[/spoiler]
Dün birliğime katılırken gerçekten bu işi yapabileceğini düşündüm konuştuk ve aldım.Dün gösterdiği saygının,oyun bilgisinin ve vaadlerinin yarısını şu anda gösterseydi atılmazdı.Ben onu birliğe alırken gerekli konuşmayı yaptığımı düşünüyorum.Ayrıca nazik/kaba olayına gelirsek her ne olursa olsun bu şekilde konuulmayacağını biliyorum fakat kendisi bir stajyer olarak ajans sahibi ile biraz daha seviyeli ve saygılı konuşsaydı bu kadar sert olmazdım emin olun.
[/spoiler]
Atılan kişi için söylemiyorum dediklerimi. Yeni aldığınız oyuncular için söylüyorum.
[/quote]Yeni aldığımız zaten 3 oyuncu var kimse annesinin karnından haberci doğmadı değil mi?En azından rol bilgileri yeterliyse bu işe de ilgi duyuyorlarsa discord sunucuma çağırıyorum ve elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum forum olsun edit olsun.Daha bu işlere yeni başladığımız için de böyle olması normal bence.Eğer yetersiz görülürlerse güzel bir dille atılacaklar ve aynı şekilde atılan kişi sayısı kadar yeni kişi gelecek biz de bu işleri böyle yoluna koymaya çalışıyoruz.