Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

RHINOS MOTORCYCLE GANG

Başlatan SprateL, 29 Mayıs 2020, 18:13:44
Okunma sayısı 158724 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GYESSE2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Teo Navarro Lv.27
Köken: Meksikan
Son giriş: 12 Kasım 2024, 19:15
Toplam oynama: 85 gün, 7 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Kasım 2024, 19:08
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Yunan
Son giriş: 12 Kasım 2024, 19:06
Toplam oynama: 54 gün, 12 saat
Birlik: **** **ips
Ynt: RHINOS MOTORCYCLE GANG
« Yanıtla #3690 : 24 Ekim 2021, 21:52:03 »
Birlik ss'leri kaliteli ancak tek kaliteli olan şey ss'ler. Rol ve kültür bakımından çok düşük seviyede. Sırf admin birliği diye tuttuğunu düşünüyorum. MC kültürünü yansıtamıyorlar. Örneğin adamlar kırmızı sweatshirt ile takılıyorlar hiçbir kulüpte böyle bir şey görmedim. Mekanlarının içine girdiğimizde de bir küfür ettik diye bizi uyardılar. Sanki zengin elit rolü yapıyormuşuz gibi tepki verdiler. Hiçbir MC kulübünde böyle tepkiler almadım. Ve geçen de çok saçma bir olayla karşılaştık(bunu anlattığımda silincek ve ceza yiyeceğim ama yine de anlatacağım.). Şimdi biz bunlarla kavga ettik. Ve önceden husumetimiz vardı yani düşmandık. Bundan dolayı da bizim onlara sıkma hakkımız vardı. Ancak bunlara sıktıktan sonra peşimizden koşup sıktılar yakalayamayınca da birlikteki adminlerden (ersadasa) bizi çekti ve hiçbir şey açıklatmadan DM'den cezamızı kesti. Hatta ileti attım düşmanlığımızın kanıtını ancak cevap bile vermedi. Gerçekten adminlerin bir birlik yönetmemesinin gerektiğinin bir örneği bu birlik.
1

Çevrimdışı vini

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ekim 2024, 17:08
Toplam oynama: 152 gün, 18 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 01 Kasım 2024, 23:25
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
« Yanıtla #3691 : 24 Ekim 2021, 22:01:46 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Reltih Lv.25
Köken: Alman
Son giriş: 22 Haziran 2022, 18:03
Toplam oynama: 126 gün, 12 saat
« Yanıtla #3692 : 24 Ekim 2021, 22:13:08 »
Birlik ss'leri kaliteli ancak tek kaliteli olan şey ss'ler. Rol ve kültür bakımından çok düşük seviyede. Sırf admin birliği diye tuttuğunu düşünüyorum. MC kültürünü yansıtamıyorlar. Örneğin adamlar kırmızı sweatshirt ile takılıyorlar hiçbir kulüpte böyle bir şey görmedim. Mekanlarının içine girdiğimizde de bir küfür ettik diye bizi uyardılar. Sanki zengin elit rolü yapıyormuşuz gibi tepki verdiler. Hiçbir MC kulübünde böyle tepkiler almadım. Ve geçen de çok saçma bir olayla karşılaştık(bunu anlattığımda silincek ve ceza yiyeceğim ama yine de anlatacağım.). Şimdi biz bunlarla kavga ettik. Ve önceden husumetimiz vardı yani düşmandık. Bundan dolayı da bizim onlara sıkma hakkımız vardı. Ancak bunlara sıktıktan sonra peşimizden koşup sıktılar yakalayamayınca da birlikteki adminlerden (ersadasa) bizi çekti ve hiçbir şey açıklatmadan DM'den cezamızı kesti. Hatta ileti attım düşmanlığımızın kanıtını ancak cevap bile vermedi. Gerçekten adminlerin bir birlik yönetmemesinin gerektiğinin bir örneği bu birlik.

Burası ceza itirazı bölümü değil. Bir jail durumuna şikayet edeceksen bunun yeri burası değil. Düzencene saygım var ama alaycı bir tavır ile burada bu şekilde sallayamazsın. 2021 yılındayız artık kulüplerin eskisi gibi sert kanunları bile bulunmuyor. Güncel hayatı hiç takip etmediğin belli çünkü artık motor kulüplerine siyahi adamları bile alıyorlar. Admin olduğundan boostladıklarını söylemen bize hakaret olarak sayıyoruz. Bu birlik bir haftada yaklaşık yirmi sayfa dolu dolu rollerimizi yapıp paylaştık. Admin olduğu için boost olsa bu kadar sayfa kasılması ile uğraşılmazdı. Sırf bazı insanlara ooc veya ic olarak kinli olduğun için burada emek veren adamları bu şekilde küçük düşürmek tarzında bir hakkın olmadığını belirtmek isterim. Eleştirisel olarak  istediğinizi söyleye bilirsiniz. Biz bunlara açığız ama hakkımızı yemeye gelmeye kalkarsanız bunu kabul etmeyiz.
6

