Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Stranger Park | Bloods Family

Başlatan Proxy 🖕, 04 Haziran 2018, 20:56:06
Okunma sayısı 8259 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Stranger Park | Bloods Family
« : 04 Haziran 2018, 20:56:06 »

--BLOODS NEDİR?--
Bloods Los Angeles / Kaliforniya merkezli kurulan birincil derecede ama tek olmayan bir Afroamerikan çetesidir. Çete yaygın olarak Crips ile olan rekabeti ile bilinir. Giydikleri kırmızı renkli kıyafetlerle ve el işaretleriyle tanınırlar. Çete renk, giysi ve politik anlamda açık fikirli bir yapıya sahiptir. Kurulmalarından beri çetenin ABD boyunca grupları vardır. Çetenin ABD ve denizaşırı ülkelerde bulunan takımları olduğu belgelenmiştir. Bloods çetesi Crips çetesine karşı rekabet etmek için kuruldu.Bloods ve Crips savaşının kökeni 70'lere dayanır. Zamanında Crips'in üye sayısı Bloods'unkinden 3'e 1 oranda fazlaydı. Aralarındaki bu sayısal farka rağmen Bloods çetesi Crips'e karşı giderek şiddetli olmuştur. The Pirus Bloods'un kurucularından olarak kabul edilir. Kokainin yükselişi sırasında çetenin odağı uyuşturucuya kaymıştır. Bloods kümeleri biririnden bağımsız çalışır ve şuan hemen hemen her ülkede bir Bloods kümesi vardır.

Doğu Yakası'ndaki Blood kümelerinin Rikers Adası kökenli bir çete olan Birleşmiş Blood Cemiyeti ile bağlantısı olduğu sık sık görülür. Birleşmiş Blood Cemiyeti, ya da daha basitçe Bloods, 1993'te bazen C73 olarak da adlandırılan Rikers Adası'ndaki GMDC'nin (George Mochen Tutukevi) New York hapis sistemi ile değişmesiyle şekillenmiştir. GMDC tutukevi kalanından sorunlu mahkumları ayırmak için kullanılmıştır. Bu zamanlarda, The Latin Kings NYC'nin en yaygın ve organize çetesiydi. Çoğunluğu İspanyol olan The Latin Kings, genelde Afroamerikalı'ları hedef almıştır. Bu Afroamerikalılar kendilerini savunmak için Birleşmiş Bloods Cemiyeti'ni kurdu. Birleşmiş Bloods Cemiyeti aslında bir hapishane çetesiydi ve Los Angeles'taki Bloods sokak çetesinin bir benzerini taklit etmişlerdi. Bu son oluşturulan hapishane çetesinin bazı liderleri bir zaman sonra kendi mahallelerinde orijinal Bloods kümelerini kurmuştur. 1996 ile Bloods çetesi üyeleri binlerce çete arasında müthiş bir güç haline gelmiştir. O andan itibaren çete diğerleri kadar vahşi ama düzensiz bir hal aldı. Soygun sırasında sayısız bıçak ve jilet saldırısı yaptıkları rapor edilmiştir ve bu yüzden Bloods üyelerini daha iyi seçmek için kabul törenleri düzenlemiştir. Bu ritüeller çetenin geleneği haline gelmiştir. Bloods Doğu Kıyısı boyunca kendine adam toplamıştır.

--BLOODS TARİHÇE--

Çivi atar ve bir çok el yapımı silahlar ile gezen çeteler artık otomatik silah, el bombası ve bir çok çeşitte silaha sahip olmuş ve cok güçlenmisti. Tabi kontrolsüz güç zarara dönüşecekti. O dönemde Crips çetesi o kadar güçlenmisti ki zenci çetecilerin 4'te 3'ü Crips üyesiydi. Geri kalan %25'lik zenci çeteciler zor durumda kalmıştı. Bu kısım pes edip Crips ile savaşa katılacaklardi, ya da yok edileceklerdi. Bu çeteler de çözümü birleşmekte buldu. Cripz'e karşı ufak ama güçlü bir kesim o yıllarda Bloods çetesini kurdu. Kurallarına çok sadık olan Bloods'lar, birbirlerine her zaman yardım edecek, kendilerini kollayacaklardı. Bu kuralı bozanlar ağır cezalara çarptırılacaktı. Los Angelesın güneyinde çoğunluk gösteren Bloods'lar, Crips ile bir çok çatışma yaşamış, güneyde üstünlüğünü göstermiştir. 1980'lerde mafya ayak askerleri olan Bloods'lar, yeni bir para kaynağı bulup kokain işinde kendilerini fazlasıyla ilerlettiler. Bir çok çete üyesinin hayal edemeyeceği kadar para, uyuşturucu, kadın,araba, lüks evler ve hayat şartları Bloods üyelerinin fazlalaşıp,güçlenmesine sebep oldu. Crips için çok büyük tehtid oluşturan Bloods üyelerinin en büyük özelliği koşulsuz ve çok güçlü olan örgütlenme özelliğiydi.

