle çok fazla. Doğrularına bakmadan eksiklerini illaki birliği kuran kişinin beynine beynine sen bunu yanlış yapmışsın veya eksik yapmışsın diye montalamaya başlıyorlar. Oysaki bilmiyorlar ki böyle yaparak oyundan alınan zevki yavaş yavaş yerlere indiriyorlar.