Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rodas "Aksakal" Delmar [ARŞİV]

Başlatan Adios!, 30 Mayıs 2020, 19:39:56
Okunma sayısı 5818 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adios!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 02 Nisan 2024, 22:13
Toplam oynama: 527 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 18:57
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Rodas "Aksakal" Delmar [ARŞİV]
« : 30 Mayıs 2020, 19:39:56 »

Rodas "Aksakal" Delmar

HİKAYE

Rodas Delmar 1957 yılında Mexico/Sinaloa eyaletinde doğmuştur, ailesinin fakir yaşamı Rodas'ı hayata karşı bir sıfır geride başlatmıştı, fakir doğması onun bir suçu değildi. Babası Meksika körfezinde bir limanda balıkçılık yapıyordu ara sıra Rodas babasıyla birlikte balık yakalayıp işi öğreniyordu fakat bu Rodas'ı tatmin etmiyordu, hayatı boyunca sadece balık yakalayarak geçiremeyeceğini biliyordu. Rodas'ın gençlik zamanlarıyla birlikte iş arayışı ve ufak tefek yatırımlara giriş onu hayata hazırlıyordu asıl para kazandığı işler ise sahte loto biletleri, kaçak içkiler ve arkadaşları ile patlattığı içki kamyonları, bir süre bu işlerle yolunu bulsa'da bu işler onun başına bela açmaya başlamıştı özellikle'de babasının bu durumu öğrendiği..

Bu durum Rodas'ı küçük düşürmüştü babası ile araları bozulmuştu sanki aileden biri değil gibiydi keşke asıl olay bunla bitseydi bu olaylardan tam 5 gün sonra Rodas'ın babasının tekne ile Meksika körfezine fırtınalı bir gecede açılması ile hayatının kumarını oynamıştı, o gece ki fırtına ve denizin dalgası ile tekneyi alabora etmişti. Rodas kendini bu olaydan sonra boşlukta hissetmişti, olayların üstüne Rodas kendine bir Pub'ta iş bulmuştu ve deskte barmenlik yapmaya başlamıştı az çok içki isimlerini öğrenip, kime nasıl davranılır nasıl iletişim kurulur tarzı ufak pürüzlerini gidermişti fakat bu Pub işinin pekte uzun süreceği söylenemez 1,5 ay kadar bu işi yaptıktan sonra bir zengin iş adamının sarhoş olmasıyla boşboğazlığına gelerek işinden olmuştu.

Rodas yetişkinlik çağlarına ufak ufak adım atmaya başlamıştı, bir tamirhanede çalışıyordu fakat bu tamirhane bildiğimiz gibilerden değil o zaman ki yıllara göre geniş çaplı ve bir çok taşıtı iş görecek bir tamirhane. Rodas bu tamirhane'de araba ve motor bakımı ve tamiri hakkında bilgiler öğrenip kendini geliştirmişti ara sıra uğrayan Motor kulüpleri'de gözünden kaçıyordu, tamirhane'de asıl öğrendiği en büyük etken ise uçak tamiri ve bakımıydı.
O zamanlar nasıl olsa yüksek binalar ve fazla binalar yoktu, ya büyük tarla veya boş bir çamurlu topraktan oluşuyordu tabi kenevir alanlarını saymıyoruz bile, tamirhanenin ustasının bir uçağı vardı o uçağa bakımlar yapar gözü gibi bakardı Rodas ise yardıma gider ve uçakla ara sıra gezintiye çıkarlardı belli bir süreden sonra Rodas'ın ustası uçak kullanmayı öğretmişti, tabi bu kolay olmamıştı, sert inişler olsun ve ufak çiziklerde dahil ara sıra ölüme bile gidiyorlardı..

