Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Alice Swagger / AR-GE Önerisi

Başlatan sihnâ, 02 Haziran 2020, 16:46:14
Okunma sayısı 1867 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: Alice Swagger / AR-GE Önerisi
« Yanıtla #20 : 03 Haziran 2020, 09:02:15 »
"1,2,3" maddeleri hariç destekliyorum.
Neden desteklemiyorsun ki? Garaj eklenirse ''kumar taşınsın'' lafı biraz daha hafifler, 2.si LSFD'ye çok lazım olan şey, araç eksikliği. 3.sü sadece HOOD onaylılara verilmeli dedim. Zaten en fazla 49 ateş koyuluyor

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Finn Macford Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Haziran 2022, 21:41
Toplam oynama: 8 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #21 : 03 Haziran 2020, 09:21:08 »
destekliyorum

Çevrimdışı Sovereign

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Ocak 2025, 21:52
Toplam oynama: 212 gün, 2 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 03:22
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #22 : 03 Haziran 2020, 09:34:56 »
Destekliyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Eylül 2023, 18:44
Köken: Alman
Son giriş: 30 Eylül 2023, 17:49
Toplam oynama: 131 gün, 1 saat
« Yanıtla #23 : 03 Haziran 2020, 10:28:43 »
Sonuna kadar destekliyorum.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #24 : 03 Haziran 2020, 11:26:28 »
Mapin arkasına fazlasıyla araç koyabilirsiniz. Sistemsel garaja ihtiyaç olmadığını düşünüyorum.
Araçlara ek olarak 1 FBI Rancher, 2 Quad ve 2 Wayfarer eklenebilir. SQUAD aracı için kullanılmayan bir araca mod kurulması gerekiyor onun nasıl yapılacağı yönetime bağlı.
Yangın konusunda kararsızım. Sürekli olarak aktif olup olmadığınız ve yangınlara hızlıca müdahale edip edemeyeceğiniz hakkında net bir bilgim yok.
LAFD belirli istasyonlarında "Mobile Medics" adı altında sahaya bisikletli mobil ekipler sürüyor fakat bisiklet kullanmak için VIP veya bisiklet kullanım hakkı satın alınması gerektiği için Wayfarer paramedik motoru olarak eklenebilir ve bu amaç için kullanılabilir. Rol çeşitliliği sağlayacaktır fakat çok fazla ihtiyaç olacağını sanmıyorum.
Eğer LSPD de böyle bir sistem varsa sizlere de getirilmeli. Herkes bulunduğu konumu net olarak tarif edemiyor.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat

Çevrimdışı HawkBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas Riley Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 19:13
Toplam oynama: 118 gün, 15 saat
Julia Belov Lv.23
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #26 : 03 Haziran 2020, 12:36:39 »
Mapin arkasına fazlasıyla araç koyabilirsiniz. Sistemsel garaja ihtiyaç olmadığını düşünüyorum.
Araçlara ek olarak 1 FBI Rancher, 2 Quad ve 2 Wayfarer eklenebilir. SQUAD aracı için kullanılmayan bir araca mod kurulması gerekiyor onun nasıl yapılacağı yönetime bağlı.
Yangın konusunda kararsızım. Sürekli olarak aktif olup olmadığınız ve yangınlara hızlıca müdahale edip edemeyeceğiniz hakkında net bir bilgim yok.
LAFD belirli istasyonlarında "Mobile Medics" adı altında sahaya bisikletli mobil ekipler sürüyor fakat bisiklet kullanmak için VIP veya bisiklet kullanım hakkı satın alınması gerektiği için Wayfarer paramedik motoru olarak eklenebilir ve bu amaç için kullanılabilir. Rol çeşitliliği sağlayacaktır fakat çok fazla ihtiyaç olacağını sanmıyorum.
Eğer LSPD de böyle bir sistem varsa sizlere de getirilmeli. Herkes bulunduğu konumu net olarak tarif edemiyor.

İhtiyaç olmadığını düşündüğünüz herşeye emin olun ihtiyacımız var

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #27 : 03 Haziran 2020, 13:20:38 »
destek

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #28 : 03 Haziran 2020, 13:24:09 »
İşte sorun bu, arkaya fazla araç koysak ihbarda arkaya çıkış sağlamamız gerekecek. Arkaya çıkmak için departmanın içinden çıkıp üst kata gideceksin ordan kapıya gidip y basacaksın falan çok uzun

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #29 : 03 Haziran 2020, 13:56:41 »
İşte sorun bu, arkaya fazla araç koysak ihbarda arkaya çıkış sağlamamız gerekecek. Arkaya çıkmak için departmanın içinden çıkıp üst kata gideceksin ordan kapıya gidip y basacaksın falan çok uzun

Arka taraftaki istasyon girişinin konumu gayet iyi, istasyon içerisindeki kapı alt tarafa taşınırsa sorun çözülür.

İstasyonun tasarımı ön tarafa sistemsel garaj eklenebilmesi için uygun değil bence. Garajın ön tarafa eklenmesi demek garajdan çıkan araçların ilerleyebilmesi için bütün araçların garaja taşınması ve istasyon önünün tamamen boş kalması anlamına geliyor. Şu an ki harita ile bu isteğinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Eğer öngöremediğim bir nokta varsa beni aydınlatırsanız sevinirim.