Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

IC Hapishane rolü hakkında

Başlatan Muslim, 29 Mayıs 2020, 16:36:49
Okunma sayısı 544 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muslim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ağustos 2022, 10:59
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
IC Hapishane rolü hakkında
« : 29 Mayıs 2020, 16:36:49 »
Karakter Adınız:
Kevin Johnson

AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts):
Oyun

AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın:
IC olarak hapis rolünün süresi azaltılacak. Maksimum 1 saat olacak. Ben polise karşı bilerekten lose rp (kaybetme rolü) yapıyorum uyuşturucuyla yakalanıyorum v.s mübarek rol yaptığımıza pişman oluyoruz sıkılıyoruz oyundan rol zevkimiz kaçıyor IC halis rolü bitiminde kapıyorum Rinayı 1-2 hafta girmiyorum çünkü kaçtı o rol zevki. Yanlış anlamayın lütfen OOC cezalar az bile onlar arttırılmalı bile ama IC hapis rolü böyle olmaz böyle yürümez. GTA 5 rroleplayinde bile 120 DK IC jail yiyince adminlere ulaşıp azaltıyorum Rina roleplay de gençliğim çürüdü. Sayın yönetim ekibi oyuncu kitlenizi çocuk zannetmeyin Allah rızası için sizde başka kalabalık sunucu da yok ki rol yapalım bağlıyız buraya. Bu ar ge yi kabul edin.

Çevrimdışı Muslim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: IC Hapishane rolü hakkında
« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2020, 16:37:22 »

Çevrimdışı mertel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Darcy Monroe Lv.26
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:29
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 17 Aralık 2023, 22:01
Toplam oynama: 139 gün, 5 saat
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:53
Toplam oynama: 8 gün, 4 saat
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2020, 16:41:06 »
Süre azaltımı olacağını düşünmüyorum, öyle birşey olursa zaten çoğu insan; "1 saat yatar çıkarım tekrar yaparım amaan" diyip polise sıkacak, suç işleyecek. Bence böylesi iyi. Desteklemiyorum.

Çevrimdışı arminus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Eylül 2023, 22:34
Toplam oynama: 79 gün, 10 saat
« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2020, 16:42:03 »
Süre azaltımı olacağını düşünmüyorum, öyle birşey olursa zaten çoğu insan; "1 saat yatar çıkarım tekrar yaparım amaan" diyip polise sıkacak, suç işleyecek. Bence böylesi iyi. Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #4 : 29 Mayıs 2020, 16:44:46 »
Şuanki sistem gayet iyi.

Çevrimdışı Muslim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 29 Mayıs 2020, 16:45:53 »
Bak Polis arkadaş. YAPSIN TEKRARINI ROLAPLAY DEĞİL Mİ KARDEŞİM YAPSIN YİNE JAİLE YAT YİNE YAPSIN YİNE JAİLE YAP ROL DEĞİL Mİ KARDEŞİM
ama yook sizin neden desteklemediğinizi biliyorum siz rol yapmaktan sıkılıyorsunuz uğraşmak istemiyorsunuz bir rolcü tam anlamıyla rol yapmak için her ortamı sağlamaya çalısır ama üşengeç polis rolündekiler hemen desteklemiyor. Roleeplay bura kardeş roleplay her sokakta hood olan sunucu sen niye polis olduğunu zannediyorsun öyle düşünebilir niye illegal rol yapmaktan kaçınmamızı istiyorsunuz deli misiniz siz

Çevrimdışı Muslim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 29 Mayıs 2020, 16:46:54 »
Şuanki sistem gayet iyi.
yeni sistem falan talep etmiyorum süre çoook ammaa çoook fazla kardeş sen legal olduğun için sorun olusturmaz sana merak etme desteğine ihtiyacım yok

Çevrimdışı mertel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Darcy Monroe Lv.26
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:29
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Son giriş: 17 Aralık 2023, 22:01
Toplam oynama: 139 gün, 5 saat
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:53
Toplam oynama: 8 gün, 4 saat
« Yanıtla #7 : 29 Mayıs 2020, 16:49:38 »
Bak Polis arkadaş. YAPSIN TEKRARINI ROLAPLAY DEĞİL Mİ KARDEŞİM YAPSIN YİNE JAİLE YAT YİNE YAPSIN YİNE JAİLE YAP ROL DEĞİL Mİ KARDEŞİM
ama yook sizin neden desteklemediğinizi biliyorum siz rol yapmaktan sıkılıyorsunuz uğraşmak istemiyorsunuz bir rolcü tam anlamıyla rol yapmak için her ortamı sağlamaya çalısır ama üşengeç polis rolündekiler hemen desteklemiyor. Roleeplay bura kardeş roleplay her sokakta hood olan sunucu sen niye polis olduğunu zannediyorsun öyle düşünebilir niye illegal rol yapmaktan kaçınmamızı istiyorsunuz deli misiniz siz
Cezaları ayarlayan biz değiliz, bize bir liste veriliyor ve o listede kaç dakika atılacağı yazıyor.. Biz direktiflere uyuyoruz, eğer hapise gitmek istemiyorsan suç işlemeyeceksin veya işliyorsan "bile bile" yakalanmayacaksın.. polis ile çok rol yapmak istersen, Ride-Along programları bulunuyor, ne bileyim.. Polisle rol yapman için kendini yakalatmana gerek yok yani, eğer çok yakalanmak istiyorsan cezaya da inkâr etmemelisin çünkü bu cezalar o yakalanan kişilerin suçu tekrar işlememesi için veriliyor, eğer sen adama 1 saat atarsan ilk mesajımda da dediğim gibi; "1 saat yatar çıkarım tekrar yaparım amaan" diyecekler.. Bu durum sonsuza dek sürecek.

Çevrimdışı Muslim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 29 Mayıs 2020, 16:57:17 »
Cezaları ayarlayan biz değiliz, bize bir liste veriliyor ve o listede kaç dakika atılacağı yazıyor.. Biz direktiflere uyuyoruz, eğer hapise gitmek istemiyorsan suç işlemeyeceksin veya işliyorsan "bile bile" yakalanmayacaksın.. polis ile çok rol yapmak istersen, Ride-Along programları bulunuyor, ne bileyim.. Polisle rol yapman için kendini yakalatmana gerek yok yani, eğer çok yakalanmak istiyorsan cezaya da inkâr etmemelisin çünkü bu cezalar o yakalanan kişilerin suçu tekrar işlememesi için veriliyor, eğer sen adama 1 saat atarsan ilk mesajımda da dediğim gibi; "1 saat yatar çıkarım tekrar yaparım amaan" diyecekler.. Bu durum sonsuza dek sürecek.

Haklısın,
Haklısın ama senin de dediğin gibi ' çünkü bu cezalar o yakalanan kişilerin suçu tekrar işlememesi için veriliyor ' IC olarak tekrar işlememesi için devlet cezalandırıyor okey. Ama bu cezalar karakteri terbiye edecek bizi değil OOC ceza alsak haydi eyvallah. Karakter ceza aldığı içi IC hapis kısa tutulmalı ha gerçekçi olmaz diyorsanız gerçekçi olması için 2 ay İC hapis verin. Bunu da yapamayacağınıza göre kısa verin. Ya uf abi karakter suç işliyor işte yaa süreler çook abartılmış bu sunucuda OOC hapis minimum 3 gün IC hapis minimum 5 dakika maksimum 1 saat olmalı. Neyse adminler belki düşünür

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27