Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

FRANSIZ SİLAH-UYUŞTURUCU KAÇAKÇILIĞI ORGANİZASYONU

Başlatan HAN!, 02 Haziran 2020, 18:09:54
Okunma sayısı 8969 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Haziran 2024, 14:53
Toplam oynama: 346 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Enrico Conte Lv.28
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:57
Toplam oynama: 8 gün, 17 saat
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:31
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:58
Toplam oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: ***** ***ncy
Ynt: FRANSIZ SİLAH-UYUŞTURUCU KAÇAKÇILIĞI ORGANİZASYONU
« Yanıtla #290 : 04 Temmuz 2020, 22:54:42 »

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enrico Conte Lv.28
« Yanıtla #291 : 05 Temmuz 2020, 14:39:38 »

Çevrimdışı Hurakan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Boris Hall Lv.18
Köken: Rus
Son giriş: 08 Aralık 2020, 17:34
Toplam oynama: 43 gün, 19 saat
« Yanıtla #292 : 06 Temmuz 2020, 14:42:07 »
Basarilar.

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enrico Conte Lv.28

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enrico Conte Lv.28
« Yanıtla #294 : 08 Temmuz 2020, 00:17:33 »
Arkadaşlar SS'ler CS6 ile editlenmektedir tüm SS'ler öyle.Bazı arkadaşla LSRP zannetim beni uyarıyor. Bu davranışınız için çok teşekkür ederim. Buradan tekrar belirteyim ki Editler tamamen CS6. İyi roller.

Çevrimdışı bartug

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anwar Wakim Lv.28
Köken: Arap
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:02
Toplam oynama: 166 gün, 16 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #295 : 09 Temmuz 2020, 21:58:23 »

Çevrimdışı bartug

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anwar Wakim Lv.28
Köken: Arap
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:02
Toplam oynama: 166 gün, 16 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #296 : 09 Temmuz 2020, 22:05:45 »

Çevrimdışı #Çağatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 22:28
Toplam oynama: 293 gün, 20 saat
Marly Hammer Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Mayıs 2022, 18:04
Toplam oynama: 10 gün, 9 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Mayıs 2022, 14:27
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Konseptimizin aynı olduğunu düşünmen gerçekten Kartel rolü hakkında bilgisizliğini göz önüne seriyor senin yaptığın rolün kartelle ilgisi yok sesimi çıkartmadan seni izledim kötü eleştiri alınca ben mafya değil çeteyim diyorsun ama sürekli ben Kartel Lorduyum diye gezen bir çete yok ve ikinci olarakÖmrümde böyle uyduruk bir oluşum daha görmedim görceğimide sanmam Kartelin sözlük anlamı ekonomik birliktelik ve tüm üreticilerin üretimi birbirleriyle anlaşıp ortak fiyattan malı pazara sürmesidir yani anlayacağınız temel şart üretimi elinde tutmaktır sen gelmiş Fransız bir torbacıyım çetem var ama Kartelim diyorsun yeni bir şey yapmak istemen güzel ama bu olay düpedüz saçmalık...

Keşke sen bildiklerini konuşturuyor olsaydın da gerçek kartel rolünü görseydik, ne yazık ki bahsettiğin kadar da rollerine yansımıyor. Bir iki temel bir şey öğrenip herkes kartel rollerine hakim sanıyor kendini. Saçmalık... İyice araştır bir iki gördüğün işle olmaz bu.

Çevrimdışı El patron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Temmuz 2022, 23:43
Toplam oynama: 49 gün, 11 saat
Konseptimizin aynı olduğunu düşünmen gerçekten Kartel rolü hakkında bilgisizliğini göz önüne seriyor senin yaptığın rolün kartelle ilgisi yok sesimi çıkartmadan seni izledim kötü eleştiri alınca ben mafya değil çeteyim diyorsun ama sürekli ben Kartel Lorduyum diye gezen bir çete yok ve ikinci olarakÖmrümde böyle uyduruk bir oluşum daha görmedim görceğimide sanmam Kartelin sözlük anlamı ekonomik birliktelik ve tüm üreticilerin üretimi birbirleriyle anlaşıp ortak fiyattan malı pazara sürmesidir yani anlayacağınız temel şart üretimi elinde tutmaktır sen gelmiş Fransız bir torbacıyım çetem var ama Kartelim diyorsun yeni bir şey yapmak istemen güzel ama bu olay düpedüz saçmalık...

Keşke sen bildiklerini konuşturuyor olsaydın da gerçek kartel rolünü görseydik, ne yazık ki bahsettiğin kadar da rollerine yansımıyor. Bir iki temel bir şey öğrenip herkes kartel rollerine hakim sanıyor kendini. Saçmalık... İyice araştır bir iki gördüğün işle olmaz bu.
İki yıldır kartel konusu açan birlikleri inceledim hepsi fiyasko ayrıca üstü açık bir laf atıp emek karalamak kolay babayiğit daha açık ve net eksiklerimi söyle nerdeymiş bilgisizliğim görelim.Ayrıca benim örgütümün işleyişi bir Kartelin farklı bir organizasyon adı altında yeniden hayata geçişi ve sıfırdan illegal bağlantılarını ve yapısını inşa etmesi üzerine hikayesi mevcut oku bence insan saksı değil okuyabilir hâlâ içine sinmezse dc gel tartışalım sen öğret sevgili hocaaa😂.Yok diyorsan Sen yap o zaman bekliyoruz...

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enrico Conte Lv.28

İki yıldır kartel konusu açan birlikleri inceledim hepsi fiyasko ayrıca üstü açık bir laf atıp emek karalamak kolay babayiğit daha açık ve net eksiklerimi söyle nerdeymiş bilgisizliğim görelim.Ayrıca benim örgütümün işleyişi bir Kartelin farklı bir organizasyon adı altında yeniden hayata geçişi ve sıfırdan illegal bağlantılarını ve yapısını inşa etmesi üzerine hikayesi mevcut oku bence insan saksı değil okuyabilir hâlâ içine sinmezse dc gel tartışalım sen öğret sevgili hocaaa😂.Yok diyorsan Sen yap o zaman bekliyoruz...
Sıfırdan mı? Altında 10M para var diye önüne gelene hava atan ben miyim? Anlamadım gidip internete "Kartel nedir?" diye aratmakla kartel olunmuyor. Ben tamamı ile kartel olmadığımı başından beri ısrarla beyan etmeme rağmen hala bana sen nasıl kartelsin filan diyosun. Bu zamana kadar tanıtımda yorum olmasın diye sustum ama herkesin sabrının bir sınırı var. Tamam kardeşim mülkün var en zengin sensin tamam. Sıfırdan başladık ilerleyiş hikayesi mevcut filan diyosun. Dostum senin doğduğun gibi köşkün mü vardı Allah aşkına kaç tane kartel gördün hayatında köşkte limuzinlerde turismolarda rahatça yaşayan? Gelip benim rolüme laf atıyorsun. Dostum bu kadar kıskanma lütfen. Ne zaman şu tanıtıma girsem inceliyosun tanıtımımı. Neden hep ben? Neden bana sallıyosun? Gayet açık ama neyse daha fazla konuşmayacağım. Seninkinden iyi olan bir şeyleri kıskanma her zaman en iyi olamassın maalesef köşkün var diye en iyi olamassın. He bide rolüme bu kadar laf ediyorsunya geçen bir rolüne bakayım dedim adama diyosun ki "Nerden duydun bizi?" adam sana diyor ki "İş ilanı vardı."...??  Bu mu kartel rolün? Artık tanıtımımı kirletme kendince takıl kıskançlığıda bırak. Hadi kolay gelsin.