Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Disanto's Bar AÇILIŞ PARTİSİ!

Başlatan ShinguruGun, 27 Mayıs 2020, 22:02:03
Okunma sayısı 995 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ShinguruGun

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Mart 2022, 17:54
Toplam oynama: 25 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Disanto's Bar AÇILIŞ PARTİSİ!
« : 27 Mayıs 2020, 22:02:03 »

Disanto's Bar 28.05.2020'de kapılarını Los Santos Halkı'na büyük bir parti ile açıyor!
(100.000$ Para ödüllü yarışmalar ile geliyoruz!)
PARTİ BAŞLANGIÇ SAATİ: 23:30
BİTİŞ SAATİ: EĞLENMEKTEN BIKTIĞIMIZ ZAMAN!

Fiyat Listesi:
Tekila:   95$   
Şarap:    50$
Bira:     30$
Viski:    60$
Vodka:    80$
Rom:      60$
Şampanya: 35$                    VIP Lounge: 5.000$
Kokteyl:  25$                    Sınırsız Alkol: 1.000$
Konyak:   165$
Likör:    85$
Absent:   86$                 
Cin:      125$                     

Rezervasyon:

İsim (partneriniz varsa onunla beraber): (Buraya)
Size ulaşabileceğimiz telefon numarası: (Buraya)
Varsa partiye gelirken kullanacağınız araç modeli (isteğe bağlı plaka): (Buraya)
Beyanname: Ben, "Karakter adınızı yazın."; partinin olacağı "Disanto's Bar"adlı işletmeye giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.

Kod: [Seç]
[divbox=white]
[pre][b][font=arial]İsim (partneriniz varsa onunla beraber):[/font][/b] [b][color=red](Buraya)[/color][/b]
[b][font=arial]Size ulaşabileceğimiz telefon numarası:[/font][/b] [b][color=red](Buraya)[/color][/b]
[b][font=arial]Varsa partiye gelirken kullanacağınız araç modeli (isteğe bağlı plaka):[/font][/b] [b][color=red](Buraya)[/color][/b]
[divbox=white]Beyanname: Ben, [i]"Karakter adınızı yazın."[/i]; partinin olacağı [b]"Disanto's Bar"[/b]adlı işletmeye giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.[/divbox][/divbox]

Çevrimdışı Stachs

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Mart 2024, 14:09
Toplam oynama: 5 gün, 12 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Mart 2023, 23:50
Toplam oynama: 232 gün, 3 saat
Köken: Alman
Son giriş: 19 Mart 2024, 23:39
Toplam oynama: 22 gün, 20 saat
Ynt: Disanto's Bar AÇILIŞ PARTİSİ!
« Yanıtla #1 : 27 Mayıs 2020, 22:24:24 »
İsim (partneriniz varsa onunla beraber): Ailem.
Size ulaşabileceğimiz telefon numarası: Biliyorsun.
Varsa partiye gelirken kullanacağınız araç modeli (isteğe bağlı plaka): (Buraya)
Beyanname: Ben, "Santino_Pellegrini"; partinin olacağı "Disanto's Bar"adlı işletmeye giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.

Çevrimdışı whitemamba

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:17
Toplam oynama: 101 gün, 8 saat
« Yanıtla #2 : 27 Mayıs 2020, 23:01:49 »
İsim (partneriniz varsa onunla beraber): Estella Pennington
Size ulaşabileceğimiz telefon numarası: 91-333-33
Varsa partiye gelirken kullanacağınız araç modeli (isteğe bağlı plaka): Muhtemelen taksi.
Beyanname: Ben, "Estella Pennington"; partinin olacağı "Disanto's Bar"adlı işletmeye giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.

Çevrimdışı ShinguruGun

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 28 Mayıs 2020, 05:56:51 »
İsim (partneriniz varsa onunla beraber): Ailem.
Size ulaşabileceğimiz telefon numarası: Biliyorsun.
Beyanname: Ben, "Santino_Pellegrini"; partinin olacağı "Disanto's Bar"adlı işletmeye giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.
Yeriniz Rezerve Edilmiştir.

Çevrimdışı ShinguruGun

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 28 Mayıs 2020, 05:57:26 »
İsim (partneriniz varsa onunla beraber): Estella Pennington
Size ulaşabileceğimiz telefon numarası: 91-333-33
Varsa partiye gelirken kullanacağınız araç modeli (isteğe bağlı plaka): Muhtemelen taksi.
Beyanname: Ben, "Estella Pennington"; partinin olacağı "Disanto's Bar"adlı işletmeye giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.
Yeriniz rezerve edilmiştir.

Çevrimdışı ShinguruGun

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 28 Mayıs 2020, 17:43:54 »
Açılış saati 23:30 olarak güncellenmiştir.

Çevrimdışı ShinguruGun

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 28 Mayıs 2020, 20:21:16 »
İsim (partneriniz varsa onunla beraber): (Adriano Armando)
Size ulaşabileceğimiz telefon numarası: (808-31-48)
Varsa partiye gelirken kullanacağınız araç modeli (isteğe bağlı plaka): (Elegy Wanted Plaka)
Beyanname: Ben, "Karakter adınızı yazın."; partinin olacağı "Disanto's Bar"adlı işletmeye giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.
Beyanname'yi imzalamanız gerekmektedir.

Çevrimdışı NotStonks

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Nisan 2022, 18:55
Toplam oynama: 9 gün, 22 saat
« Yanıtla #7 : 28 Mayıs 2020, 22:13:12 »
Varsa partiye gelirken kullanacağınız araç modeli (isteğe bağlı plaka): (Elegy Wanted Plaka)
Beyanname: Ben, "Adriano Armando."; partinin olacağı "Disanto's Bar"adlı işletmeye giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.

Çevrimdışı ShinguruGun

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 28 Mayıs 2020, 22:16:49 »
Beyanname: Ben, "Adriano Armando."; partinin olacağı "Disanto's Bar"adlı işletmeye giriş yaptığım andan itibaren diğer insanlara hiçbir şekilde rahatsız edici tavrılarda/davranışlarda bulunmayacağımı taahhüt eder, olası bir kendimi kaybetme durumu söz konusu olduğunda mekan çalışanlarının beni dışarıya çıkarmasına izin verdiğimi ve asla karşılık vermeyeceğim sözünü kabul ettiğimi bildirmek isterim.
Yeriniz rezerve edildi.

Çevrimdışı sadboy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus