Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mark Forester Serit İhlali - CR

Başlatan Ozzy, 04 Haziran 2018, 23:03:44
Okunma sayısı 360 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ozzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Kasım 2021, 14:57
Toplam oynama: 87 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Mark Forester Serit İhlali - CR
« : 04 Haziran 2018, 23:03:44 »
Şikayet ettiğiniz Oyuncunun Adı : Mark_Forester
Olay Tarihi: 04.06.2018
Olay Zamanı: 22:00 - 22:51

Oyun için adınız: Donny_Hourse
Dahil olan diğer tanıklar : -
İhlal edilen kural: CR - Serit İhlali.
Kural nasıl ihlal edildi?: Oyundayim Gezıyorum oyunu afk bıraktim ve oyuna girdigimde bir arkadaş bana pm den infernusun Fiyatini sormustu sonradan evde internetler gitti bidaha geldim oyuna Arkadaşin adinin Arkadaşin Adi aklimda kalmiş belki bu Mark dır dedim yazdim Yazmaz olaydim Fakat herneyse Mark Forester adli kişiye yazdim senmi sordun diye sonra aklima gelmişti Paul Thamson Diye bir arkadaş sormustu tekrardan bana pm atti herneyse arkadaşa yazdigim yazidan sonra *Wrong* Yazdim mix? Diye işaret koydu yanliş oldu dostum ozur dilerim dedim Oda uzatti Sikayet edicem felan dedi Tamam dedim Ardirdan idlewol uzerinde giderken arkadaş onumde durmuş ve *Hey diye bagırıyor bende durdum gezelim mi dedi Hayir dedim pm dende CR Yapıyorsun dedi Kendini ters seritte durmuş ben yapıyormustum? Ve Assagida vericegim ss dede Belli olucak Vurmadigim Ardirdan bidaha  tur attim Arkadaş beni solladi ve bi tane Savanna adli araca vurdu ? ters seritten Pm den yazdim Ben CR Yapıyorsam bune oda bana Bunuda ss aldim Sanirsam arkadaş Bişeyi dinlemeden yapıyor ozur diledim kabul etmedi Ben Suclu Tarafi Mart  Foresterden Buluyorum. Mix konusundada wrong yazdim her insan yanliş yapabilir belkide hera yanlişikla baska kişiye pm yoluyla mesas atabilir ? İnsanlik hali  Kanıtlari Aşşagi atıyorum. Saygılar.
Şikayeti destekleyecek kanıtlar:

1 - CR SS :
2 - Yanliş pm olayi sonradan Wrong yazdigimin Ss : 

3 - Ozur Diledim :

4 - Ters Serit >Arkadaş Ters seritten devam ediyor fakat benim oldugumu sanıyor <  :

Çevrimdışı TORETTO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Mayıs 2021, 22:18
Toplam oynama: 38 gün, 22 saat
Ynt: Mark Forester Serit İhlali - CR
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2018, 23:14:26 »
Dogrudur Ben yazmiştim fiyatini fakat bende oyunda yoktum o an sonradan girdim ve tekrar sordum oda senmiydin felan konustuk mix olayi oyle gecti. bileseydim ss alirdim.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Ynt: Mark Forester Serit İhlali - CR
« Yanıtla #2 : 05 Haziran 2018, 00:34:20 »
Şerit ihlali artık İC bir kural, red edildi.