Mahallede bulunan kişiler kafasına göre atarlanıyor ve kişilerin içlerinde izlemlerime göre adam vurmaktan başka bir şey yok. Bu konuyu ele alabileceğini düşünüyorum aksi hâlde rollerinizin bazi 3-4 kişi yüzünden ilerleyeceğini sanmıyorum.
Iyi roller dilerim.
Kesinlikle katılıyorum, onlardan birine haklı olmama rağmen yol benim olmasına rağmen çarpıştık hemen chatlockdan "Olay var gelin" diyorlar. Gelip 20 kişi bir kaza oldu diye dövüp yol ortasında gasp etmeye çalıştılar. Bazı kişilerin birlikten arındırılması gereklidir.
Mahallede bulunan kişiler kafasına göre atarlanıyor ve kişilerin içlerinde izlemlerime göre adam vurmaktan başka bir şey yok. Bu konuyu ele alabileceğini düşünüyorum aksi hâlde rollerinizin bazi 3-4 kişi yüzünden ilerleyeceğini sanmıyorum.
Iyi roller dilerim.
Bazı zamanlarda gerçekten bizi çıldırtacak derecede şeyler yapıldığı oluyor, yaptıklarının hata olduğunu kişilere söylüyoruz. Ancak biraz da bizim tarafımızdan bakın şehrin çoğu düşman olarak görüyor, sürekli bir kışkırtma çabası içinde insanlar. Ayrıca orada gasp falan olmayacaktı tanımadığımız birisi AK-47 ile bizi taramaya başladı Jose sende oradaydın. Yani çok fazla kışkırtıldığımız için bazen olaylar abartılabiliyor, ama yine de eleştiriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım.