Rolüm var rolüm var diye biyerlerini yırtıyodun hani onay alacaktın demekki rol işe yaramıyomuş 😂
Dostum inan ne dediğin umrumda değil ben rolümü yapıp oyundan zevk almaya bakıyorum.
"Hydraizm admin ile konuştum en kısa zamanda onay alıcaz" diyerek kendime adam çekmeye çalışmaktansa IC olarak bir şeyler deniyorum. Onay verip vermemek admin insiyatifinde, ben rol SS'i atmaya devam edeceğim çünkü "onay alıyım 50 adam toplıyım hepsinden para alayım zengin olayım" kafasında değilim. Onay işi Anıl abinin insiyatifinde dediğim gibi. Benden önce size verirlerse bir şey de diyemem Anıl abi onu uygun görmüş derim saha önce de böyle şeyler yaşadım fakat insanların tanıtımına gidip böyle aşşağılıyıcı şeyler yazmadım dostum. Bakarsın Anıl abi bugün vermez yarın verir. Konseptlerimiz aynı olduğu için bana sallıyorsun fakat oyunun zevkini çıksrırsan daha iyi olur. Siz onay alırsanız benden önce diyeceğim tek şey de Başaraılar olur. Lütfen bir daha böyle bir yorum atacaksan tanıtıma değil de ileti olarak atarsan sevinirim. Tanıtımda yorum kötü duruyor. Teşekkürler, iyi roller, başarılar.