STRANGER PARK BLOODS
Stranger Park Bloods faaliyet göstereli uzun zaman oluyor, fakat çete bir süre Los Santos'dan dağıldı, ve uzun bir süre faaliyet göstermedi. Bölgede bulunan Crips'lerde aynı şekilde dağılınca şehir biraz olsun bu kavgalardan arınmış ve rahatlamıştı. Kevin'KK'Kingston ve Domnhal'Big D'Kingston Los Santos'da Bloods faaliyet gösterirken de buradaydı, fakat bir kaç sebep nedeniyle buradan uzaklaşmak zorunda kaldılar. Daha sonra uzun bir süre yurt dışında yaşayan iki kardeş tekrardan geriye döndüler ve eski yaşadıkları yeri aldılar. Daha büyük işler planlayan iki kardeşin amaçları bölgedeki bütün Cripsleri temizleyip, tamamiyle bütün zencileri yanına çekmesiydi.

KK : "Çeteye sadece korunmak için değil, sevgi için, birlik için, bir ailenin parçası olmak için katıldım. Ahlaki meselelerle çok uğraşıyorum adamım, çünkü sonuçta bunun Tanrı'nın ya da toplumun amaçladığı şekilde olmadığını biliyorum. Yani, zaman zaman ahlaki olarak iyi birisiyimdir biliyorum, ama bazen ahlaki zihnimi arkamda bırakıp bir hayvan haline geliyorum. Bir kaç sene ABD hapishane sisteminde 3+3 yattım, yaptıklarımı düşündüm. Ama dostum, hiçbirşey için pişman değilim. Ve o siktiğimin yerine hiçbir zamanda girmeye niyetim yok." (Kevin ayrıca çete üyesi olmayı planlayan gençler için bir basketbol programı hazırlamaktadır.)

Big D :"Ben büyükannem ve amcamın, herkesin uyuşturucu sattığı bir evde büyüdüm. Bunun ne olduğunu biliyormusun? polis baskın yaptığında bana verdikleri uyuşturucuyu gizleyecek yer aradım ve öyle yaşadım. Kökain bölgemize girdiğinde, bir çok insan evinden oldu, bir çok kişi yolların ayrılacağını biliyordu.. onları çocukları bile düşünmeden satıyorlardı, dediğimi anlıyormusunuz? bir sürü evi dağıttı bu bok. Eğer bu bok şuan hiç olmamış olsaydı, muhtemelen hala güzel küçük evlerimiz ve güzel küçük ailelerimizle zaman geçiriyor olurduk. Ama ne yaparsam yapayım bu boktan uzak kalamadım adamım, dediğimi anlıyor musun? Na, anladığını düşünmüyorum. Bu bok sana para kazandırıyosa bırakamıyorsun adamım, bırakamıyorsun."

--BLOODS HOOD

-- Yaşam Stili --
Simgeleri : Çeşitli el hareketleriyle kendilerini gösterirler - TRU BLOOD - TOP BLOOD - 4 BALLIN "M.O.B." şeklinde bir kısaltmaları vardır ki bunu dövmelerinde-graffitilerinde görebilirsiniz.Bunun anlamı "Money Over Bitches" veya "Member Of Bloods" dur.
Crips lere ithafen; "C" harfini kullanıyorlarsa üstünü ''X'' ile çizerler.
Argo / Genel | Sözler : Birbirlerini "Dog" diye çağırırlar
Dövmeler : Blood Stone Pirus, Blood Stone Villains, Bounty Hunters
Amaçları : Cripz üyelerinin kendiyle beraber çatışmayan zencilere verdiği cezalardan dolayı, Crips'e karşı savaşmak için kurulmuştur. Irkçılığa karşılardır.
Genel : Bloodz üyeleri kurallarına fazla sadıktır, örgütlenme onları fazlasıyla güçlenmiştir. Kadın üyeler çete içinde saygınlık için iç çamaşırlarılarına kadar ragler giyip, resimler çektirerek bu saygınlığı kazanıyorlar.

Katılmak isteyen arkadaşlar veya zenci rolü yapan arkadaşlar için yararlı rehberler;

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Ynt: Stranger Park | Bloods Family
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2018, 20:56:14 »
Birliğin İşleyişi
Öncelikle tamamen Bloods kültürünü benimsiyoruz, tamamen rollerimizi ona göre şekillendireceğiz. Genellikle kendi hoodumuzda takılacağız hiçbir şekilde birlik içinde ırkçılık olmayacak, bu kültürdede yok. Hiyerarşi ile yönetmeyi düşünüyoruz, ama bu aşırıya kaçmayacak şekilde birliğin düzenini sağlayacak bir şekilde olacak. Hem böyle daha düzenli olacağımızı ve gereksiz haraketlerden kaçınacağımızı düşündüm. Amacımız tamamen büyümek ve trafiği elimize almak olacak. Hiçbir birlik ile gereksiz tartışmaya girmeyip, dost veya düşman edinmeyi tamamen gidişata göre veriyoruz. Bize nasıl davranırsalar, aynılarını görürler mantığındayız. Los Santos'daki rollere daha çok önem vereceğiz, örnek verebilirsek Sprey rolleri, basket rolleri, bilek güreşi roller, sokak kavgaları gibi.. Daha fazlası da olacak.

IC kurallar kısmını iyi okuyup sentezlemeniz önemle rica olunur.
•  Kardeşlerinden habersiz iş yapmaçünkü iş kötüye giderse sığınacağın kişiler bizleriz!
• İnsanlara iyi niyetli ol ne kadar fazla düşman o kadar az kardeş! •
• Bizler ağır başlı insanlarız asla ciddiyetinden şaşma! •
• Polisler ile iyi geçin ilgi çekersen kardeşlerin tehlikeye girer! •
• Bizde silah gerekmedikçe kullanılmaz. Silahımız yumruklarımız, bıçağımız, sopamızdır. •
• Kingpin sizin için çalışıyor, ona olan saygını esirgeme! •
• Kingpin'e bağış yapmayı unutma! •
• Kadınlar ve çocuklar değerlidir asla onlara dokunma başkası dokunuyorsa onları koru! •
•  Mahallenin içinde bulunmaya özen göster tek başına iş ölüm getirir. •
• Kanla giren kanla çıkar.((Blood Out))
• Diplomasiyi bozacak hareketler yaparsan sonun mezar olur!
• Bela arayan bela bulur, bu yüzden hareketlerine dikkat et!
• Kardeşlerinle takıl yoksa mahallede sana iyi gözle bakılmaz!
• Sana verilen görevi yerine getir yoksa Kingpin sinirlenebilir.

#10 - Kingpin :
Çete'yi her yönüyle ayakta tutan, üyelerin birlik içinde kalmasını sağlayan, para akışını kontrol eden ve aktif olunan her iş kolunu organize eden kişidir. Bir çok illegal örgütle bağlantıları vardır. . Tüm rütbeler Kingpin'e doğrudan bağlıdır. Kingpin kesin otorite sahibidir. Yaptığı herkesi bir arada tutmaktır, saygı duyun!

#9 - RH- Bloods : Kingpin'den sonraki en yetkili kişidir, Kingpine göre genellikle çetedeki düzeni sağlar ve genellikle her işte parmağı vardır. Çeteyle çok iç içe olduğu için bağları kuvvetlidir ve büyük saygıyla anılır.

#8 - Tripple OG RH-Blood'a doğrudan bağlıdırlar. Her Tripple OG'nin kendine has, uzman olduğu işi vardır. Sorumluluk bölgelerinin dışına çıkamazlar ve o işle alakalı ekiplerini kendi başlarına yaratma imkanları vardır. Çetenin yeni gelen elemanlarını yönetmekle ve izlemekle hükümlüdür.

#7 - Double OG : Tripple OG'ye doğrudan bağlıdırlar, yüksek rütbelerin oluşturduğu ekiplerin düzenini ve işleyişi denetlerler. Ayrıyetten o kurulan ekiplerin başında olurlar. Mahalleyi korumakla görevlidirler.

#6 - Drug Dealer : Çetede bir süre kalmış ve çetenin işleyişi hakkında bilgi sahibi olmuş kişilerdir. Uyuşturucu satmakla yükümlüdür.

#5-Gun Dealer :Çetede bir süre kalmış ve çetenin işleyişi hakkında bilgi sahibi olmuş kişilerdir. Silah satmakla yükümlüdür.

#4- Gangster : Kendini çoğu işte kanıtlamış ve yöneticilerin oylarıyla artık gerçek bir Gangster rütbesini kazanmış kişilerdir.

#3- Lady Gangster : Bloods çetesine katılmış kızlara verilen rütbedir.

#2 Little Gangster : İllegal işlere adım atmış, mahallede tanınmaya başlıyan kişilerdir.

#1 - New Blood : Çetemize yeni katılmış kişilerdir, kendilerini kanıtlamaya çalışırlar ve her türlü çetenin yanında gezmek zorundadırlar.

#0 - 5-55 : Herhangi bir sebepten dolayı mahallemize sığınan ve çeteye büyük miktarda bağış yapan kişiler bu isimle çağırılır. Mahallede bulundukları süre içinde korunurlar ve tüm ihtiyaçları karşılanır. Bu kişilerde ırk ayrımı gözetilmez. Aynı zamanda bu ayrıcalıktan yararlananlar çetenin tüm isteklerini kabul etmiş sayılırlar.( Siyahi, Beyaz, Latin vs. )

OOC kuralların okunup sentezlenmesi ve uygulanması önemle rica edilir.

• /F kanalı açık ise gereksiz kullanma.
• Rolleri /b ile bölmeyin kendinizi akışına bırakın rolün.
• Ceza sürelerin göze batıyor ise uzaklaştırılırsın.
• Mahalle rolleri yapacağımızdan mümkün olduğunca az sıkılmanız gerekiyor bunu göze almanız gerek.
• Küfür etmeyin OOC olarak seviyenizi rolleriniz ile belli edin.
• Birlikte verilen görevi yerine getirmeyen kişi koşulsuz şartsız birlikten uzaklaştırılır.
• Birlikte DM'ye yönelip bize bir şeyi çok gören insanlar koşulsuz şartsız birlikten uzaklaştırılır.
• Bizim ile aktif olarak rollere katılmayan mesela biz yürürken katılmayıp başkalarıyla rol yapan kişiler uyarılır devamı halinde uzaklaştırılır!

Katılım Hakkında
Katılım için ;
Arkadaşlar çeteye katılım için öncelikle, Stranger Park - Bloods çetesinin sokağına girip bizle role girebilirsiniz. Her türlü gelip role girerseniz düzgün bir şekilde, alınırsınız.
Sizin çeteye katılabilir miyim.. eğer böyle gelirseniz sizi almamız çok zorlaşır.
Merhaba Dogg', sizin ile takılmamda sakınca var mı ha?
Bizim ile bu şekilde iletişime geçerseniz bize katılımınız kolaylaşacaktır

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Ynt: Stranger Park | Bloods Family
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2018, 20:56:27 »
CK Kuralının işleyişi, önemle okuyun. Ona göre davranın.
•  Birliğe ilk girdiğiniz zaman 24 saat birlikten çıkma hakkınız var, eğer 24 saat geçerse sizi CK etme hakkımız doğuyor aşşağıdaki sebepler dahil;
•  Muhbirlik yapmak.
•  Çete'den izinsiz diğer çeteler ile anlaşma yapmak, kafasına buyruk takılıp mahallede herkese sataşmak.
•  İhanet etmek.
•  İzinsiz birlikten çıkmak.
•  Birliğe giren herkesi bunu okumuş olarak sayıyoruz.

•  Bloodz Videos • 

Spoiler:

Çevrimdışı ♣ YOFU ♣

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: