Konu altına roleplay serüveninize nasıl başladığınızı, hangi tarihte başladığınızı, başladıktan sonra hangi rol konseptini ele aldığınızı (...) yazabilirsiniz. Ben başlıyorum:
İlk olarak roleplay yapmaya bu sunucuda (SA:MP - RN:RP) başladım. 2018'in Şubat ayında, youtube üzerinde gördüğüm videolardan esinlenerek ve eğlenceli bulduğum içerikler ile başladım. Başladıktan sonra bomboş bir roleplay bilgim vardı. Oyundaki karakterimi oluşturur oluşturmaz, foruma kayıt oldum ve sonrasında forumu 2-3 hafta açmadım. Tamamen oyuna odaklandım. Ruhsuz gibi çimento, taşımacı kastım. Allah var, 15. seviyeye kadar bir kez bile /yardim kullanmamışımdır. Herşeyi kendim öğrendim. 6. ya da 8. seviyeye ulaştığımda /Destek komutunu öğrendim ve pratik olarak öğrenemediğim şeyler oradan yetkili arkadaşlara danıştım. O esnadan sonra forumdaki kuralları işsiz güçsüz okudum ve artık harbi olmuştum. 10. seviyeye kadar tamamen para kastım. 12. seviyeye geldiğimde 6 tane sınıf arkadaşımı da oyuna başlattım. 4 Kez H1 oldum, çıktım. Öküz gibi talep kasıldığı için olayları saçma buldum. Lan biz de insanız verin de nasiplenelim vesayre dedim kendimce. Sonrasında H1'den 4 kez girip - ayrıldım. Bir kez bile atılmadım. El Corona'dan 40k'ya beraber para birleştirip ev aldık. Arkadaşlarımın biri ve ben GOV'a mimarlık vizyonu altında girdik. O zaman ben 13 seviye, arkadaşım 7 seviyeydi. Hey gidi günler... Şimdi de PD'deyiz bakalım. Çok detay verdim. Neyse devam edersiniz artık.