Karakter Adınız: (Natasha Kreslina)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın:
Biliyorsunuz sunucuda araç kiralama sistemi var ama kişisel araç kiralama yok.Yani rolsel olarak kiralayabilirsin ama rolsel olarak kiralamada çok çok sıkıntı çıkıyor.Mesela ben rolsel olarak Infernus aracımı birine kiralıyorum rolsel, anahtar veriyorum adam kaza yaptığında felan araç gizleniyor ve aracı spawn edemiyor.Mesela araç sahibi oyunda yok e adam araç kiraladı kaza yaptı, /destekte ilgilenemiyor felan çok çok sıkıntı çıkıyor.
Bu yüzden kiralama sistemi eklenmelidir, araç sahipleri /aracikirala tarzı bir komut ile aracını kiraya çıkartacak.Araçlar kiraya çıktığı zaman araç sahipleri suistimal edilmemesi için 24 saat boyunca aracını geri kiralıktan çıkartamayacak, aracını kullanamayacak.Birisi araca binip /akirala yaptığı zaman adamın belirlediği fiyata ve süreye kiralayacak.Araç ters döndüğünde araç aynı 2.el araç pazarındaki gibi park yerine otomatik olarak spawnlanacak.
Mekanikler bunu suistimal etmemesi içinde şöyle bir çözüm; Kiralık araçlar mekaniklenmeyecek.
Kiralık araç galerisi tarzı biryerde açılabilir aynı 2.el garaj gibi /park yazınca içeriye otomatik park olacak, içerde herkes kiralatmak istediği aracını içeriye koyacak.Kiralık araç galerisi, oyunda yeni olan insanlar ise mesela para kasıp direkt araç galerisinde lüks araç kiralayabilicek.Ek olarak araç kiraladığı zaman sistem %15-30 arası vergi kesecek, yani kişi 5.000$ para verip Elegy kiralıyorsa, araç sahibine 4.500$ civarı gidecek.Para araç sahibinin ATM'sine gidebilir.
Kiralık araç galerisi eklenmeze araç galeri birlik kuranlar kendisi yapar.Araç galerisi açanlar için mükemmel bir sistem olacağını düşünüyorum, legal araç galerisi rolü yapanlara çok büyük renk katacaktır.
(!) Bazı zeki arkadaşlar "rolsel olarak kirala" vs. yazacaktır.Arkadaşlar üstte dediğim gibi rolsel olarak yapınca araç ters döndüğünde vs. anahtar sahibi spawn edemiyor, illa araç sahibi spawn edecek, diyelim araç sahibi oyunda yok /destekte ilgilenemiyor felan çok sıkıntı.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)