Çevrimdışı GYESSE2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Teo Navarro Lv.27
Son giriş: 12 Kasım 2024, 19:15
Toplam oynama: 85 gün, 7 saat
Son giriş: 12 Kasım 2024, 19:08
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 12 Kasım 2024, 19:06
Toplam oynama: 54 gün, 12 saat
Birlik: **** **ips
« Yanıtla #3693 : 24 Ekim 2021, 22:50:27 »

Burası ceza itirazı bölümü değil. Bir jail durumuna şikayet edeceksen bunun yeri burası değil. Düzencene saygım var ama alaycı bir tavır ile burada bu şekilde sallayamazsın. 2021 yılındayız artık kulüplerin eskisi gibi sert kanunları bile bulunmuyor. Güncel hayatı hiç takip etmediğin belli çünkü artık motor kulüplerine siyahi adamları bile alıyorlar. Admin olduğundan boostladıklarını söylemen bize hakaret olarak sayıyoruz. Bu birlik bir haftada yaklaşık yirmi sayfa dolu dolu rollerimizi yapıp paylaştık. Admin olduğu için boost olsa bu kadar sayfa kasılması ile uğraşılmazdı. Sırf bazı insanlara ooc veya ic olarak kinli olduğun için burada emek veren adamları bu şekilde küçük düşürmek tarzında bir hakkın olmadığını belirtmek isterim. Eleştirisel olarak  istediğinizi söyleye bilirsiniz. Biz bunlara açığız ama hakkımızı yemeye gelmeye kalkarsanız bunu kabul etmeyiz.
Ben zaten attığınız sslere saygı duymuşum gördüğün gibi. Benim demek istediğim kültürü yansıtmadığınız ve admin yardımı olması. Bunda hakaretlik bir şey yok.
1

Çevrimdışı Lyshia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Şubat 2023, 12:12
Toplam oynama: 120 gün, 1 saat
Köken: Rus
Son giriş: 09 Şubat 2023, 23:09
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
« Yanıtla #3694 : 24 Ekim 2021, 22:56:54 »
Adminler boostlamasa ilerleyemeyeceğini düşündüğüm birlik. Daha önce MC kulübünde bulunmuş ve kültüre az çok hakim biri olarak bu kültürü hiç yansıtmadıklarını düşünüyorum. Adminlerin yaptığı kural ihlalleri (çatışma halindeyken yanımıza tp atmaları, bizi kendi yanlarına çekmeleri) cabası. Kısacası kültürün bu kadar zarar görmesi üzücü. :(
3

Çevrimdışı Diox1N

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2024, 16:27
Toplam oynama: 80 gün, 4 saat
Jeff Norman Lv.22
Son giriş: 23 Aralık 2023, 17:48
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #3695 : 24 Ekim 2021, 23:23:00 »
BAŞARILAR  :dilcikar:

Çevrimdışı Sensei1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 22:38
Toplam oynama: 43 gün, 19 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:21
Toplam oynama: 83 gün, 10 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Mayıs 2024, 21:56
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3696 : 24 Ekim 2021, 23:52:23 »
Kültür yetersizliği çok bide adminlerin çoğu burda biri ses çıkardığında aninda ban atacakları aşikar(bizzat yaşadım arkadaşı diye ban yedik)eski mcsinin yerini tutamaz.Birde ne zaman gitsem boş barın önü kimse yok

Çevrimdışı Laffy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ocak 2023, 00:09
Toplam oynama: 104 gün, 1 saat
Chad Abruzzi Lv.23
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Ocak 2023, 23:45
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #3697 : 25 Ekim 2021, 00:18:11 »
Birlikte 2 tane aynı skini olan arkadaş var, codsmp kullanmanızı tavsiye ederim. Sslerde çok hoş durmuyor açıkcası. SS konusu açılmışken bazı roller sadece yapılmak için yapılmış ama manası olmayan roller, mesela çaylak kulübün mottosu ne bilemezse şınav gibi. Yapmasanız daha hoş, bazı ss editlerde sıkıntı var onuda woxic hector gibi iyi edit yapanlar ilgilenebilir. Onun harici iyi kolay gelsin.
2

Çevrimdışı furknpasha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2024, 23:32
Toplam oynama: 150 gün, 18 saat
Son giriş: 03 Ocak 2024, 18:06
Toplam oynama: 11 gün, 22 saat
Son giriş: 23 Şubat 2025, 01:04
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #3698 : 25 Ekim 2021, 00:45:58 »
@fikofak favorim
1

Çevrimdışı Nooz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hugo Espiga Lv.33
Son giriş: 03 Aralık 2023, 14:24
Toplam oynama: 258 gün, 14 saat
Birlik: *JNG
Köken: İspanyol
Son giriş: 03 Aralık 2023, 14:50
Toplam oynama: 21 gün, 22 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #3699 : 25 Ekim 2021, 00:56:05 »
Adminler boostlamasa ilerleyemeyeceğini düşündüğüm birlik. Daha önce MC kulübünde bulunmuş ve kültüre az çok hakim biri olarak bu kültürü hiç yansıtmadıklarını düşünüyorum. Adminlerin yaptığı kural ihlalleri (çatışma halindeyken yanımıza tp atmaları, bizi kendi yanlarına çekmeleri) cabası. Kısacası kültürün bu kadar zarar görmesi üzücü. :(
nedionknk