Rodas'ın cevherinin parladığı dönemler, işte o zamanlar..
Tamirhanenin işlek zamanları, Meksika'nın en büyük tamirhanesi diyebiliriz, ilk üçe girer bazen ilk üçe girmek iyi değildir sonuçta burası Meksika işleri bilirsiniz hakkıyla kazanana her zaman çomak sokan olacaktır karteller, asıl büyük sorun karteller, belli başlı zamanda gidip geldikleri oluyordu belli bir miktarda para ödüyorduk ve kenevir bahçeleri iki tepe ötedeydi olayın patlama süreci kartellerin daha çok para isteyip zorbalık yapmasıydı sadece bunu bize yapmıyorlardı bir çok işinde gücünde olanlara yapıyorlardı bir gün tamirhaneye gelmişlerdi, o gün ustasını Rodas'ın önünde vurmuşlardı, tam bel kısmından vurulmuştu o gün ustasının büyük bir zorlukla karşılaştığı gündü artık ustası yürüyemeyecekti, doktorlar hiç olumlu bakmamıştı, bu olayın üstüne Rodas kendine bir tabanca almıştı, bu işin peşini bırakmayacağı kesindi ilk işi olarak kartelin kenevir tarlasına gitmişti, belli başlı kişileri öldürerek kenevir tarlasını yakarak kül etmişti o bunlara büyük bir darbe olmuştu fakat bunu yapması doğru bir şey değildi, büyük bir kumar oynamıştı Rodas..

Kartel'in kenevirleri kül olmuştu, kartel bu durumun karşısında boş kalmamıştı Rodas'ın çalıştığı tamirhaneyi yerle bir etmişlerdi, bir yığından başka bir şey bırakmamışlardı bunun üzerine ustasının evine doğru yola koyulan Rodas, ustasının evine gittiğinde gördüğü manzara karşısında tepkisiz kalmıştı, ustasını öldürmüşlerdi..
Artık yapacak hiçbir şeyi yoktu, Meksika'da bulunamazdı, tek başına hiçbir şey yapacak gücü yoktu, kendine ölüme atmak istemedi ve Meksika körfezinden bir tekneyle Amerika/Florida eyaletine gitmişti, orada ne yapacağı hakkında hiçbir fikri bile yoktu, sıradan hayatına devam etmek istiyordu başı belaya girmesi onun için iyi olmayacaktı, iş ararken Florida eyaletinde bir Taco dükkanı bulmuştu, kendi kültürünün olduğu bir dükkanı asla pas geçmeyeceğini kendisi'de biliyordu, uzun bir süre orda çalıştı ve Taco, Burrito, Nacho gibi Meksika kültürüne ait yemekleri ve atıştırmalıkları yapmasını öğrenip mutfakta kendini geliştirmişti ara sıra dükkana uğrayan Warlocks üyeleri ile sohbet edip laflıyordu, azda olsa Florida'da kendi çevresini kurmuştu, kulüp ile arası iyidi ara sıra kulübe gidip takılıyordu.

Rodas'ın kulübe ilk adımı, bu oldukça tesadüf bir olaydı bir gün kulüp üyeleri Taco yemek için dükkana gelmişlerdi, dükkan çıkışında ise belli başlı serseriler ile atışmaya başlamalarıyla olay büyümüştü, o gün silahlar patlamıştı..
İki üye yaralanmıştı belkide ben olmasaydım o iki üye ölebilirdi tam yere düştükleri sırada serserinin teki heriflerin işini bitirmek için gelirken belime davranmıştım ve o anlık psikolojim ile tetiğe basıp herifi öldürmüştüm diğer herifleri ise püskürterek uzaklaştırmıştım, üyelerden birinin telsiziyle destek çağırarak kulüpten SGT ve VP'nin geldiğini görmüştüm işte o an onları neredeyse ikinci veye üçüncü görüşümdü onlara yardım ederek bende onlarla birlikte kulübe gitmiştim, olaylar yatıştıktan bir iki hafta sonra kulüplerinde takılıp destekçisi bile olmuştum artık, o Taco dükkanında çalışmıyordum, kulübün barında çalışmak benim için daha bi tutkulu geliyordu.
Artık hayatımı belirlemiştim Warlocks için yaşayacaktım ve Warlocks için ölecektim.

Kulüpte yükselmem kısa sürmemişti, sebebini ise çok iyi biliyordum saygı duydum ve saygı gördüm, orda yaşayamadığım kardeşliği ve aile ortamını görmüştüm kardeşlik, saygı, aile bağı bunlar çok değerli şeylerdi Warlocks beni kendime getirmişti, kendi içimdeki Anka kuşunu keşfetmiştim, bende kardeşlerim gibi kudretli bir Anka olmuştum, kulüple geçirdiğim zamanın çoğunu bir şeyler öğrenerek ve doğruları bularak geçirmiştim.

