Kartel fakir diye bir algı yaratmaya kalkıyorsun ama karteller her zaman en zengin ve lüks yaşayan suç organizasyonlarının başında geliyor ayrıca o köşkü santosa geldikten sonra aldık sıfırdan kast ettiğim organizasyon ve yeni bağlantıları.Karteli çete gibi göstermekten vazgeç istersen zaten başaramadın sonra biz kartel değil mafya değil çeteyiz diye yan çizdin seninle artık kültür hakkında tartışmayacam çünkü bilgisizsin ayrıca rollerime laf ederken gerçekçi ol lütfen seçici algı yaratıp tek kelimeye dikkat çekmeye kalkma orada adam beni iş ilanları bölümünden bulduğunu söylüyor mantıklı çünkü legal tarafımızda var referans olarak bizle eskiden çalışan bir çeteden bahsediyor ama sen karalama kampanyası yapmaya çalışıyorsun sen ve oluşumun beni zerre ilgilendirmiyor sadece kültür hakkında eleştiri yaptım kaldıramadıysan forum açma benim için şurda burda bana böyle dedi diye konuşmaya devam edersen seni yönetime şikayet edicem ben senle toplasan altmış saniye konuştum o konuşmanın bir sonucu olmayacağını anlayınca ayrıldım gidip birliğimdeki adamlarla görüşüp OOC sıkıntı yaşıyorsan bu senin sorunun beni bağlamaz benim adımı geçirip iftira atma!