Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

#NopeMeetox - Ofis Başvurusu

Başlatan #NopeMeetox, 25 Mayıs 2020, 20:47:25
Okunma sayısı 294 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #NopeMeetox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ekim 2020, 20:35
Toplam oynama: 111 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
#NopeMeetox - Ofis Başvurusu
« : 25 Mayıs 2020, 20:47:25 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): (2281.17, -2365.13,13.54, 131.66)

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime)  Ofisimizde legal açıdan tamamen otomativ alım,satım, kiraya verme, galericilik rollerini burada çevireceğiz. Belirli bir araç sınırı olmayacak en üst kademeden en alt kademeye kadar her çeşit araçları role sunmaya çalışacağız. Meslek araçları, spor araçlar, sedan marka arabalar, yük arabaları, Roadtrain,Flatbed ticaret aracı olarak taksiler'den örnek vermek gerekirse; Cabbie marka araçları sunacağız, artı olarak bu araçların bir sınırı olmayacak bir oyuncu bir arabayı kiraladığı sırada, aynı marka bir arabayı başka bir oyuncu kiralıyabilecek. Yurt dışından özel olarak deniz yollarını kullanarak yurt dışına araç satım-alım rollerini gerçekleştireceğiz. Sürekli ofis'de bulunacak kişiler olacak, insanları role çekmek amacıyla reklam ajanslarına sürekli olarak bilgi geçilecek. Müşterilerle ilgilimiz ofise gelecekler gerekli roller evraklar imzalandıktan sonra, kişiye anahtarı teslim edeceğiz. Kasaya para koymak olsun, araç anahtarları vermek olsun tamamen ofisin içerisindeki objeleri kullanarak'dan bu rolleri gerçekleştireceğiz.  Aynı zamanda karavan iç dizaynı olsun, yat iç dizaynları olsun aynı şekilde elimizden geldiği kadar en iyisini oyunculara sunacağız. Karakterim ofisin il-legal kısmını ise şu şekilde ilerletecek, ofisin sipariş ettiği araçları ülkeye sokarken kullandığı firmayla sağladığı anlaşmalar sonucunda araçların yanı sıra konteynırlar içerisinde silahlar gizlenmesi şeklinde yasadışı silah getirilecek. Bununla birlikte sağlanan silahlar ailenin il-legal ticaretini canlandıracak, şehir içerisinde satılacak. İtalyadan getirilen silahlar amerika sokaklarında sergilenecek, ailenin kara parasına eklenecek. Şirketin fazla harcamaları bu kara parayı aklayacak, bu sayede ailenin karanlık yüzü ortaya çıkmayacak.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisi birliğim için kullanacağım, birliğimin gelişmesi ve rollerine katkı sağlamak adına açmak istediğim ofisimde yapacağım araç alım-satım , araç kiralama, araç iç dizayn meslek araçları'nı insanlara sunup bu sayede  kasaya para girecek. İnsanlar genelde finansal durumda battığı sırada çoğunluk olarak Tırcılık mesleğini tercih ediyor, bu yönden oyunculara tırları almak zorunda bırakmayıp onlara kiralama şansını sunacağım bu sayede hem oyuncular mutlu olacak hemde, gayet güzel bir şekilde rollerimizi gerçekleştireceğiz. GuestRP getirilip sistemsel satacağım silahlar sayesinde il-legal rollerimizi yapacağız. Sunucu içerisinde ticaret yapmayı zaten seviyordum, birliğimin benim için seçtiği ve birlikte kararlaştırdığımız rol planı sayesinde alım-satım ticaret rollerini ofis sayesinde gerçekleştireceğim. İl-legal dostlarımla buluşmalarımı yapabileceğim, ofis bu iş için en iyi seçenek.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Yani yukarıda belirttiğim gibi araç kiralama alış-satış iç dizayn düzenlemesi olsun, bu rolleri belirli bir yerde çevirmem gerekiyor, bunun için bu ofise ihtiyacım var.  Gerekli rolleri ofiste çevireceğiz, reklamda gördüğümüz kişilerle iletişim kurup ofisimize davet edeceğiz hem çevireceğimiz roller açısından daha sağlıklı olucak hemde, çevre sesleri olsun vs. sesler gelmeyecek.  Ofis tanıtımına güzel roller atacağım. Aynı zamanda kendime ait bir ofis istiyorum, arkadaşımla dışarıda araba ile gezerken rol yapmak yerine, ofise davet edeceğim aynı zamanda araçlarımı sergileyebileceğim bir yer olacak ofisim aynı zamanda. İllegal açısından bakacak olursak, güvendiğim dostlarım, iş arkadaşlarım olsun illegal silah satış rollerini'de aynı şekilde ofisimde sergileyebilirim. Ofisim bu roller için müsait bir alanda, tam olarak bu sebeplerden den dolayı ofisi açmak istiyorum. Açık arttırma rolleri sunucuda neredeyse hiç yapılmamakta, bunun yanı sıra insanların 2. el araç pazarında tek tek araç gezmesi yerine toplu araçları bir yerde bulabilmesi daha iyi olacaktır. Ek olarak Guest-RP rolleri yapmaktan keyif alıyorum. Ofisin GuestRP rollerini kendi kendime tamamlayabileceğim.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "#NopeMeetox"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42