Artık zaman hızlı geçiyordu, günler haftalar ve yıllar, bir sayfa gibi geçip gidiyordu..
Göçebe zamanlarım ve Chapter değişikleri, Almanya, Amerika, Kanada bir çok chapter'da bulunmuştum her zaman eksikleri ve boş olan parçaları doldurmak istedim yukarlarda gözüm yoktu, yeter ki kulübün eksiği giderilsin.
Zamanla yıllar geçiyordu yeni yeni insanlar ve yeni yeni olaylar en büyük değişim ise insanların farklılığıydı..
Saygı kalmamış, sevgiler ise maddiyat için yapılmaya başlıyordu herkes para ve güç peşinde koşuyordu bu zamanlar hayatın bittiği zamanlardı, eskiler eskide kaldı diyip geçiştiriyorduk bir anlık zevkin bile bizde değeri büyüktü.

Asıl büyük darbeyi yediğim zaman, 97 senesi bir Almanya kasabasında, kış aylarıydı Hells Angels üyeleri evime kadar gelmişlerdi belkide bir şey yapamasaydım karım ve kızımı öldüreceklerdi fakat onları oracıkta halletmiştim keşke bu olay böyle bitseydi fakat böyle bitmemişti bunun üzerine bu haberi alan Hells Angels üyeleri kızışmıştı ben ise olaydan sonra kulübe geçip kulüp içi sıkıntıları ve günlük rutinleri hallediyordum asıl olay evime döndüğünde başlamıştı..
Hells Angels evime girmişti, karımı ve çocuğumu öldürmüştü tabi bu işin gerçek tarafıydı fakat bunu hiçbir zaman öğrenemedim asıl olayı ise farklı bir kulübe yıkmışlardı, farklı bir kulübün adını bırakıp gitmişlerdi işte bunlar böyle bir heriflerdi acımasız ve sahtekar, bende bu kızgınlığım ile benim ailemi öldürdüklerini sandığım kulübün 7 kolunu dağıtmıştık fazlası hiçbir şeye yaramayacaktı, içindeki öfkemi bitirmeyecek, o olayı kapatmıştım fakat içimde duran bir mazi olarak kalıyordu, unutulmayacak derin bir yara izi gibi.

Rodas belli başlı kollarda bulunduktan sonra kendini göçebe olarak kendi kafasınca emekli etmişti, güçlü kalmak zorunda olsa bile uzaktan bakıldığında içindeki zorluk ve yıpranmışlık anlaşılıyordu derinlerde bir saklı kutusu varmış gibi artık o bir görmüş geçirmiş bir adamdı, hayatta ki seçimleri ve yaşadıklarından dolayı tecrübe edinmiş ve doğruyu ve yanlışı iyi bilen ayırt eden biriydi, objektifliği çok ön planda tutan ve her zaman haklının ve ezilen tarafın yanında durduğu bir adamdı, merhameti ve öfkesi birbirine çakışan ve zıt olan çok değişken olan bir adam olmuştu.

Çevrimdışı Adios!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Rodas "Aksakal" Delmar - [LIFER-PATCH] - [23] - %1er
« Yanıtla #1 : 30 Mayıs 2020, 19:40:09 »
Rezerve

Çevrimdışı Adios!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 30 Mayıs 2020, 19:40:33 »
Rezerve

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ağustos 2023, 15:36
Toplam oynama: 200 gün, 1 saat
« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2020, 19:42:06 »
warlock yaşa warlock öl

Çevrimdışı MerdooW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Aralık 2021, 21:28
Toplam oynama: 29 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 30 Mayıs 2020, 19:42:12 »
Ahh ihtiyarr aah!

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Ekim 2020, 13:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #5 : 30 Mayıs 2020, 19:44:02 »
Pek çok kulübün yeleğini giyen, ama en sonunda doğru kulübü bulan ihtiyar.
WFFW!

Çevrimdışı karides1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nathan Parks Lv.11