Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

EdipC4N - Restaurant Başvurusu

Başlatan edipc4n, 25 Mayıs 2020, 20:48:05
Okunma sayısı 205 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı edipc4n

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Mayıs 2021, 00:10
Toplam oynama: 278 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
EdipC4N - Restaurant Başvurusu
« : 25 Mayıs 2020, 20:48:05 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  7gün aktifim, günlük ortalama 3-4 saatimi ayırabilirim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri koordinatları(/pos): 514.20, -1486.84, 14.50, 270.60

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İşyeri adı: Guiliano Restaurant

2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Restaurant

2.05:İşyeri interioru: ●Restaurant I

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime) Giancarlo Guiliano 1 Haziran 1975 yılında İtalya / Floransa'da doğmuştur. Bu adam orta gelirli bir ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya geldi ve ailesinin işlerini küçük yaştan itibaren öğrenmeye başladı. Giancarlo'nun bir küçük kardeşi olan Letizia Guiliano ve en küçükleri olan Vincent Guiliano ile beraber toplamda üç kardeşlerdir. Giancarlo ailenin en sakin ve en agresif yapılı adamıdır. İlk okulunu İtalya'da okumuştur, daha sonrasında babasına gelen güzel bir iş teklifiyle beraber hayatları değişmiş ve Amerika'ya aileleri ile beraber gitmişlerdir. Anneleri bu fikre her zaman karşı olsada kendiside kabul etmiş ve onlarla beraber Amerika New York'a gelmiştir. Giancarlo'nun babası seksenli yıllarda New Yorkta küçük bir iş yeri açmış ve orayı işletmeye başlamıştır. Annesi ise bir kaç yıl sonrasında babalarının işinin güzel gitmesiyle beraber kendi iş yerini açmıştır. Giancarloda bu dönemlerde orta okulunu bitirmiş ve lise dönemine geçiş sağlamıştı. Küçük kardeşleri okumaya devam ederken liseyi bitirdikten sonra okumayı bırakmak istemiştir ve İtalyadaki ailelerinin yanına geri dönmek istemiştir. Uzun süre bu kararda kalan Giancarlo sonunda bu şekilde birşey yapamayacağını anladıktan sonra Amerikadaki mahallesinde bir iş bulmuş ve orada çalışmaya başlamıştır. İlk olarak kurye işleri yapan Giancarlo yaşı on sekiz olduktan sonra İtalyaya tekrardan dönmüştür. İtalyadaki amcasından aldığı destekle beraber kendi işini kurmayı başaran Giancarlo amcasının yaşadığı sorunlardan dolayı açtığı işyerini kapatmak zorunda kalmış ve New Yorka geri dönmüştür. Burada hayatını bağlayacağı kadınla yirmi yaşında tanışmış ve onunla beraber bir restorant açmıştır. Giancarlonun sevdiği kadın hayatını 2013 yılında kaybettikten sonra işleri kendi oğluna bırakmıştır. Bu yılın başlarında Enzonun verdiği kararla beraber şehir değiştirmişlerdir. New Yorkun en önemli yerlerinden birini sattıktan sonra buraya gelen bu aile, bu şehirdeki en elit işyerini tekrardan açmak istiyordur. Zengin ve köklü bir ailede oldukları için işleri pek zor olacak gibi durmuyor.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime)  IC: Şehirin nezih bir bölgesinde elit bir restorant açmak istiyorlar. Zengin ve varlıklı ailelerin katılabileceği, eğlenebileceği ve güzel yemeklerle taçlanacağı güzel bir ortam. Klasik müzikler, kendilerine has yemek tarifleri, italyan mutfağıyla beraber temiz bir restorant, güler yüzlü bir patron ve çalışanlar. Bu ailelerin dışında yemeğe dahi para veremeyecek durumda olan insanlarada bu hizmeti vermek istiyorlar. Gelen müşterilerden kendi vakıfları için bağış toplayacak ve evsiz / aç yani kısacası durumu kötü olan insanlara yardım etmeye devam edeceklerdir. Burada kazanılan para Guiliano ailesinin hesabına gelmiyor ve durumu kötü olan insanlara gidiyor. Doğa vakıflarına, hasta vakıflarına ve bunlara benzer vakıflara bağış yapıyorlar. Bu şehirdeki zenginlere örnek olup durumu kötü olan insanların sorunlarının çözülmesini istiyorlar. Peki, bu yaptıklarının gerçek olduğunu nasıl anlayabiliriz? gibisinden bir soru sorulacak olursa; yapılan yardımların ve gönderilen fonların hepsi açık bir şekilde kendi şirketlerinin paylaşımlarından halka açık bir şekilde paylaşılıyor. New Yorkta uzun zamandır yaptıkları işlerin devamını Los Santos'tada yapmak istiyorlardır.
OOC: Geniş kapsamlı açtığımız İtalyan-Amerikan kültürüne sahip mafya birliğimizin legal yüzü olmasını istiyoruz. Yaptığımız kötü işlerin ortaya çıkmaması için yardım geceleri - çeşitli organizasyonlar( Fidan dikme rolleri, evsizlere yardım rolleri vb.) - Fakir rolü gerçekleştiren ve durumunun kötü olduğunu belirten kişilere yemek yedirme, giydirme veya temel ihtiyaçlarını karşılama rolleri sergilemeyi planlıyoruz. Bir restorant olduğundan dolayı uçuk şeyler planlamadan yapmayı düşünüyoruz, nedir bu uçuk şeyler? Striptiz, araç çekilişleri, kadın, uyuşturucu alım satım vb. Buradaki bütün işlerin legal olarak ilerleteceğiz. Yaptığımız bu birlik konseptindeki işlerin hepsini bir birine bağlantılı yapmamaya özen göstermekle beraber; burada illegal bir olay dönmeyeceğinden emin bir şekilde bu yola çıkmış durumdayız.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) :  İşimizin bulunduğu kısım Rodeo bölgesi, oyunun hikaye modunda ise İtalyan sokağı olarak adlandırılıyor. Bizim yaptığımız konsepte uygun ve yapmayı planladığımız roller için ise tam olarak oturuyor. Rodeo zengin olmasada elit ve nezih bir bölge olmakla beraber; seçtiğimiz yer tam olarak bir restorantı andırıyor. Oyundaki en güzel yerlerden biri olduğunu düşünüyorum ve uzun zamandır burası pasif durumda, güzel roller döneceğine inanıyorum. Oyunculara karşı yemek yeme rolleri yapabilecekleri bir yer sağlayabileceğiz. Şuanda aktif olarak ilerleyen bir restorant olduğunu göremedim ve sunucunun bu eksiğini tamamlayarak güzel roller çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Zengin ve elit kısım haricinde ortalama veya ortalamadan düşük olan oyuncularada rol sağlayabileceğiz.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime)  : İşimiz bu şehire güzel yemekler sağlayabilecek durumda. İtalyan kültürü yemekleri ve kendimize has diyebileceğimiz yemek ve tatlılarımızla beraber güzel bir ziyafet sizleri bekliyor. Bunlara ek olarak kendi üretimimiz olan şaraplar, meyve suları ve kendi usulumuzla yapılan kahvelerimizle beraber sizi Guiliano Restorantına bağımlı duruma getireceğimize eminiz. Bu güzel yemekleri & tatlılardan faydalandıktan sonra ödeyeceğiniz para ise evsiz - hasta - yardıma ihtiyacı olan kişilere gidiyor. Siber zorbalık, çevre kirliliği ve bunlara benzer yardım kuruluşlarına bağışlanıyor. Kısacası hem güzel yemeklerden / tatlılardan / içeceklerden ( şarap & meyve suları) faydalanıyorsunuz.. hemde sosyal duyarlılık gerektiren programlara bağış yapmamıza yardımcı oluyorsunuz. Rahat ve mutlu bir şekilde Guiliano Restorantından ayrılabiliyorsunuz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "EdipC4N"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: EdipC4N - Restaurant Başvurusu
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2020, 23:44:25 »
İşyeri başvurunuz kabul edildi ve eklendi. Tanıtımı oluşturmak için 24 saatiniz var.