umarım espri yapmaya çalışıyorsundur her kendi eline silah alan dm mi atıyor kendimi korumak içinde alıyorum espri yapıyorsan komik değilse daha komik
kanka
senin yazdığın şakaysa komik değilse daha komik
ilk kez dmden ooc jaile giren kişiye 3 gün silah banı 2.kez girene 15 gün silah banı, 3.kezde ise tamamen silah banı açtırmak için ticket vs açması gerekecek normal ban gibi.
adam dm cezası hakkında konuşmuş
ben rolcü adamım dm nie atıyım her silah alan dm atsa ooo ooo belimde deagle ile gezemeyecekmiyim ben rahat rahat insan bu hata yapması aşırı normal hata yapıyorsun dm atıyorsun jail olarak ceza alıyorsun dm cezaları arttı bunu nie daha fazla uzatıyorsunuz eğer zaten fazla dm sicili olursa hard dm'den banlanır ve bura rol sunucusu adını vermek istemiyorum DM sunucusunda kural ihlali yaparsan küfür vb. orada silah banı yiyorsun buradamı yiyeceksin rol yaparken kendimi korumak için alıyorum bu kadar
kankam sen olayı gerçekten yanlış anlamışın
kimse sana dmcisin diye saldırmıyo, kimse senin hakkında "bu herife silah yasağı gelsin" demiyo
kendini korumak için silah taşıyıp sıkmak zaten DM ihlaline girmiyo, yani bu ar&ge seni etkilemiyo
ki arge sahibinin anlattığı şey DM
ihlali gerçekleştiren kişi ilk ihlalinde bu ceza, ikinci dm ihlalinde şu ceza gibi bir şey
hani deagle taşıyıp kendini koruyanlara bir şey dememiş
boş polemik yaratıyon