Merhabalar, öncelikle benim discord üzerinden yazdıklarıma gelirsek.
Oyunun ilk başlarında hayatımın ilk defa RP sinde Alperen yani Redfoo isimli arkadaş sayesinde, bu oyun içerisindeki bütün herşeyi öğrendim. Arkasından konuştum mu? konuştum evet. Bu dünyada arkasından konuşulmayan adam yok çünkü. Barış isimli arkadaşa gelince, benim anlattıklarım doğru, sinirli bir insanın yapamıyacağı hiçbirşey yoktur.
O anki sinirle, ağzıma gelen ne varsa söyledim. Sonrasında ise, bunları bir kenara bırakarak, yeni bir sayfa açtık yani yeni birlik. Tanıtım içerisinde geçen konuşmalardan(kötü konuşmalar) bize yazılmış Başarılar veya rollerimizin güzel olduğunu söyleyen insanları görememek bizi üzüyor.
Her insan hata yapar. Hata yapman önemli değil, bu hatayı yaptıktan sonra bundan bir ders çıkarman ve birdaha yapmaman. Bunca söylenmiş bir söze, kelimeye veya daha birçok şeye. Ne siz siz olun, başkaların arkasından böyle konuşmayın. Dediğim gibi, sinirle söylenmiş bir söz.
Bana bu kadar emek veren ve yanında hala bulunduran bir insanı, hala bana karşı birazda olsa umut, sevgi barındıran bir insana teşekkür ederim.(Redfoo) Yaptıklarım ve bundan sonra yapacaklarım konusunda, ne sizin kötü yorumunuz nede 500mb bir oyunda kin beslemeniz umrumda olmuyacak.
Demem o ki, size söylenen sözleri, birazcıkta olsa adam olarak saklarsınız.(Barış)
Benim hala bütün herkese saygım sonsuz, bana değer veripte beni bu zamana kadar seven arkadaşlara çok teşekkür ederim.