Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

kikoriko- Ofis Başvurusu

Başlatan moabit, 25 Mayıs 2020, 19:44:37
Okunma sayısı 285 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı moabit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Şubat 2021, 19:10
Toplam oynama: 6 gün, 2 saat
kikoriko- Ofis Başvurusu
« : 25 Mayıs 2020, 19:44:37 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 2732.50, -2450.41, 17.59, 9680

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Enzo Guiliano karakterimle bu ofisi bir seyehat acentesi olarak kullanacağım, insanlar buraya gelip Avrupa, Asya, Ortadoğu, Afrika gibi kıtalarda bulunan ülkelerin turlarına katılmak için başvurabilecek. Ofiste sürekli olarak duran iki kişi olacak, bu kişiler ofisi sürekli olarak aktif tutacak ve çalışanlar arayacak. Stajyerler, haftalık maaşla çalışan işçiler ve benzeri. Ofis içerisinde genel görüşmeler, aile dostlarıyla buluşmalar gibi toplantılar'da yapılacak. Legal düzenin dışında Il-legal bir bölüm mevcut. Seyehat acentesi olmanın yanı sıra ofis kara para aklamak için kullanılacak. Turlarla mülteci aktarımı, kaçak bir şekilde ülkeye insan sokma, gemilerle gelen araçların içine silah saklama ve benzeri. Ofisin limanda olmasını avantaj olarak kullanıp gemileri ve bölgedeki fabrika tarzı kısımlar kullanılacak. İnternet sitesi kurulup bu site üzerinden seyehat acentesinin turları, tur ücretleri, güncel fiyat listesi gibi şablonlar paylaşılacak. Ofis'e çalışan olarak alınan kişilere verilen haftalık ücretlerin yanı sıra ofise bağladıkları müşteri başına ek prim alacaklar, kazandır-kazan tekniğiyle ilerleyecek. PR çalışmaları için şehir reklamları, billboardlar, internet sponsorları, youtuberler, reklam ajansları ve benzerlerine teklif yapılacak. Seyehat Acentesini sürekli olarak gündeme getirecek, tatlı bir firmaymış gibi gösterecek çalışmalarda bulunulacak. Enzo Guiliano ofisin başında bizzat duracak fakat işletme tamamen aile üyelerinden birisine ait olacak. Enzo haftalık ofis parasını toplayacak, buradaki işleyişi kontrol edecek ve genel raporları alacak. Ailenin kara parası bu şekilde aklanacak, legal oluşumun yanı sıra il-legal bağ güçlenecek.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisi birliğimde yapılacak roller için kullanacağım, bunun yanı sıra rollerime katkı sağlaması için istiyorum. Birliğim il-legal bir oluşum, birlik üyelerinin maaşla çalışıp rol yapabileceği bir mekan olması için bu ofisi istiyorum. Legal olarak seyehat acentesi planladım, turlar ve benzeri organizasyonlarla insanları çekebilirim. İl-legal olarak turların içinde gizlice mülteci aktarımı, ülkeye kaçak insan sokma ve benzeri şeyler yapabileceğim. GuestRP olarak yapacağım çoğu illegal rolün yanında sunucu içerisinde seyahat turları için insanların geleceğini düşünüyorum. Tekne turları, dodo ile gezmek veya helikopter turları insanları cezbedebilir. Ofisin konumu tam olarak limanda, birliğimin yapacağı rolleri bu limana entegre edeceğim. Çevredeki fabrikalar ve gemiler bana güzel bir rolsel araç olarak geliyor, bunları kullanabilirim.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofis açmak istememin sebebi rolü yaratmak. Sunucu içerisinde 1000 kişi var ama çoğu insan rol yapmak için hazır bir ortam istiyor. Bu sebeple bir birlik kuruyorum ve bu ofisi onun için istiyorum. Ofis birliğimin aktif olmasını, insanların bu ofis sayesinde beni bulabilmelerini sağlayacak. Bunun dışında farklı bir rol planı olan seyahat acentesi gayet güzel ilerleyebilir, sunucuda çok yapan yok. İl-legal olarak gerçekleştirilecek roller ofisin karanlık kısmını yansıtacaktır. Rina Roleplay'de geçirdiğim zaman boyunca kazandığım bir çok deneyim var, bu deneyimlerden birisi de rolü yaratırsan insanlar seni seçecektir. Kişisel düşüncem bu yönde, güzel bir ekibe sahibim. Arkadaşlarımla birlikte kurduğum oluşumda güzel roller çıkartacağımızı düşünüyorum, ofis bizim için bir araç olacaktır. Bu araçla birlikte birliğimi ilerleteceğim, uzun soluklu roller çıkartacağım. Sunucu içerisinde ofisleri çok pasif olarak görüyorum, insanların bu konuya olan ilgisi az. Genellikle barlar tercih ediliyor, ofisler biraz daha arka planda kalıyor. Bu ofis sayesinde farklı bir etki yaratabileceğimi düşünüyorum, konumuna ve karanlık işlerine rağmen 15dk'lık dodo turları veya tekne gezintileri çiftleri çekebilir. Kulaktan kulağa şeklinde müşteri çekebilirim.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, kikoriko; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: kikoriko- Ofis Başvurusu
« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2020, 00:32:47 »
Lokasyonu güncelleyin. 24 saatiniz var.

@kikoriko

Çevrimdışı moabit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2020, 14:18:29 »

@kikoriko

Lokasyon olarak bahsettiğiniz şey tam olarak nedir, ofis konumunu mu değiştirmem gerekiyor?

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2020, 17:35:24 »

@kikoriko

Lokasyon olarak bahsettiğiniz şey tam olarak nedir, ofis konumunu mu değiştirmem gerekiyor?

Evet.

Çevrimdışı moabit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 29 Mayıs 2020, 19:59:14 »
Lokasyon güncellendi.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 04 Haziran 2020, 01:40:04 »
Lokasyon uygunsuz, daha iyi bir yer seçtiğinizde tekrar başvuru açın.